Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:36 06.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Как ги фризирате тия деца?нови  
Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано26.03.08 12:52

Гледам по снимките и младежите и девойките са доста често с много сполучливи прически(аплодисменти за майките).
Как става тази магия, бе, мили мои. От 3 дни се опитвам да и подкъся бретона и се видях в приключение! Давайте идеи.

Тема Re: Как ги фризирате тия деца?нови [re: surfline]  
Автор anamari (член)
Публикувано26.03.08 12:59

Основно на фризьор-от първата година на Ани-седи си в детския стол без проблеми. Баща й понякога подкъсява бритона, но с почти винаги плачевен резултат. Малкия още не е фъцкан.

Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано26.03.08 13:05

При нас седи мирно докато не я оскубя и тогава настава драмата ... В повечето случаи я слагам да седне на тоалетката си и там да се гледа в огледалото как я прави красива. Миналото лято й сплитах цялата коса на ситни плитки и седеше мирна докато ги правя, особено ако съм й пуснала любимото детско.

Автор Luna Chocolata (exНевена Цонева)
Публикувано26.03.08 13:27

На професионален фризьор - стои, мирува, идеален е просто. Иначе в нас като съм се пробвала аз, става на нищо - дори и за едно нищо и никакво бретонче е драма.... А там - има респект явно.

Автор Tanika (диреща)
Публикувано26.03.08 13:38

Подстригването и рязането на ноктите е сериозен проблеми при нас, но намерих решение слагам разбойника в един огромен леген да си седне давам му новата му играчка и аз започвам до го подстригвам като за да го подстрижа отпред и отзад завъртам легена в посоката, та този начин върши работа докато не му писне и тръгне да бяга с всички косми по него, ако успея да го узаптя вадя прахосмукачката и засмукваме падналите косъмчето от легена и от него самия, абе голяма борба пада, а за ноктите да не обяснявам вечно си ходим с орлови нокти на краката ей деца

Тема Re: Как ги фризирате тия деца?нови [re: Tanika]  
Автор mishellinna (лудетина)
Публикувано26.03.08 13:41

мдаа, и при нас борбата за ноктите е безмилостно жестока! Всеки път ги режем с рев и "насилие" от моя страна! А подстригването засега го практикувам в банята, докато седи в пълното корито и се пляцика или се занимава с играчките, без да усети и кръц-кръц....Резултатът не е от най-добрите, но засега върши работа

Автор tswete (Alex 25.04.04)
Публикувано26.03.08 13:41

Явно при момчетата се стига по-често до фризьор - нали няма плитки и опашки...

Аз от преди да навърши 1 г. съм го водила на фризьор. На него му е интересно, познава фризьорката, но доскоро плачеше яко. Майка ми му викаше, че Самсон бил. Затова така плачел като го постригвали. Не мърда, ама жално и със сълзи плаче.
Обаче сега се радва, че ще го постригват като тати и нямаме проблеми.

Автор ДжacтaПpacтa (мама на Искрен)
Публикувано26.03.08 13:44

Трудноооооооо

Автор poзi4ka (огнена)
Публикувано26.03.08 13:49

Задължително на фризьор - от годинката нататък на всеки месец и половина-два.

Калоян - 06.05.2001

Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано26.03.08 14:24

Пфуй на тези с кротките деца - блазе ви!
На професионален фризьор бяхме при първото подстригване. Беше малко неспокойна, но като цяло се държа поносимо. Ако трябва да съм честна тукашните цени са безумно високи(детско подстригване-16,50 евро) и посещенията там са обикновено "при повод".

Идеята с легенът във банята е много добра - смятам да я приложа още днес и утре ще споделям какво се е получило.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.