Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:42 04.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Кога се вижда пола на бебето?нови  
Автор withoutprejudice (freelander)
Публикувано27.05.08 19:33

Кога най-рано мога да разбера дали ще е момче или момиче? В последната седмица на третия месец съм и оня ден гинеколога ми каза че засега е момиче, но има време. Все още обаче нямало нищо между краката :)
Ехографа му е с голяма разделителна способност и може да му се вярва. Не знам защо винаги съм имала чувство че ще имам момче :) Не че не искам момиче, важното е да е живо и здраво,каквото и да е, но все пак до сега ако не се е образувала пишка , ще стане ли оттук нататък?
:)

БЕЗ ПРЕДУБЕЖДЕНИЕ

Тема Re: Кога се вижда пола на бебето?нови [re: withoutprejudice]  
Автор vesel4o ()
Публикувано27.05.08 19:43

е,няма как да стане-след 3 месец да порасне пишка!

Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано27.05.08 19:48

Хехехе много весело, ама няма как да става момче. Блазе ти, момиченцата са благодат за мамите (женските мами ще ме подкрепят). Няма начин да сгреши ехото, вече са ви образувани половите органи. Измисляй си женско име

. Леко бременеене .

Автор bggal (Kpucu)
Публикувано27.05.08 19:49

Хм, странно, аз когато бях на УЗ в 14та седмица, неможеха да ми кажат какьв пол е?!

Много ми е странно как на някои казват, на някои не, и уж виждат нещо, но дали наистина е така?!

Де да знам, според мен когато си по в напреднала бременност би трябвало да кажат с по големи проценти какво е, а пьк и най вече след като родиш ще си е на 100%

Тема Re: Кога се вижда пола на бебето?нови [re: bggal]  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано27.05.08 19:54

Въпрос на късмет. Бебето се върти и понякога не показва какво е. Поне преди със старите сканове беше така. Сега 4д-то май няма скрито покрито.

Имах една приятелка лекарка подлудя просто до 7-8 м. не можа да прилъже корема да покаже какво е бебето. Просто да полудееш, стоиш при скана по 8 ч. на ден и не можеш да си видиш собственото бебе

. Е накрая се разбра естествено .

Тема Re: Кога се вижда пола на бебето?нови [re: 3aиpa]  
Автор bggal (Kpucu)
Публикувано27.05.08 20:03

Ами незнам, уж се виждаше (така каза жената), но го отдалечаваше, приближаваше и накрая каза, че е твьрде рано да се каже и, че по натам ще бьде по лесно да се определи пола...

Дали просто не е искала да казва нещо толкова рано незнам, мьжлето си остана с това впечатление, но незнам аз

Заирааааааааааааааааааааааааааа

Автор withoutprejudice (freelander)
Публикувано27.05.08 20:05

Да явно ще е момиче тогава, щом вече са се образували онези органи :)
И все пак тайно се надявам да не сме видяли пишката вчера :)
Абе да ми е живо и здраво

БЕЗ ПРЕДУБЕЖДЕНИЕ

Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано27.05.08 20:09

Ми то си има лаф в професионалните среди, че мъжко може да се обърка, но женско никога. Да ти поясня - понякога пъпната връв пада между крачетата и казват "чурка", ама е пъпна връв. Или пък някое пръстче.... Но като се види женския полов орган, си е момиче, няма тън-мън

. Много ще си доволна ще видиш, чак няма да искаш мъжко после .

Тема Re: Кога се вижда пола на бебето?нови [re: bggal]  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано27.05.08 20:10

Автор rimia ()
Публикувано27.05.08 20:10

различно е, защото бебетата са в различно положение и често в неудобно такова за ехографа. При мен първия път - 4ти месец, а втория път към началото на 5тия

,

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.