|
Тема
|
въпрос за доктор
|
|
Автор |
galp (непознат
) |
Публикувано | 17.05.08 12:22 |
|
здравейте момичета, бременна съм в четвъртия месецв. Знам , че е още рано, но знае ли някой колко се плаща на доктора ако искаш той да води раждането.
| |
Тема
|
Re: въпрос за доктор
[re: galp]
|
|
Автор |
nikol82 (Айде бе?!?) |
Публикувано | 17.05.08 13:50 |
|
На ръка не знам какво се плаща. В частните болнци раждането е между 600-1000лв. Най- добре си питай доктора, той ще ти каже.
Лека бременност
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kapakoлю (абсолютен дрил) |
Публикувано | 17.05.08 14:02 |
|
1. Плащането в България е БЕЗПЛАТНО и се поема ИЗЦЯЛО от здравната каса. Пари на ръка на докторите не се дават!!!
2. Има някакви РЕГЛАМЕНТИРАНИ от болницата екстри - като ВИП стая, избор на екип, който да бъде на раждането. Сумите там са според зависи от болницата - отиваш и питаш, навсякъде е различно.
3. Има частни клиники и там цените варират.
Тва е дано съм ти бил полезен .
| |
Тема
|
|
|
Автор |
femina (Mис Kаприз) |
Публикувано | 17.05.08 15:47 |
|
Недей да плащаш на никого на ръка, за да няма после "Ние му платихме, а той ...". Като искаш да даваш пари и си мислиш, че по този начин ще получиш по-качествено израждане и обслужване, иди в някоя частна клиника и си плати срещу документ за това. Ако не искаш да плащаш, отиваш си в родилно, работещо с Касата и раждаш.
Все съм си мислила циганките като си не плащат даже здравните осигуровки, камо ли на лекаря, как раждат. Като гледам как само се множат ...
Държавата България - невъзможни неща няма!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Acя () |
Публикувано | 17.05.08 17:04 |
|
Питай си в болницата, към която си се насочила. Там си има официален ценоразпис за всичко.
Иначе колкото и да е порочна практиката съм платила и двата пъти на ръка за ражданията си и не съм съжалявала
| |
Тема
|
[re: Acя]
|
|
Автор |
mishellinna (лудетина) |
Публикувано | 19.05.08 08:16 |
|
Аз също платих на ръка, но за разлика от Ася, съжалявах горчиво след това! Излезе ми два пъти по-солено! Ако ти се иска по-специално отношение и искаш да си платиш - наистина се обърни към частните болници. Поне да знаеш за какво ги даваш!
| |
|
аз питам защото моят доктор не работи с здравната каса , аз инъче съм регистрирана към ЗК, но си ходя и при двата доктора
и тък като му имам доверие си мисля по-въпроса да раждам при него. Инъче ви благодаря момичета за отговорите
| |
Тема
|
|
|
Автор |
anamari (ентусиаст) |
Публикувано | 19.05.08 13:13 |
|
Зависи в кой град, в коя болница работи, дали има някоя титла....Най-добре си питай него, но от 600-700 лв нагоре.
| |
|
|
|
|