Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:04 04.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Бижутата - необятна женска страст или просто кичнови  
Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано26.06.08 20:04

Малка темичка само за нас.

Какви бижута носите, обичате ли да ги сменята според тоалета и повода или един часовник и халката ми стигат. Пръстени, обеци, колиета (ланци за по-лакомните) или гривни - коя е вашата манийка.

Редактирано от jana на 26.06.08 20:10.

Тема Re: Бижутата - необятна женска страст или просто кнови [re: jana]  
Публикувано26.06.08 20:09

Аз обожавам да си заровя д...то в такъв магазин за джунджурийки. Сменям всичко без пръстените (халката само) и обеците. Колиетата и гривните са ми страст. Обичам предимно шарени и свежи цветове, дървени (ежедневни), метални или моят таен любим ....................

Автор _dexter_ (оптимист)
Публикувано26.06.08 20:43

Имам съвсем малко бижута, но много си ги обичам. по принцип се привързвам към неща и ги експлоатирам дълго време. Сле това се отегчавам от тях и не ги поглеждам. така съм с дрехи, обувки, бижута (понякога и с хора

). Затова имам два пръстена + халката, нося ги в зависимост от тоалета, един часовник и няколко колиета. Гривни имам няколко, едната е сребърна, много стара и много я харесвам, но те по принцип ме дразнят и не ги нося. Не харесвам злато, нямам нищо златно. Всичко ми е сребърно с някакви камъни и едно колие Сваровски, което ми е нова придобивка - изненада от мъжа ми :)))

Тема Re: Бижутата - необятна женска страст или просто кнови [re: _dexter_]  
Автор mishellinna (лудетина)
Публикувано26.06.08 20:54

Не харесвам злато, нямам нищо златно. Всичко ми е сребърно с някакви камъни и едно колие Сваровски, което ми е нова придобивка - изненада от мъжа ми :)))
Абсолютно същото важи и за мен! Златна ми е единствена халката, която първоначално беше с покритие от бяло злато, но бързо след сватбата изчезна! Иначе цялата домашна бижутерия е сребро - маниячка съм на тема обици, колиета, но се улавям, че в последно време съм си все с едно и също! Адски много ме кефят мацки, които умело съчетават бижутата си - гривни, обици и колиета! За мен това са задължителни аксесоари - семпли, разбира се, но стойностни!

Daniel-02.03.2007

Тема Re: Бижутата - необятна женска страст или просто кнови [re: mishellinna]  
Публикувано26.06.08 20:58

И аз не харесвам златото, обожавам и нося предимно бяло злато. Жълто имам малко по халката само, но то пак е в съчетание с платината

Автор _dexter_ (оптимист)
Публикувано26.06.08 21:16

За халката забравих :))) - тя ми е бяло злато. И годежният пръстен и той е бяло злато. Всъщност не харесвам жълтият цвят на златото. Обичам бижута, но не искам да имам много, именно защото се привързвам, а не мога да нося всичко наведнъж

Тема Re: Бижутата - необятна женска страст или просто кнови [re: _dexter_]  
Автор vesel4o ()
Публикувано26.06.08 21:33

аз пък не нося 4асовници,гривни ,а халка просто нямам

,но пък за колиета и обеци-нямам спира4ки!и моите дрънкулке са сребърни,имам си един любим пръстен с камъни Сваровски а от злато-едни обеци с платина и по слу4ай раждането на Александра полу4их един пръстен с 2 диамана и 2 бр родолити малкооо по-късно се сдобих и с едно колие(златно)

Тема Re: Бижутата - необятна женска страст или просто кичнови [re: jana]  
Автор bggal (Kpucu)
Публикувано26.06.08 22:30

Така, аз пьк да ви изненадам, не харесвам сребро, не харесвам само бяло злато, много ми са някьк си - бели...

Обужавам злато си злато, защото за мен злато си е жьлто злато и това е, да имам страшно много бижута които са смесени, бяло и жьлто злато, но жьлтото надделява, и това е заради останалите ми дранкулки с които сьчетавам. Имам много МНОГО много бижута, даже вече едвам имам кьде да ги дьржа, колкото и кутий да си купувам все се препьлват. Но сьм си фенка на аксесоарите и такьв тип неща трябва да си има една жена според мен в изобилие ако ги харесва.

По принцип си купувам бижута (дранкулки - не злато), според тоалет които имам, сигурно затова и имам толкова много , но пьк са си ми супер.

Халката ми е златна с диаманти малки по нея, и имам 2ри дупки на ушите които специялно си пробих, за да си нося златните диамантени обици постоянно там, а на 1вите ми да си менкам обички различни според тоалета. Халката винаги си патува с мен независимо с какьв тоалет сьм и с какви бижута сьм, но повечето пьти гледам да накичам другата рька на която нямам прьстен.
А, забравих да добавя, че не понасям евнити грозни прьстени, за мене златен си е най-добре, и такива имам бая, наред сас златни огьрлици и гривни, но тях си нося заедно и по-рядко, защото нали все тоалета да е в крак с бижутата, та все гледам да сьм шарена Иначе дранкулки които не са златни си купувам всякькви без прьстени, не ме кефят и това е...

Като цяло, не обичам да ми се подаряват дранкулки, бижута и диаманти да (от мьжа) иначе от приятели както има някои ти купят нещо, не обичам, даже се чудя как ми хареса златната ми нова гривна за крачето от свекьрвата, но поне ми е оцелила вкуса, защото според мен такьв тип неща дори и не скьпи трябва някои по вкус да си ги избира.

Имам един единствен часовник, минал през златна баня, но него не сьм го слагала от 100 години, в днешно време с ДжиЕсЕм като аксесоар кои ти използва часовници...

Тема Re: Бижутата - необятна женска страст или просто кнови [re: bggal]  
Автор snich (top4o)
Публикувано26.06.08 23:36

След раждането не нося никакви бижута.Е,само от време на време.Но обожавам сребро и кожа.И пиърсинга обожавам,но съм голяма бъзла и само ушите ми са зверски надупчени.И татуировките са ми слабост,но не съм си правила.Едно време носех по 2-3 колиета +4-5 гривни от кожа и сребро + няколко сребърни пръстена+ 5-6 сребърни обеци.За "по-романтичните" тоалети слагах герданчета от дърво и пръстенчета с камъни. Сега всичко ми пречи и рядко слагам каквото и да било

Тема Re: Бижутата - необятна женска страст или просто кичнови [re: jana]  
Автор NikiFin (старо куче)
Публикувано26.06.08 23:46

имам една камара дрънкулки и кичозни и наистина скъпи, но така си седят в шкафа - никога не ги слагам, не се сещам, и да се сетя нямам време. Освен това не мисля, че ме разкрасяват особено. Защо тогава да ги слагам, само да ми пречат и да се чудя как да ги опазя от бебетата. Усещам че така ще си седят докато пукна и после ще се предават по наследство за спомен от баба ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.