Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:20 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема земетресение ли е???нови  
Автор sorsha_ (терца майорна)
Публикувано03.07.08 15:32

Преди десетина минути се разлюляхме сериозно. Реших, че отново е от военните складове в Челопечене. Но ето какво намерих в нета-

3 юли 2008 / 15:30
БЪЛГАРИЯ
ИЗВЪНРЕДНО » Летището остава затворено. Земетресение усетено в София, установяват се епицентърът и силата

Тема Re: земетресение ли е???нови [re: sorsha_]  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано03.07.08 15:33

Малееее кво става при вас бе.... ужас

!!!! ИДВАЙТЕ НАСАМ ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛО КЪСНО!!!!

Тема Re: земетресение ли е???нови [re: 3aиpa]  
Публикувано03.07.08 15:38

Земетресение е било усетено на територията на София, съобщават от секция "Сеизмология" към Геофизичния институт към БАН, цитирани от "Фокус".

В момента данните се обработват. Няма данни за магнитуда и за епицентъра на земетресението, каза Васил Константинов - оперативен дежурен в секция "Сеизмология".

Константинов бе категоричен, че няма гръм и няма експлозия. "Не е нищо друго, освен земетресение", подчерта той.

Автор ivatom (непознат)
Публикувано03.07.08 15:41

Да и аз го усетих.

Тема Re: земетресение ли е???нови [re: ivatom]  
Автор pre.sto (gazirana)
Публикувано03.07.08 15:43

Е,вие ме разбихте вече !!!!
Ако е имало земетресение, то би трябвало да е било усетено и в кварталите , далеч от военните складове.

Автор Acя ()
Публикувано03.07.08 15:46

и аз го усетих!

изкарах си акъла!

Тема Re: земетресение ли е???нови [re: Acя]  
Публикувано03.07.08 15:47

Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано03.07.08 15:57

Егати, що за шибан ден?!
В Пловдив гори водната палта

.

Тема Re: земетресение ли е???нови [re: surfline]  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано03.07.08 16:04

Бе вие вярвате ли им? АЗ не! Тия складове дето сега гърмят могат да са входа на подземен огромен склад или някаква секретна военна лаборатория или база дори (що не - вече станя ясно, че ги има навсякъде) и да си гърми отдолу колкото си иска и това може да предизвика земетресение, зависиколко е сериозно (малееее ужас ако въобще е истина). Ако това е секретно и военно мислите ли, че някой ей така с лека ръка ще каже... хорааааа експлозиите са мн. сериозни - спасявайте се както можете.

А мен днес цял ден ме боли глава.

Тема Re: земетресение ли е???нови [re: 3aиpa]  
Публикувано03.07.08 16:09

Точно такива версии чета в момента в различни форуми и тръпки ме побиват

. Че тези експлозии са предизвикали земетресението или, че е поредния взрив, а не земетресение. Не знам какво да си мисля вече-пише, че е било със сила 3,1-3,2 по скалата на Рихтер. Е при положение, че го усетих доста силно не ми се мисли, ако е с по-висока степен какво ще е...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.