Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:40 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Групово слабеененови  
Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано04.07.08 17:16

Разбрахме кой иска още деца и кой не е навит още, видяхме се по снимки, посмяхме се, но да се върнем на крайната цел - ОТСЛАБВАНЕ!!! Нещо все я подминаваме.

Тема Re: Групово слабеененови [re: jana]  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано04.07.08 21:22

Аз искам къси панталонкиииииииииииииии

.... Днес ми снесоха, че в манго имало много видове и цветове, само дето манго-то е на 30 мин от къщи ...

Тема Re: Групово слабеененови [re: 3aиpa]  
Публикувано04.07.08 22:32

Ами при нас има един бутиков магазин, малко скъпарски, но поне не е половин София с моите дрешки

Вчера влезнах информативно и какво да видя ... моите панталонки. Къси, но не съвсем, че да ми се вижда д...то, розови, зелени, бели и черни ... е мои са всичкитеееееее Но съм показала засега на половинката само едните, че ще се хване за сърцето ако разбере В Мангото имаше много готини дълги, но имаше големи номера само останали. Ама ти си .... във Варна ли си?
Ние утре пътуваме почти до при теб

Тема Re: Групово слабеененови [re: jana]  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано04.07.08 23:11

Във Варна съм, инфото ми е за варненското манго. Само дето трябва да стигна до там. До мен има само Мото и единия от моловете ми е на 15 мин., ама все не остава време да вляза....

Твоя ще те убие ако разбере за панталонките

. Аз не съм такава маниачка като теб на дрехи, даже напоследък хич, трябва не знам кво да е, че да ми се откъсне главата и да го купя. Ей така си взех един панталон на онли - зелен лен (хехе и рима има) - и малката му отрази две бързи дупки , не особено забележими, но ... . Имах желание и дънки да си купя (бяха много тънки и меки), ама нямаше моя номер от това което харесах и въпреки огромното желание на продавачиците да ми набутат едни други ТВЪРДО ОТКАЗАХ!!!

Тема Re: Групово слабеененови [re: 3aиpa]  
Публикувано04.07.08 23:55

Ох моето пазаруване според народа около мен граничи с болезнено състояние

Тема Да се върнем на въпросанови [re: jana]  
Автор oni (непозната)
Публикувано06.07.08 22:20

Настоявам, защото имам да се фукам. Вече съм -14кг.

Май и аз скоро ще си купя къси панталонки.

Тема Re: Да се върнем на въпросанови [re: oni]  
Автор incendio (разПиляна)
Публикувано07.07.08 02:11

браво, они!
страхотна си - даваш ми супер-стимул - вече само чакам да спра да кърмя и се хвърлям и аз да Дюканствам

Тема Re: Да се върнем на въпросанови [re: oni]  
Автор Zori_D (мама на Илийчо)
Публикувано07.07.08 07:34

Браво Они, давай в този дух!Още ного малко остана!

Тема Йееенови [re: Zori_D]  
Автор oni (непозната)
Публикувано07.07.08 07:54

Да наистина останаха едни нищо и никакви 3 килца. Обаче със спорта се излагам. Всеки ден се заричам, че от утре почвам... и така.

Иначе съм доволна, че заради плавното сваляне кожата ми е що годе добре. Там щетите са под формата на стрии които цъфнаха в 9 месец на бременността и си стоят въпреки Виши, Миши и др. помади. Колкото и да сваля "чао" на повинките бански за винаги...

Тема Re: Йееенови [re: oni]  
Автор nikol82 (Пу-пу!)
Публикувано07.07.08 08:35

Браво Они. Наистина си глям стимул! Дано свалиш и останалите килца без проблем.

Относно стриите- и аз съм така. Просто е кошмар някакъв...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.