|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема
|
Групово слабеене
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 04.07.08 17:16 |
|
Разбрахме кой иска още деца и кой не е навит още, видяхме се по снимки, посмяхме се, но да се върнем на крайната цел - ОТСЛАБВАНЕ!!! Нещо все я подминаваме.
| |
Тема
|
Re: Групово слабеене
[re: jana]
|
|
Автор |
3aиpa (<<<>>>) |
Публикувано | 04.07.08 21:22 |
|
Аз искам къси панталонкиииииииииииииии .... Днес ми снесоха, че в манго имало много видове и цветове, само дето манго-то е на 30 мин от къщи ...
| |
Тема
|
[re: 3aиpa]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 04.07.08 22:32 |
|
Ами при нас има един бутиков магазин, малко скъпарски, но поне не е половин София с моите дрешки Вчера влезнах информативно и какво да видя ... моите панталонки. Къси, но не съвсем, че да ми се вижда д...то, розови, зелени, бели и черни ... е мои са всичкитеееееее Но съм показала засега на половинката само едните, че ще се хване за сърцето ако разбере В Мангото имаше много готини дълги, но имаше големи номера само останали. Ама ти си .... във Варна ли си?
Ние утре пътуваме почти до при теб
| |
Тема
|
|
|
Автор |
3aиpa (<<<>>>) |
Публикувано | 04.07.08 23:11 |
|
Във Варна съм, инфото ми е за варненското манго. Само дето трябва да стигна до там. До мен има само Мото и единия от моловете ми е на 15 мин., ама все не остава време да вляза....
Твоя ще те убие ако разбере за панталонките . Аз не съм такава маниачка като теб на дрехи, даже напоследък хич, трябва не знам кво да е, че да ми се откъсне главата и да го купя. Ей така си взех един панталон на онли - зелен лен (хехе и рима има) - и малката му отрази две бързи дупки , не особено забележими, но ... . Имах желание и дънки да си купя (бяха много тънки и меки), ама нямаше моя номер от това което харесах и въпреки огромното желание на продавачиците да ми набутат едни други ТВЪРДО ОТКАЗАХ!!!
| |
Тема
|
[re: 3aиpa]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 04.07.08 23:55 |
|
Ох моето пазаруване според народа около мен граничи с болезнено състояние
| |
Тема
|
Да се върнем на въпроса
|
|
Автор |
oni (непозната) |
Публикувано | 06.07.08 22:20 |
|
Настоявам, защото имам да се фукам. Вече съм -14кг. Май и аз скоро ще си купя къси панталонки.
| |
Тема
|
Re: Да се върнем на въпроса
[re: oni]
|
|
Автор |
incendio (разПиляна) |
Публикувано | 07.07.08 02:11 |
|
браво, они!
страхотна си - даваш ми супер-стимул - вече само чакам да спра да кърмя и се хвърлям и аз да Дюканствам
| |
Тема
|
Re: Да се върнем на въпроса
|
|
Автор |
Zori_D (мама на Илийчо) |
Публикувано | 07.07.08 07:34 |
|
Браво Они, давай в този дух!Още ного малко остана!
| |
Тема
|
Йеее
[re: Zori_D]
|
|
Автор |
oni (непозната) |
Публикувано | 07.07.08 07:54 |
|
Да наистина останаха едни нищо и никакви 3 килца. Обаче със спорта се излагам. Всеки ден се заричам, че от утре почвам... и така. Иначе съм доволна, че заради плавното сваляне кожата ми е що годе добре. Там щетите са под формата на стрии които цъфнаха в 9 месец на бременността и си стоят въпреки Виши, Миши и др. помади. Колкото и да сваля "чао" на повинките бански за винаги...
| |
Тема
|
Re: Йеее
|
|
Автор |
nikol82 (Пу-пу!) |
Публикувано | 07.07.08 08:35 |
|
Браво Они. Наистина си глям стимул! Дано свалиш и останалите килца без проблем.
Относно стриите- и аз съм така. Просто е кошмар някакъв...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|