|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Раждане в Майчин дом
|
|
Автор |
lulu73 (непознат
) |
Публикувано | 28.07.08 11:24 |
|
Здравейте,
Моля всички, които имат впечатления и опит да ми споделят доволни ли са от раждането в Майчин дом (специално др.А.Николов), като не ме интересуват луксозни условия и т.н., а професионално и добро отношение от екипа. Т.е. да са добри професионалисти. Предварително благодаря!
| |
Тема
|
Re: Раждане в Майчин дом
[re: lulu73]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 28.07.08 11:33 |
|
Аз съм супер доволна от екипа на Майчин дом и по-скоро от 10-ия етаж
| |
Тема
|
[re: jana]
|
|
Автор |
sorsha_ (терца майорна) |
Публикувано | 28.07.08 13:22 |
|
И аз съм доволна от раждането там.Още преди да родя, в седми месец бях за задържане/бях на десети етаж и също като Янчето съм много доволна/. Наистина като условия има много още да се желае, но за сметка на това са професионалисти. Сестрите не са от най-любезните, но това не им пречи да си вършат добре работата, което всъщност е важното.Лекарите на моменти изглеждат като, че претупват нещата, но в последствие разбираш, че всъщност са доста наясно със състоянието ти и необходимите неща са направени. А колкото до неонатолозите-според мен всички други болници имат доста да наваксват в това отношение.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ariel$$ (ветеран) |
Публикувано | 28.07.08 17:46 |
|
Здравей,
Аз раждах в Майчин дом при д-р Дяволов, но д-р Асен Николов мина да види как напредвам с разкритието. В същност в един момент се изредиха няколко специалиста, но аз не съм имала нищо против. На 35 години да родиш слонче 4 кг и 100г само с епизиотомия си е жив късмет! Доволна съм от екипа.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
BBB7 () |
Публикувано | 28.07.08 20:27 |
|
Перфектен специалист, много земен и приятен човек. Аз му имах изключително доверие и всичко завърши успешно. Раждах секцио
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dessbess (пристрастен) |
Публикувано | 28.07.08 21:56 |
|
Аз също раждах в Майчин дом. Въпреки, уговорката с определен лекар, се слу
чи по-скорошно раждане и родих при дежурния екип в събота! Въпреки това майка ми от емоция е платила някаква сума на лекарката. Веднага си пролича отношение - бях настанена на етажа на секциото, специално при мен идваха акушерки да ми показват туй-онуй, въобще голяма разлика с останалите. Колкото и да ме е яд с това порочно плащане и уговорки, май е по-добре така.
Условията бяха доста мизерни преди 19 месеца, но тогава това не ме вълнуваше особено, бях се абстрахирала и не ми пречеше.
Ако има втори път, пак ще избера тази болница!
| |
Тема
|
Ама не мога да разбера
[re: dessbess]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 29.07.08 09:00 |
|
какво толкова ви прави впечатление обстановката? Мисля, че е много по-важно специалистите отколкото дали си в стая тип хотел Плаза. Не си там за постоянно, наистина не е ремонтирано, не е супер лукс, НО в никакъв случай не е мръсно или да щъкат разни гадинки по шкафовете. Лежах там близо 2 месеца и видях хигиената, която поддържат там и е на ниво. Внасяха се храни непрекъснато от лежащите, буби не съм виждала, миеха тоалетните и подовете по два пъти на ден, верно не всички лампи светеха, но лампата над леглото за спешни случаи работеше Никога не бих сменила тази болница
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Darcy () |
Публикувано | 29.07.08 15:58 |
|
Аз съм раждала при др.Асен Николов преди 3 години. Той наистина си разбира от работата,ама все пак човека само това прави. Второто раждах в Токуда, и мога да кажа че екипа в МД и ДР. Николов са няколко идеи по напред. Но аз после лежах на 12 -тия етаж и никак не мога ласкаво да се изкажа ама никак. Затова втория път отидох да раждам другаде. Но ако можех да си заведа Николов сигурно щях.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*щypчo* (старо куче) |
Публикувано | 29.07.08 17:03 |
|
И четирите пъти съм раждала в Майчин дом все с дежурни екипи и впечатленията ми са отлични.
Петия път,пак там ще родя.., ако реша да има пети..
Неонатолозите са просто върха..
Условията не са супер лукс..даже си бяха мизерни, но..специалистите са чудесни.
| |
Тема
|
Re: Раждане в Майчин дом или Шейново
|
|
Автор |
lulu73 (непознат
) |
Публикувано | 30.07.08 17:48 |
|
Здравейте,
понеже в този форум сте много отзивчиви, а в другите по-специализирани-никой не ми отговаря, задавам си по-конкретно въпроса, моля ви ако някой може да направи сравнение, или пък да препоръча, да каже коя от двете болници е по-добра-за раждане. Ясно е, че и конкретните лекари имат значение. Много благодаря предварително за всички мнения.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|