|
|
|
Тема
|
шейново
|
|
| Автор |
anjelova (непознат
) |
| Публикувано | 13.05.08 12:50 |
|
|
Мили бъдеши майки,
когато бях бременна ( преди един месец) трябваше да избера каде да родя.
И така аз се бях спряла на Шейново.Доиде момента в който трябваше да родя и отидох в болницата да постъпя за раждане , но уви какво се случи. Отивам си аз там през ноща в 12:00 часа , звъня на врата, вися там като някой простак с изтекли води и половин час никой не ми отваря сигурно ако бях останала да чакам някой да ми отвори щях да родя пред вратата. Такаче милички като ви си наложи да раждате то го направете през деня защото на горките хорица толкова им се е спало че се наложи да търся друга болница и да обикалям София като луда, при това със изтекли води.
| |
|
|
|
Много странно, защо ти се е случило така
Аз преди година отидох в 3 часа и имаше портиер който се обади на лекарите и си влязох без проблем...
Deni4ka sladka - 13.07.2005
Viki drebka- 16.03.2007
| |
|
|
|
| |
|
|
|
Anjelova,съжалявам за това,което ти се е случило.Мнооого неприятно!!! Аз имам приятелка с друга одисея в тази болница,така че вероятно чат-пат(в по-добрия случай) стават такива фалове там.
А какво направи след това,къде роди,към коя болница се насочи?
| |
|
|
|
Нямаше ли едно ТВ предаване, което се въртеше точно в тази болница?
Е това определено е случай за него...или за някое друго! Егати тъпанарите.
| |
|
|
|
Мисля,че се казва "Такъв е живота"(ако греша ,поправете ме).Всеки да разбира заглавието му ,както пожелае.
Редактирано от pre.sto на 14.05.08 15:51.
| |
|
|
|
Е даде ама като се снимаше това предаване Шейново беше обвит в розов ореол.....
.....Понякога това, което търсиш е точно там, където си го оставил.....
| |
|
|
|
Ама май не е само в Шейново така. Никой не обича нощните раждания. Аз предишната бременост изпитвах ужас да не тръгна да раждам през ноща. Даже доктора като се уговаряхме каза да съм стискала до сутринта. Сега мъжа ми каза да съм се нагласяла да раждам през днея че през ноща може да си родя някъде по пътищата. Е поне добрата новина е, че нощем в София няма задръствания все още.
| |
|
|
|
В Токуда лежах с едно момиче, което си беше платило пакет за проследяване на бременността в Шейново. Пожелала да си прави някакви допълнителни изследвания които се правели само на едно място, в друго мед.заведение, трябвало да взме от Шейново резултатите от направените там изследвания. Нищо не са и дали . Само написали една служебна бележка, че резултатите са ОК! Е какво е това чудо! Те изобщо изследвания правили ли са и или само са и взели парите?!? Това я накарало да смени болницата...
| |
|
|
|
|