Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:02 12.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема след днес-крещя защо господи - Не е за бременни!  
Автор malecka (минаващ)
Публикувано16.04.08 22:27

съжалявам че е на латиница отдавна имам този проблем и още не мога да го оправя но трябва да споделя.днес имаче погребение на едно 5 годишно момченце починало от левкемия в швейцаря.беше ужасно.не го пожелавам и на най големия си враг да му се случи.мислех си защо господи на такива добри хора се случва това ,толкова ли е вярно твърдението че децата изкупували грешките на родителите си,късно ли са дошли парите за трансплантация както обикновено това става само в бг.питах се обезверена защо господ го допуска защо е жесток и няма милост.не мога да приема че децата трябва да си отидат от този свят.не е правилно.нали са нашите слънчица гледаме ги и не дай си боже нещо стане да ги няма толкова е плашещо толкова е стръшно.толкова ми е мъчно за родителите ами баба му когато дойде катафалката питаше къде отвеждат детенцето ми-тя не беше на себе си.аз съжалявам не мога да пиша повече само исках да ви кажа че докато не му се случи на човек не знае колко е стръшно всичко.след това всички останали погребения ми се видяха жалки смешни безмислени.по голяма трагедия от това няма.съжалявам че ви натоварих

sajaliavam ce e na latiniza otdavna imam tozi problem i ochte ne moga da go opravia no triabva da spodelia.dnes imache pogrebenie na edno 5 godichno momcenze pocinalo ot levkemia v chveizaria.beche ujasno.ne go pojelavam i na nai golemia si vrag da mu se sluci.misleh si zachto gospodi na takiva dobri hora se slucva tova ,tolkova li e viarno tvardenieto ce dezata izkupuvali grechkite na roditelite si,kasno li sa dochli parite za transplantazia kakto obiknoveno tova stava samo v bg.pitah se obezverena zachto gospod go dopuska zachto e jestok i niama milost.ne moga da priema ce dezata triabva da si otidat ot tozi sviat.ne e pravilno.nali sa nachite slanciza gledame gi i ne dai si boje nechto stane da gi niama tolkova e plachechto tolkova e strachno.tolkova mi e macno za roditelite ami baba mu kogato doide katafalkata pitache kade otvejdat detenzeto mi-tia ne beche na sebe si.az sajalivam ne moga da picha povece samo iskah da vi kaja ce dokato ne mu se sluci na covek ne znae kolko e strachno vsicko.sled tova vsicki ostanali pogrebenia mi se vidiaha jalki smechni bezmisleni.po goliama tragedia ot tova niama.sajaliavam ce vi natovarih

Редактирано от surfline на 17.04.08 10:31.

Тема Re: sled dnes-krechtia zachto gospodiнови [re: malecka]  
Автор mishellinna (лудетина)
Публикувано16.04.08 22:56

Смъртта е болезнена и за тези, които си отиват, и за близките им! Но когато това е дете, невиността му прави болката още по-голяма! Никога не искам нито аз, нито който и да било да е на мястото на родителите - но за някои такъв момент настъпва...Важното е те да имат сили да продължат напред, а на детенце - вечна му памет!

Тема Re: sled dnes-krechtia zachto gospodiнови [re: malecka]  
Автор NikiFin (пристрастен)
Публикувано16.04.08 23:35

аз като си го представям само получавам главобол и се чувствам ужасно, камо ли да ми се случи - по-гадно от това просто няма. Днес пък от детската градина тук в градчето трима мъже откраднали 5 годишно момченце. Майката го прибирала от детска и тъкмо го сложила в колата и долетели тия тримата, бушонирали я и откраднали детето. Цяла вечер обикалят хеликоптери да издирват колата, дето го отвлекла. А при родителите са пратили психолози тази вечер да ги успокояват

Тема Re: след днес-крещя защо господи - Не е за бременни!нови [re: malecka]  
Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано17.04.08 10:32

Най-искрени съболезнования на семейството.
Не е справедливо. Не е.

Тема Re: след днес-крещя защо господи - Не е за бременннови [re: malecka]  
Автор poзi4ka (огнена)
Публикувано17.04.08 11:51

Направо съм потресена. Мир на праха на детенцето и много сили на родителите да понесат трагедията.

Калоян - 06.05.2001

Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано17.04.08 12:55

Това наистина е най-голямата трагедия, която може да сполети един родител... Остават много въпроси за цялл живот... Четох някъде, че започвали в един момент да живеят с тази болка, но никога не се отървавали от нея... Искрени съболезнования на всички, много сила ще им трябва да се върнат в релси....

Тема Re: след днес-крещя защо господи - Не е за бременни!нови [re: 3aиpa]  
Автор pre.sto (gazirana)
Публикувано17.04.08 14:22

Трагедия !!! Или каzано по друг начин_жестоко е.
Дано родителите намерят сили да продължат напред...да намерят смисъл на живота си беz детенцето им.

Автор NadG (Моксина)
Публикувано17.04.08 17:13

Тази мъка е голяма, но не богохулствай. Господ знае най-добре, Господ взима най-обичаните при себе си първи. Вечна светлина да озари детската душа.

Нашият остров - Алабин 4 -

Автор bggal (Kpucu)
Публикувано17.04.08 20:07

Бременните го прочетоха, още като бе пуснато преди да бьде редактирано, за сьжаление...

Моите изкренни сьболезнования до семейството сьщо

Тема Re: след днес-крещя защо господи - Не е за бременни!нови [re: NadG]  
Автор NikiFin (пристрастен)
Публикувано17.04.08 22:21

И аз имам подобни наблюдения

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.