Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:27 03.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Кървене по време на бременност?нови  
Автор Tochkova (любопитна)
Публикувано22.07.08 11:38

Здравейте, бременна съм в четвъртия месец - 14 г.с. Като цяло съм добре, нямам никакви оплаквания, но от вчера получих нещо като кървене. Даже кървене е силно казано, по-скоро бледорозово при ходене по малка нужда. Болки нямам никакви. Та се чудя дали има нещо притеснително и дали е необходимо да ходя на лекар. Чувала съм, че първите месеци организмът си помнел датите за менструация и предполагам, че и в случая е така. Имам нагласата, че ако ще се случва нещо лошо, то ще бъде съпроводено от болки.

Ще Ви бъда много благодарна за отговорите.

Тема Re: Кървене по време на бременност?нови [re: Tochkova]  
Автор mishellinna (лудетина)
Публикувано22.07.08 11:52

Моят съвет е да бягаш веднага при лекаря! Може и да не е сериозно, но по-добре той да ти го каже! Две мои приятелки имаха същите проблеми и добре, че стигнаха навреме в болницата! Ако не си в София и се засили кървенето, отивай направо там!

Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано22.07.08 12:18

Да, определено е съпроводено с болки в кръста, слабините, корема... до сега щеше да се е засилило, ако е сериозно. Все пак се прегледай както казва мишелинка, но запази самообладание, вероятно нищо сериозно не е.

тинтири-минтири

Автор future_momy (новак)
Публикувано22.07.08 16:21

И при мен се случи в 4 месец.Мисля, че беше след секс, но вече не съм сигурна.По същия начин като при теб, без болки и с малко зацапване.На следващия ден се видях с генеколога ми, за по сигурно.Той не можа да ми обясни защо така се е получило, но каза, че всичко изглежда ОК.Не се притеснявай излишно, но за лично успокоение говори с лекаря ти.Между другото аз имах прокървяване и в началото на 9 ти месец.Тогава беше по-голямо количество кръв.Със сигурност беше след секс

.Задържаха ме за една нощ в болницата само да видят дали ще се повтори и т.н. и ме пуснаха.2/3 седмици по-късно родих нормално,здраво момченце дето сега ми се качва на ушите

Автор bggal (Kpucu)
Публикувано22.07.08 16:31

И аз бих отишла веднага на доктор независимо колко си мисля това и онова...

Кьсмет!

Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано23.07.08 09:51

Не мисля, че е нещо сериозно - аз също прокървих в 12 седмица, но все пак отиди на лекар. Да погледне дали всичко е наред и евентуално, ако има нужда да ти изпише магнезии. Лека и красива бременност

.

Автор Tochkova (любопитна)
Публикувано23.07.08 11:32

Момичета, благодаря ви за отговорите!

Днес ходих на лекар. Гледаме на видеозона и каза, че не вижда нищо притеснително. Предписа ми да пия Прогестерон, ама даже се чудя дали да го пия, защото проблема изчезна

!

Клубчето много ми харесва! От около година го следя редовно, макар че нямаше повод да се включвам, но сега вече се надявам, че ще ме приемете във вашите редици .

Желая на всички само успехи, здрави и усмихнати дечица!

Автор *щypчo* (старо куче)
Публикувано24.07.08 01:27

Добре дошла в клубчето..
Аз напоследък нямам много време да пиша, но винаги се радвам да чета..Напоследък има много нови мами , което много ме радва.
Може да си пуснете една тема и да си бременеете заедно..Когато аз бях бременна, се включих в последния момент в темата на мамите с май-ски бебоци, макар моето да беше планирано за юнско, ама е се оказа юлско

.. Тази тема винаги ми е била любима, понеже и до сега си "сверяваме часовниците" в нея..

Желая ти лека и безпроблемна бременност и..красиво и здраво бебче на финала..
Твоето бебче дядо Коледа ли ще го раздава, или дядо Мраз ?

Автор flicka_an ((Flicka))
Публикувано24.07.08 01:55

Привет и от мен. Тъкмо да ти кажа да не се притесняваш и видях, че те е успокоил гинеколога.

По мое скромно и непрофесионално мнение, дори и лекарството ти е излишно.

Това което описваш не е кървене, а зацапване. Кървене е при чиста кръв (цвят, какъвто си знаем) и при това ако ти се налага да сменяш по няколко превръзки (дневни). Така го обясняват гинеколозите при мен.

Аз имам редовно това розово течение (в началото беше и тъмно кафяво, като съсирена кръв) и почти непрекъснато болки в слабините, вечер и в кръста. Обясняват го (пак гинеколозите) с бързия растеж на матката и напрежението, което се създава. Нищо не пия, гледам да си почивам повече. Без физическо натоварване намалява.

А и както някой писа, след секс също може да се появи...

Поздрави и по-малко притеснения!

(аз съм 15 седмици и рутинния преглед пак си показа, че всичко е наред...)

Автор Zori_D (мама на Илийчо)
Публикувано24.07.08 14:51

Здравей мила, аз сега съм 6-та седмица, но преди около две седмици имах много леко кафеникаво зацапване!Лекарят ми изписа Дуфастон!След първият прием още проблема изчезна, вчера бях на лекар и той ми каза да продължа да го пия до края на третия месец!Малко ме притесни това!
Момичета какво е вашето мнение по въпроса?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.