Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:32 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Да ви питамнови  
Автор sorsha_ (терца майорна)
Публикувано03.07.08 13:31

Педиатърът ни показа едно чайче на Hipp за спокоен сън. Каза, че се дава само вечер. Фонът беше тъмно син и имаше усмихната луна, пишеше на немски. Каза, че го има в аптеките. Само, че вече седмица никъде не го намираме-обиколихме аптеките в "Младост", по центъра и т.н., но дори не са чували за този чай

. Само да уточня, че влизах и в сайта на Hipp, няма го показан. Има някакъв с лайка, но не този търсим. Може пък да е съвсем нов. Някоя мама купувала ли го е или поне да го е виждала някъде?

Тема Re: Да ви питамнови [re: sorsha_]  
Автор Aлa-Бaлa (портокала)
Публикувано03.07.08 13:55

Ето това е предполагам:

Не ми е направил впечатление до сега, но вероятно защото не ми се е налагало да го търся.

Тема Re: Да ви питамнови [re: Aлa-Бaлa]  
Публикувано03.07.08 13:58

Май, че е това

. Но в българският сайт на hipp го няма . А и никой не го е виждал по аптеките.

Автор tani4ka (mama na Boris)
Публикувано03.07.08 15:02

В бебешките борси БЕБЕЛАН има много неща на Хип. Провери ли там? Намират се зад 22-ро ДКЦ, в една пресечка на ул.Коперник, посока хотел Плиска.

Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано03.07.08 17:23

sorsha, бебка на колко месеца е?

Тема Re: Да ви питамнови [re: surfline]  
Публикувано03.07.08 17:42

Стана на три месеца на 29.06.

Редактирано от sorsha_ на 03.07.08 17:42.

Публикувано03.07.08 17:44

Рано и е за това чайче - то е за бебета на навършени 4 месеца.

Тема Re: Да ви питамнови [re: surfline]  
Публикувано03.07.08 17:47

Ех

. Нашият педиатър изглежда е доста разсеян .
А иначе май имам успех в търсенето-забравих да кажа, че бях писала e-mail на фирмата вносител и днес ми отговориха, че има проблем с дистрибуцията, но да им пиша къде живея и ще ме ориентират за най-близкото място, където го има .

Тема Re: Да ви питам [re: sorsha_]  
Публикувано03.07.08 18:13

Понякога се бъркат от това, че пише ab...Monat - от... Месец, но дефакто програмите на хип са за новородени са разделени за новородени(пише си, че са от 1ви ден, от 1ви месец(подразбира се навършен), 4(навършен) и после започват пюретата. Не, че ще му стане нещо на детето, ако му го дадеш на 3 месеца, но по-добре изчакай още 3 седмички или ако и го предлагаш го прави малко по-разреден.

Лека нощ.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.