Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:02 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема Седмична спам-чат тема 28.7-3.8нови  
Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано28.07.08 10:01

Бунджорно

. Навлизаме бавно и славно в зодия Лъв.
Кафе?

Тема Re: Поздравления за всички лъвове...нови [re: surfline]  
Автор steffy (познат)
Публикувано28.07.08 13:05

които ще са рожденници тия дни.

Аз имам доста близки от тази зодия, сестра ми на 30-ти е рожденничка, след нея 2-ма братовчеди..., въобще доста купони се задават.

Тема Re: Поздравления за всички лъвове...нови [re: steffy]  
Автор sorsha_ (терца майорна)
Публикувано28.07.08 13:22

Привет на всички

.

Тема Re: Седмична спам-чат тема 28.7-3.8нови [re: surfline]  
Автор Luna Chocolata (exНевена Цонева)
Публикувано28.07.08 14:18

Хай хай от една отпускарка!

Утре заминаваме, а дес се мотам из нас. Вчера правих ударно размразямане и почистване на хладилника из основи. Горда съм да кажа, че блесна. :) Жалко че само за около месец пак ще се освини, винаги става така. Абе, това размразяването на хладилник винаги ми е било досада, а за съжаление ми се налага поне на всеки 2 месеца да го правя.....

Тема Re: Седмична спам-чат тема 28.7-3.8нови [re: Luna Chocolata]  
Автор tani4ka (mama na Boris)
Публикувано28.07.08 14:34

И аз много мразя да размразявам......А времето е подходящо сега. Що не наминеш към нас да помогнеш?

Тема Re: Седмична спам-чат тема 28.7-3.8нови [re: Luna Chocolata]  
Автор pre.sto (gazirana)
Публикувано28.07.08 15:21

Размразяване на всеки 2 месеца?

Не му ли идва множко на хладилника?
Аз го почиствам редовно(без фризера), но го размразявам веднъж на година(честото размразяване не се препоръчва за нашия хладилник).

Тема Re: Седмична спам-чат тема 28.7-3.8нови [re: pre.sto]  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано28.07.08 15:43

Хайде да се похваля

... от петък следобед до неделя вечерта бях без деца.... малииии какъв кефффф... Шътнах ги на свекървата, която ги откара на 20 км. от града, така че трябваше да се справи без да ни вика за помощ . Е, вярно, че малко беше кисела в неделя като ги връщаше и откакто ги е оставила не се е обаждала, но.... Явно номера минава и хайде да не е този уикенд, че да не прекаляваме, но другия мисля пак да й ги предоставя ...

Иначе по децата няма видими поражения, като изключим коленцата на Заирчето, които са направо нацъфкани. Не че ако беше с мен щеше да е по-различно ... така или иначе вече съм с контратубекса пръв приятел, ще мазотя и колена, голяма работа .

Пък ние как си купоняхме самостоятелно е друга тема... за пръв път бях на кино от 8 г. и то на вечерна прожекция - хехеххе.... голям кеф ... в общи линии не успяхме да се приберем в къщи нито в петък нито в събота , дори закъсняхме за срещата с децата в неделя .... бе като изтървани .

тинтири-минтири

Тема Re: Седмична спам-чат тема 28.7-3.8нови [re: 3aиpa]  
Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано28.07.08 16:02

Ухаааа! кой като вас?!

Аз се чудя що започна да подпитваш за разни маски за коси и т.н., а тя Заирата била момА...

Тема Re: Седмична спам-чат тема 28.7-3.8нови [re: 3aиpa]  
Автор flor4eee (член)
Публикувано28.07.08 16:03

браво на вас!
моите родители като бяха тук за седмица и ми беше толкова хубаво че има кой да гледа Тоби, че чак ... ми стана съвестно. толкова съм свикнала с него, че като го извеждаха на разходка имах чувството че спи и само се ослушвах, а като излизахме без него имахме чувството че сме забравили нещо.
но пък за една година не ни е помагал никой. явно си трябва от време на време почивка от децата.

и какво сега, освен кино какво друго?

Тема Re: Седмична спам-чат тема 28.7-3.8нови [re: flor4eee]  
Автор ДжacтaПpacтa (мама на Искрен)
Публикувано28.07.08 16:14

Мда,хубаво е за час-два-ден,три да те отменят от грижите за децата

На мен не ми се е слчвало за повече от 6-7 часа,но и на толкова се наслаждавам.
Защо трябва толкова често размразяване на хладилника?Не е добре за компресора да се изключва често и да работи с пълен капацитет за достигане на необходимата температура.Още повече,че е задължително като се включи първоначално поне 12 часа да не се слага нищо в него,производителите препоръчват 24 дори....
Сърфче,мноого яко каймачето на кафето

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.