|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Да си отваряме ли прозорците?
|
|
Автор |
ivatom (непознат) |
Публикувано | 03.07.08 18:21 |
|
Чудя се след всичко което става да си отаряме ли прозорците,ние живеем на последния етаж,южно изложение и в нас е 30 градуса и.....
Бебето е на 1 месец и се чудя дали да си отворя прозорците?Страх ме е ,но пък умираме от жега.Информация никаква и ако има дали да вярваме?
| |
Тема
|
Re: Да си отваряме ли прозорците?
[re: ivatom]
|
|
Автор |
sorsha_ (терца майорна) |
Публикувано | 03.07.08 18:27 |
|
И в нас е страшна жега-последен етаж, плочата е напекла, не се диша...
Беба е много нервна при такива жеги, а днес цял ден на затворени прозорци-просто не знам...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Acя () |
Публикувано | 03.07.08 18:33 |
|
ако много се страхуваш намокри чаршаф и го закачи на отворения прозорец
| |
Тема
|
[re: Acя]
|
|
Автор |
ivatom (непознат) |
Публикувано | 03.07.08 18:53 |
|
Вие какво ще правите,мъжът ми иска да отворим,при нас са големи френски прозорци и не ;ога да сложа нищо
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Acя () |
Публикувано | 03.07.08 19:10 |
|
отворих си широко прозорците. Майка ми се прибира от командировка и току що са минали от там, каза, че няма нито пушек нито се чуват взривове вече.
| |
Тема
|
[re: Acя]
|
|
Автор |
sorsha_ (терца майорна) |
Публикувано | 03.07.08 19:42 |
|
Не издържахме на жегата и току що отворихме прозорците . Мисля си, че и да е имало химически или други опасни за вдишване вещества така или иначе непосредствено след взривовете бяхме на отворени прозорци.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
incendio (разПиляна) |
Публикувано | 03.07.08 19:55 |
|
намокри пердетата - поне ще намалиш праха, който се носи във въздуха
| |
Тема
|
|
|
Автор |
3aиpa (<<<>>>) |
Публикувано | 03.07.08 20:06 |
|
Редактирано от 3aиpa на 03.07.08 20:10.
| |
Тема
|
[re: 3aиpa]
|
|
Автор |
cchery (G'n'R forever) |
Публикувано | 03.07.08 23:43 |
|
Абе де да знам да ви кажа ли, малко хипер паникьосано стана. Няма никаква опасност за нас в София. Въобще не мога и да си помисля да не си отварям прозорците и това в присъствието на Горгона и Медуза вкъщи. Нали ще ме разкъсат. Предпочитам натровена, отколкото психически сломена. Но мисля, че няма опасност за нас.
А пък бат Бойко нормално да го каже това като няма никаква инфо какво точно гори и експлоадира в тия складове!? Етем и военния си прехвърлят топката и накрая Бойко им виновен. Тая Етем пожарите не я обгориха да сдаде властта, после при наводненията пак "суха" излезе. Е сега ако взривовете не я дигнат от министерския стол, трябва боинга на Кондолиза Райс в кабинета й да се нахака, за да се махне от това министерство.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
tani4ka (mama na Boris) |
Публикувано | 04.07.08 11:42 |
|
Аз така и не ги затворих - нито вчера, нито през нощта, нито днес. Това, че нивото на прах е завишено според мен не е причина да се издушим в собствените си жилища......
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|