Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:31 09.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Да ви се оплача от 4D-то!нови  
Автор 2V6 (В движение)
Публикувано10.05.08 16:00

Днес ходихме на "4D" при доктор Мазнейкова. Влезе жена ми, а мен изобщо не ме допуснаха! Даже не можах и да попитам! Два пъти отворих уста да кажа нещо и с висок и настоятелен тон ми се повтори 3-4 пъти "ИЗЧАКАЙТЕ НАВЪН"!

Ходили сме и преди това на видеозон и според жена ми в кабинета на д-р Мазнейкова се вижда по-лошо.

Да не говорим за клипове и други екстри. Взеха ни 80 лева и освен диагнозата получихме само едно размазано листче!
Прегледа протече точно 7 минути и за мен това беше най-загубения ден, случвал ми се скоро.

2v6

Тема Re: Да ви се оплача от 4D-то!нови [re: 2V6]  
Автор нeмиpницa (мама на Стефан)
Публикувано10.05.08 16:10

Днес в някакво женско списание има интервю с нея и снимки от апартамента й. Ми 80 лв. не давам..........а баш Мазнейкови да храня.

Автор cchery (G'n'R forever)
Публикувано10.05.08 16:10

Ами да те питам що си даде парите за такова нещо!?

Все едно накрая ще го видите бебо. Ето твоите 80 лева щяха да бъдат по-полезни.

Разбирам напълно както любопитството ви се видите с бебо, както безпокойството и онова малко червейче дето ви яде - абе дали му няма нещо, но имай предвид, че ако сте били вече на нормален видеозон и са ви казали, че всичко е ок, вероятността да е така клони към 99%. А пък съм сигурна, че сте ходили при това не веднъж. Всички така правим. За Мазнейкова няма кво да коментирам - не съм я виждала, не съм й ползвала услугите, но от всичко, което съм прочела за нея, впечатленията ми са крайно лоши. Вие само го потвърждавате. Машина за пари, подплатена с яка реклама, възползваща се от естествения страх на родителите от неизвестното. В това няма нищо хуманно, а още повече пък и Хипократово.

Кажи сега, в кой месец е жена ти, кога е термина, какво ще бъде бебчето, откъде сте и т.н.?

в някой прекрасен ... ден земята грабва те в плен...

Тема Re: Да ви се оплача от 4D-то!нови [re: cchery]  
Автор dessbess (ентусиаст)
Публикувано10.05.08 16:59

Трябваше при Марков да отидете. Много е подробен, допуска татковци, обяснява спокойно като на дебили, отговаря на всякакви въпроси. И е по-евтино!

пролет

Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано10.05.08 17:14

Съжалявам за случилото ви се и разбирам разочарованието ти.
Жалко, че нещата при Мазнейкова са се развили така - преди имаше само суперлативи за нея.

Желая на теб и жена ти по-малко подобни "емоции" и здраво бебе на финала.

Тема Re: Да ви се оплача от 4D-то!нови [re: surfline]  
Автор Mese4inka (пристрастен)
Публикувано10.05.08 18:44

И аз съм изненадана от това поведение на Мазнейкова, имаше добри отзиви за нея преди... Може би е трябвало да реагирате навреме и направо да си кажете, че изобщо не сте доволни от отношението и прегледа. А защо не и да я уведомите, че ще се постараете повече бременни жени да узнаят за това!
Да видим тогава дали най-добрият ПР не е прикзката от уста на уста (в нейния случай черен ПР).

Подкрепям мнението за Марков, ние останахме много доволни!

Автор emii (мама на Бубка)
Публикувано10.05.08 20:01

2005l лятото ходихме на преглед на 4д в Св Лазар.
Струваше 100лв с диска със снимките.Бяхме заедно с мъжа ма,може би почти час ни отговаряха на въпроси.Общо взето си спомням беше доста дълъг преглед....Е парите много ,но ни беше такава радост,че...
Съжалявам ,първо,че не са те допуснали,все пак за бащата става дума...
и второ 7 минути преглед,много изчерпателен ще да е бил

Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано10.05.08 20:25

Аз съм една от върлите противнички на др. Мазнейков. За жалост много хора си изпатиха от нея и скоро може и да няма жива душа пред кабинета й

Автор jabolinka ()
Публикувано10.05.08 22:33

Не ви е трябвал 4д видеозон.....

При Мазнейкова бях на стандартен двуизмерен видеозон преди почти 2 години. Беше доста суха в обясненията си и тъй като бях със съмнения за даун бях много притснена. Допуснаха съпруга ми в кабинета за обясненията, но не и на самия преглед с видеозон.
Като цяло беше доста пряма и в онзи момент си тръгнах разплакана от кабинета й - но сега смятам, че е бил един стандартен преглед. Не мисля, че тя е по-лош лекар от който и да било друг затова, че не се подмазва на пациентите си и не им говори примерно на "мило" или "мацка" или нещо подобно, както има някои лекари жени.

А това, че все още има бремении, които смятат, че 3д и 4д е супер.... си е техен проблем. Коментарите "По - размазано се виждало"...

Тема Re: Да ви се оплача от 4D-то!нови [re: jabolinka]  
Автор incendio (разПиляна)
Публикувано11.05.08 00:31

7минутен преглед... това е меко казано претупване...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.