|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
Мами в Люлин?
|
|
| Автор |
scarlet81 (mama) |
| Публикувано | 08.04.08 15:02 |
|
|
Има ли такива? Аз съм в 7-ми и сега на хубавото време сме все навън, а си нямам компания...Издайте къде се събирате?
| |
|
|
|
Има, има....обаче, нали сме град в грададоста разпиляни в микрорайоните. Аз съм в първи, Мими е трети, има и други...Но не пречи да организираме една клубна среща по средата на квартала
| |
|
|
|
Аз онзи ден седнах на Бъфало на кооперативния Забелязах, че имаше още доста майки там, защото за сега това е единственото забедение с масички отвън. А и има люлки и пързалки... Какво ще кажете за идеята?
| |
|
|
|
Аз ще ходя в четвъртък натам да плащам разни задължения и може да се видим преди обяд, че от първи ми е приключение, докато се домъкна с количката. . Хайде и другите мами да кажат.
П. С. Аз пък съм останала с впечатлението, че си във Варна.
| |
|
Тема
|
Re: Мами в Люлин?
[re: anamari]
|
|
| Автор |
mimy (мама на Ния) |
| Публикувано | 08.04.08 20:01 |
|
|
И аз да се включа. Съгласна съм за "Бъфало", че е по средата, пък и има интересни играчки. Само не знам дали ще успеем преди обяд, зависи как се събуди маймунката, че като стане рано, още спи сутрин, а сме със седящата количка, която за жалост няма легнало положение. Другата вече е страшно тежка с бебка в нея и не мога да я кача по стълбите, въпреки килцата или може би именно заради тях. Макар, че Скарлет, вие сте във възрастта за кафета и дълги разходки. Моята маймунка не иска да стои вече в количка, изпъва се, ако не е вързана съм я загубила по пътя, но дотам ще стигнем, не ни е много далече.
| |
|
|
|
Ей супер, надявам се да успеем все пак да се организираме. Аз съм за. Кажете само в колко и кога
| |
|
Тема
|
Re: Мами в Люлин?
[re: scarlet81]
|
|
| Автор |
jana (хаплива) |
| Публикувано | 08.04.08 22:29 |
|
|
И аз съм люлинска мама, но май се прибираме тук само да спиме. Малката е вече голяма и рядко се задържаме из квартала, обикаляме из паркове и полянки, но с удоволствие може да направим един неделен маратон из квартала (примерно)
| |
|
|
|
Ами ако искате да го оставим за неделя, може и други люлинки да се появят. Надявам се, таткото да се прибере до тогава и да ни метне с колата.
| |
|
|
|
Когато кажете, стига да е хубаво времето. Аз съм навита и за четвъртък, казват че ще е хубаво времето. Ако ти така и така ще слизаш до 3-ти и имаш време не пречи да се видим. А и на Мими нали и е близо...
| |
|
|
|
Добре, към 12 ще се завъртя пред Бъфало.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|