Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:12 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Слаби, слаби та чак на изчезваненови  
Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано16.07.08 22:27

Айде на новата диетична.

Знаета ли вчера се зачетох в една статия за диета, по която пощуряли холивудските личности и била доста ефектна. Храниш се с каквото искаш (или каквото предлага белият домакински уред), по колкото пъти на ден ти присвири тумбака, може дори и ШОКОЛАД (да няма критики тук), НО се позволяват само и единствено по 76 хапки в устата. Разпределят се по желание през целият ден, но сумарно не трябва да надвишават зададеното количество.

Тема Re: Слаби, слаби та чак на изчезваненови [re: jana]  
Автор oni (непозната)
Публикувано16.07.08 22:42

А за глътките нещо споменават ли?

Лято е все пак...

Тема Re: Слаби, слаби та чак на изчезваненови [re: oni]  
Автор Aлa-Бaлa (портокала)
Публикувано17.07.08 07:35

Хаха...какво ли няма да измислят вече.

Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано17.07.08 09:17

ООООО благодаря за темата, "за мен ли се говори в нея", както би казъл всеобщия любимец Мечо Пух

....

Аз като ви казвам, че количеството трябва да е малко... това пак ми намирисва на Зоната... Яне, само не разбрах - 76 хапки на ядене или 76 за целия ден?

тинтири-минтири

Тема Re: Слаби, слаби та чак на изчезваненови [re: 3aиpa]  
Публикувано17.07.08 09:21

За целият ден, разпределени както душа ти иска на яденията

Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано17.07.08 09:36

ееееееееееееееееееее стига бе, тия се излагат вече или се подиграват с бедните ам. дебеланковци.... днес ще пробвам и ще ви кажа

. А дават ли някакво обяснение на тая диета, каква е идеята...

тинтири-минтири

Тема Re: Слаби, слаби та чак на изчезваненови [re: 3aиpa]  
Публикувано17.07.08 17:17

Да се яде малко, бавно (за да броиш или мислиш за бройката), което според мен е основното при едно хранене.

Автор *щypчo* (старо куче)
Публикувано17.07.08 18:16

Много хубава идея..
Преди години четох книга с препоръки от Петър Дънов.За здравето. Според него, на човешкия организъм за да е сит и здрав му стигат......20 зрънца жито на ден.
Всичко останало го ядем заради очите си..
Та..76 хапки ми се вижда доста щедро

.
..
Аз пък съм чувала друга холивудска диета. Не я помня тоно(може да я потърся, ако има интерес), но..мисля,че беше ..ядеш каквото искаш , но задължително чаша вино(червено) вечер (не съм сигурна дали не беше при всяко ядене) и сирене.
Може ида сте говорили за тази диета де..аз само да спомена,че в статията се уточняваше ,че това била диета, която поддържала звездите в звездна форма и..се ползва ако се налагало бързо сваляне на килограми..

Тема Re: Слаби, слаби та чак на изчезваненови [re: *щypчo*]  
Автор pre.sto (gazirana)
Публикувано17.07.08 18:24

Сещам се за една друга максима при йогите, които твърдят ,че разковничето на правилното хранене е в бавното и продължително дъвчене. Тоест най-добре би било една хапка да се дъвче горе-долу 40(!) пъти... Бях пробвала лично и не се получи да задържа една хапка толкова дълго с устата си. Но има някаква истина в това според мен(защото се храниш с по-малко, но ти дава усещане за повече). За съжаление времето ни е доста забързано, за да отделим толкова много време за храненето.

Тема Re: Слаби, слаби та чак на изчезване [re: jana]  
Автор angels_zg (кукла z22)
Публикувано19.07.08 12:04

здравейте,идвам да дам отчет от 5-те дни ударен режим на Дюкан- еми с 2600гр. съм надолу.Незнам дали е добра равносметка,но дрехите са ми леко по-хлабави. :DОт днес започвам 5 дни ПЗ.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.