|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема
|
Слаби, слаби та чак на изчезване
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 16.07.08 22:27 |
|
Айде на новата диетична.
Знаета ли вчера се зачетох в една статия за диета, по която пощуряли холивудските личности и била доста ефектна. Храниш се с каквото искаш (или каквото предлага белият домакински уред), по колкото пъти на ден ти присвири тумбака, може дори и ШОКОЛАД (да няма критики тук), НО се позволяват само и единствено по 76 хапки в устата. Разпределят се по желание през целият ден, но сумарно не трябва да надвишават зададеното количество.
| |
Тема
|
Re: Слаби, слаби та чак на изчезване
[re: jana]
|
|
Автор |
oni (непозната) |
Публикувано | 16.07.08 22:42 |
|
А за глътките нещо споменават ли?Лято е все пак...
| |
Тема
|
[re: oni]
|
|
Автор |
Aлa-Бaлa (портокала) |
Публикувано | 17.07.08 07:35 |
|
Хаха...какво ли няма да измислят вече.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
3aиpa (<<<>>>) |
Публикувано | 17.07.08 09:17 |
|
ООООО благодаря за темата, "за мен ли се говори в нея", както би казъл всеобщия любимец Мечо Пух ....
Аз като ви казвам, че количеството трябва да е малко... това пак ми намирисва на Зоната... Яне, само не разбрах - 76 хапки на ядене или 76 за целия ден?
тинтири-минтири
| |
Тема
|
[re: 3aиpa]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 17.07.08 09:21 |
|
За целият ден, разпределени както душа ти иска на яденията
| |
Тема
|
|
|
Автор |
3aиpa (<<<>>>) |
Публикувано | 17.07.08 09:36 |
|
ееееееееееееееееееее стига бе, тия се излагат вече или се подиграват с бедните ам. дебеланковци.... днес ще пробвам и ще ви кажа . А дават ли някакво обяснение на тая диета, каква е идеята...
тинтири-минтири
| |
Тема
|
[re: 3aиpa]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 17.07.08 17:17 |
|
Да се яде малко, бавно (за да броиш или мислиш за бройката), което според мен е основното при едно хранене.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*щypчo* (старо куче) |
Публикувано | 17.07.08 18:16 |
|
Много хубава идея..
Преди години четох книга с препоръки от Петър Дънов.За здравето. Според него, на човешкия организъм за да е сит и здрав му стигат......20 зрънца жито на ден.
Всичко останало го ядем заради очите си..
Та..76 хапки ми се вижда доста щедро .
..
Аз пък съм чувала друга холивудска диета. Не я помня тоно(може да я потърся, ако има интерес), но..мисля,че беше ..ядеш каквото искаш , но задължително чаша вино(червено) вечер (не съм сигурна дали не беше при всяко ядене) и сирене.
Може ида сте говорили за тази диета де..аз само да спомена,че в статията се уточняваше ,че това била диета, която поддържала звездите в звездна форма и..се ползва ако се налагало бързо сваляне на килограми..
| |
Тема
|
[re: *щypчo*]
|
|
Автор |
pre.sto (gazirana) |
Публикувано | 17.07.08 18:24 |
|
Сещам се за една друга максима при йогите, които твърдят ,че разковничето на правилното хранене е в бавното и продължително дъвчене. Тоест най-добре би било една хапка да се дъвче горе-долу 40(!) пъти... Бях пробвала лично и не се получи да задържа една хапка толкова дълго с устата си. Но има някаква истина в това според мен(защото се храниш с по-малко, но ти дава усещане за повече). За съжаление времето ни е доста забързано, за да отделим толкова много време за храненето.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
angels_zg (кукла z22) |
Публикувано | 19.07.08 12:04 |
|
здравейте,идвам да дам отчет от 5-те дни ударен режим на Дюкан- еми с 2600гр. съм надолу.Незнам дали е добра равносметка,но дрехите са ми леко по-хлабави. :DОт днес започвам 5 дни ПЗ.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|