Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:39 12.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Раждане в Майчин домнови  
Автор lulu73 (непознат )
Публикувано28.07.08 11:24

Здравейте,
Моля всички, които имат впечатления и опит да ми споделят доволни ли са от раждането в Майчин дом (специално др.А.Николов), като не ме интересуват луксозни условия и т.н., а професионално и добро отношение от екипа. Т.е. да са добри професионалисти. Предварително благодаря!

Тема Re: Раждане в Майчин домнови [re: lulu73]  
Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано28.07.08 11:33

Аз съм супер доволна от екипа на Майчин дом и по-скоро от 10-ия етаж

Тема Re: Раждане в Майчин дом [re: jana]  
Автор sorsha_ (терца майорна)
Публикувано28.07.08 13:22

И аз съм доволна от раждането там.Още преди да родя, в седми месец бях за задържане/бях на десети етаж и също като Янчето съм много доволна

/. Наистина като условия има много още да се желае, но за сметка на това са професионалисти. Сестрите не са от най-любезните, но това не им пречи да си вършат добре работата, което всъщност е важното.Лекарите на моменти изглеждат като, че претупват нещата, но в последствие разбираш, че всъщност са доста наясно със състоянието ти и необходимите неща са направени. А колкото до неонатолозите-според мен всички други болници имат доста да наваксват в това отношение.

Автор ariel$$ (ветеран)
Публикувано28.07.08 17:46

Здравей,
Аз раждах в Майчин дом при д-р Дяволов, но д-р Асен Николов мина да види как напредвам с разкритието. В същност в един момент се изредиха няколко специалиста, но аз не съм имала нищо против. На 35 години да родиш слонче 4 кг и 100г само с епизиотомия си е жив късмет! Доволна съм от екипа.

Автор BBB7 ()
Публикувано28.07.08 20:27

Перфектен специалист, много земен и приятен човек. Аз му имах изключително доверие и всичко завърши успешно. Раждах секцио

Автор dessbess (пристрастен)
Публикувано28.07.08 21:56

Аз също раждах в Майчин дом. Въпреки, уговорката с определен лекар, се слу
чи по-скорошно раждане и родих при дежурния екип в събота! Въпреки това майка ми от емоция е платила някаква сума на лекарката. Веднага си пролича отношение - бях настанена на етажа на секциото, специално при мен идваха акушерки да ми показват туй-онуй, въобще голяма разлика с останалите

. Колкото и да ме е яд с това порочно плащане и уговорки, май е по-добре така.
Условията бяха доста мизерни преди 19 месеца, но тогава това не ме вълнуваше особено, бях се абстрахирала и не ми пречеше.
Ако има втори път, пак ще избера тази болница!

Тема Ама не мога да разберанови [re: dessbess]  
Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано29.07.08 09:00

какво толкова ви прави впечатление обстановката? Мисля, че е много по-важно специалистите отколкото дали си в стая тип хотел Плаза. Не си там за постоянно, наистина не е ремонтирано, не е супер лукс, НО в никакъв случай не е мръсно или да щъкат разни гадинки по шкафовете. Лежах там близо 2 месеца и видях хигиената, която поддържат там и е на ниво. Внасяха се храни непрекъснато от лежащите, буби не съм виждала, миеха тоалетните и подовете по два пъти на ден, верно не всички лампи светеха, но лампата над леглото за спешни случаи работеше

Никога не бих сменила тази болница

Автор Darcy ()
Публикувано29.07.08 15:58

Аз съм раждала при др.Асен Николов преди 3 години. Той наистина си разбира от работата,ама все пак човека само това прави. Второто раждах в Токуда, и мога да кажа че екипа в МД и ДР. Николов са няколко идеи по напред. Но аз после лежах на 12 -тия етаж и никак не мога ласкаво да се изкажа ама никак. Затова втория път отидох да раждам другаде. Но ако можех да си заведа Николов сигурно щях.

Автор *щypчo* (старо куче)
Публикувано29.07.08 17:03

И четирите пъти съм раждала в Майчин дом все с дежурни екипи и впечатленията ми са отлични.
Петия път,пак там ще родя..

, ако реша да има пети..
Неонатолозите са просто върха..
Условията не са супер лукс..даже си бяха мизерни, но..специалистите са чудесни.

Тема Re: Раждане в Майчин дом или Шейновонови [re: lulu73]  
Автор lulu73 (непознат )
Публикувано30.07.08 17:48

Здравейте,
понеже в този форум сте много отзивчиви, а в другите по-специализирани-никой не ми отговаря, задавам си по-конкретно въпроса, моля ви ако някой може да направи сравнение, или пък да препоръча, да каже коя от двете болници е по-добра-за раждане. Ясно е, че и конкретните лекари имат значение. Много благодаря предварително за всички мнения.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.