|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Кървене по време на бременност?
|
|
| Автор |
Tochkova (любопитна) |
| Публикувано | 22.07.08 11:38 |
|
|
Здравейте, бременна съм в четвъртия месец - 14 г.с. Като цяло съм добре, нямам никакви оплаквания, но от вчера получих нещо като кървене. Даже кървене е силно казано, по-скоро бледорозово при ходене по малка нужда. Болки нямам никакви. Та се чудя дали има нещо притеснително и дали е необходимо да ходя на лекар. Чувала съм, че първите месеци организмът си помнел датите за менструация и предполагам, че и в случая е така. Имам нагласата, че ако ще се случва нещо лошо, то ще бъде съпроводено от болки.
Ще Ви бъда много благодарна за отговорите.
| |
|
|
|
Моят съвет е да бягаш веднага при лекаря! Може и да не е сериозно, но по-добре той да ти го каже! Две мои приятелки имаха същите проблеми и добре, че стигнаха навреме в болницата! Ако не си в София и се засили кървенето, отивай направо там!
| |
|
Тема
|
Re: Кървене по време на бременност?
[re: Tochkova]
|
|
| Автор |
3aиpa (<<<>>>) |
| Публикувано | 22.07.08 12:18 |
|
|
Да, определено е съпроводено с болки в кръста, слабините, корема... до сега щеше да се е засилило, ако е сериозно. Все пак се прегледай както казва мишелинка, но запази самообладание, вероятно нищо сериозно не е.
тинтири-минтири
| |
|
|
|
И при мен се случи в 4 месец.Мисля, че беше след секс, но вече не съм сигурна.По същия начин като при теб, без болки и с малко зацапване.На следващия ден се видях с генеколога ми, за по сигурно.Той не можа да ми обясни защо така се е получило, но каза, че всичко изглежда ОК.Не се притеснявай излишно, но за лично успокоение говори с лекаря ти.Между другото аз имах прокървяване и в началото на 9 ти месец.Тогава беше по-голямо количество кръв.Със сигурност беше след секс.Задържаха ме за една нощ в болницата само да видят дали ще се повтори и т.н. и ме пуснаха.2/3 седмици по-късно родих нормално,здраво момченце дето сега ми се качва на ушите
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
bggal (Kpucu) |
| Публикувано | 22.07.08 16:31 |
|
|
И аз бих отишла веднага на доктор независимо колко си мисля това и онова...
Кьсмет!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
surfline (СтихияБалканска) |
| Публикувано | 23.07.08 09:51 |
|
|
Не мисля, че е нещо сериозно - аз също прокървих в 12 седмица, но все пак отиди на лекар. Да погледне дали всичко е наред и евентуално, ако има нужда да ти изпише магнезии. Лека и красива бременност.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Tochkova (любопитна) |
| Публикувано | 23.07.08 11:32 |
|
|
Момичета, благодаря ви за отговорите!
Днес ходих на лекар. Гледаме на видеозона и каза, че не вижда нищо притеснително. Предписа ми да пия Прогестерон, ама даже се чудя дали да го пия, защото проблема изчезна!
Клубчето много ми харесва! От около година го следя редовно, макар че нямаше повод да се включвам, но сега вече се надявам, че ще ме приемете във вашите редици .
Желая на всички само успехи, здрави и усмихнати дечица!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
*щypчo* (старо куче) |
| Публикувано | 24.07.08 01:27 |
|
|
Добре дошла в клубчето..
Аз напоследък нямам много време да пиша, но винаги се радвам да чета..Напоследък има много нови мами , което много ме радва.
Може да си пуснете една тема и да си бременеете заедно..Когато аз бях бременна, се включих в последния момент в темата на мамите с май-ски бебоци, макар моето да беше планирано за юнско, ама е се оказа юлско.. Тази тема винаги ми е била любима, понеже и до сега си "сверяваме часовниците" в нея..
Желая ти лека и безпроблемна бременност и..красиво и здраво бебче на финала..
Твоето бебче дядо Коледа ли ще го раздава, или дядо Мраз ?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
flicka_an ((Flicka)) |
| Публикувано | 24.07.08 01:55 |
|
|
Привет и от мен. Тъкмо да ти кажа да не се притесняваш и видях, че те е успокоил гинеколога.
По мое скромно и непрофесионално мнение, дори и лекарството ти е излишно.
Това което описваш не е кървене, а зацапване. Кървене е при чиста кръв (цвят, какъвто си знаем) и при това ако ти се налага да сменяш по няколко превръзки (дневни). Така го обясняват гинеколозите при мен.
Аз имам редовно това розово течение (в началото беше и тъмно кафяво, като съсирена кръв) и почти непрекъснато болки в слабините, вечер и в кръста. Обясняват го (пак гинеколозите) с бързия растеж на матката и напрежението, което се създава. Нищо не пия, гледам да си почивам повече. Без физическо натоварване намалява.
А и както някой писа, след секс също може да се появи...
Поздрави и по-малко притеснения!
(аз съм 15 седмици и рутинния преглед пак си показа, че всичко е наред...)
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Zori_D (мама на Илийчо) |
| Публикувано | 24.07.08 14:51 |
|
|
Здравей мила, аз сега съм 6-та седмица, но преди около две седмици имах много леко кафеникаво зацапване!Лекарят ми изписа Дуфастон!След първият прием още проблема изчезна, вчера бях на лекар и той ми каза да продължа да го пия до края на третия месец!Малко ме притесни това!
Момичета какво е вашето мнение по въпроса?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|