|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Детска кухня
|
|
Автор |
redd (случайна) |
Публикувано | 30.03.08 08:58 |
|
Мами,
споделете вашия актуален опит с детските кухни - от колко месеца започнахте да взимате храна за бебка/бебчо, доволни ли сте или не, от кои детски кухни. Как са частните и как са държавните, имали ли сте някакви проблеми с коремчето след употреба?
Много благодаря,
Локо Сф: ЦСКА :0:0
| |
Тема
|
Re: Детска кухня
[re: redd]
|
|
Автор |
coccinella (майка юнашка) |
Публикувано | 30.03.08 11:21 |
|
По ред причини и с двамата ми сина вървяхме по ранната схема за захранване и започнахме да вземаме храна от кухнята когато навършиха 4 мес. Избор при нас няма - кухнята в града е само една, общинска. Много бях доволна от храната, с удоволствие я дояждах, ако останеше де. Не сме имали никакви проблеми. Ако не ме мързеше да ходя всеки ден по едно и също време и да чакам на огромната опашка още щяхме да ползваме услугите и.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 30.03.08 13:30 |
|
Почнахме от 8-ия месец детската кухня и спряхме ползването на 2,6 г. Много съм доволна, бяхме на държавна, но яденето не се е повтаряло и имаше всичките видове меса и зеленчуци през седмицата. Голямо облекчение ми беше особено в летните месеци, когато сме по цял ден навън и няма кой да готви
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Lali (старо куче) |
Публикувано | 30.03.08 13:48 |
|
От 8-я месец започнахме, много бях доволна. В началото не ядеше всичко, но после нямаше проблем.
| |
Тема
|
[re: Lali]
|
|
Автор |
mimy (мама на Ния) |
Публикувано | 30.03.08 19:18 |
|
Ния е на кухня от края на 10-ия месец, т.е. малко преди да навърши 11. Много сме доволни, тя харесва почти всичко. На държавната е, като при нас, в София, в Люлин, се оказа, че не се чака много и е доста вкусно. Записват от 10-ия месец, трябва ти бележка от педиатъра, че детето не е алергично, копие от акта за раждане и определен брой бурканчета и капачки / мисля, че искаха 30 бурканчета и 60 капачки, но не съм сигурна дали навсякъде е така/.Малката хапва почти всичко с много малко изключения - някои кремчета не харесва, домати с ориз и май това е. Частните знам, че може от по-рано - мисля от 8-ия месец и може да ти ги носят до вас, но са по-скъпи, пък и не се знае дали си спазват часовете или седиш да ги чакаш, а детето гладно. Определено е по-добре, особено като се затопли времето, защото може да сте навън вместо да готвиш.
| |
Тема
|
[re: mimy]
|
|
Автор |
buba_atan (мама на двечки) |
Публикувано | 30.03.08 21:51 |
|
И за голямата а и сега за малката ползваме услугата Детска кухня-Люлин.Аз съм много доволна от нашата кухня поради факта,че малката беше много злояда а откакто е на кухня яде всичко без изключения.
| |
|
И ние сме на държавна кухня, точно от навършване на първата годинка. Общо взето съм много доволна, като изключим десертите. Абсолютни боклуци и туткали, но пък толкова разнообразни супички и манджички не мога да и готвя всеки ден. Така че, ако имаш възможност голямо удобство си е. Е, това ходене дотам в дъжд и студ всеки ден понякога ми идва малко в повече, но какво да се прави....Абе я да ви питам мамите, според вас с прясно мляко ли се готви?
пролет
| |
|
А каква е цената на купона сега на държавната? Че хвалят някаква частна кухня на Мама Люси-3,90-3 яденета+доставка. Иначе, Ани си я отгледах с кухнята в Люлин.
| |
|
Левче за всичко. Вчера гледах по Тв, че имало предложение да я вдигнат, защото не било реално, но бат Бойко мъдро отсъдил, че не било редно....
пролет
| |
|
Стига бе, направо без пари. Да ходя тогава да търся бурканчета и капачки и да го записвам.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|