|
Тема
|
Да ви питам
|
|
Автор |
sorsha_ (терца майорна) |
Публикувано | 03.07.08 13:31 |
|
Педиатърът ни показа едно чайче на Hipp за спокоен сън. Каза, че се дава само вечер. Фонът беше тъмно син и имаше усмихната луна, пишеше на немски. Каза, че го има в аптеките. Само, че вече седмица никъде не го намираме-обиколихме аптеките в "Младост", по центъра и т.н., но дори не са чували за този чай . Само да уточня, че влизах и в сайта на Hipp, няма го показан. Има някакъв с лайка, но не този търсим. Може пък да е съвсем нов. Някоя мама купувала ли го е или поне да го е виждала някъде?
| |
|
Ето това е предполагам:
Не ми е направил впечатление до сега, но вероятно защото не ми се е налагало да го търся.
| |
|
Май, че е това . Но в българският сайт на hipp го няма . А и никой не го е виждал по аптеките.
| |
Тема
|
Re: Да ви питам
[re: sorsha_]
|
|
Автор |
tani4ka (mama na Boris) |
Публикувано | 03.07.08 15:02 |
|
В бебешките борси БЕБЕЛАН има много неща на Хип. Провери ли там? Намират се зад 22-ро ДКЦ, в една пресечка на ул.Коперник, посока хотел Плиска.
| |
|
sorsha, бебка на колко месеца е?
| |
|
Стана на три месеца на 29.06.
Редактирано от sorsha_ на 03.07.08 17:42.
| |
|
Рано и е за това чайче - то е за бебета на навършени 4 месеца.
| |
|
Ех . Нашият педиатър изглежда е доста разсеян .
А иначе май имам успех в търсенето-забравих да кажа, че бях писала e-mail на фирмата вносител и днес ми отговориха, че има проблем с дистрибуцията, но да им пиша къде живея и ще ме ориентират за най-близкото място, където го има .
| |
|
Понякога се бъркат от това, че пише ab...Monat - от... Месец, но дефакто програмите на хип са за новородени са разделени за новородени(пише си, че са от 1ви ден, от 1ви месец(подразбира се навършен), 4(навършен) и после започват пюретата. Не, че ще му стане нещо на детето, ако му го дадеш на 3 месеца, но по-добре изчакай още 3 седмички или ако и го предлагаш го прави малко по-разреден.
Лека нощ.
| |
|
|
|
|