Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:57 24.10.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Отслабване след ражданенови  
Автор mini_mis (новак)
Публикувано27.03.08 12:11

Здравейте, лесно ли свалихте килограмите натрупани през бремеността и има ли рецепта за скриване на стрии?

Тема Re: Отслабване след раждане [re: mini_mis]  
Автор vesel4o (минаващ)
Публикувано27.03.08 12:39

за цялата бременност качих 12кг.Бебка се роди едрика-4.200 и може би още докато бях в болницата смъкнах килцата,защото седмица след като се бяхме прибрали вече бях -13кг.А за стриите не знам-не ми се появиха по време на бременността

Тема Re: Отслабване след ражданенови [re: vesel4o]  
Автор Aлa-Бaлa (портокала)
Публикувано27.03.08 12:50

Ти ще си мълчиш.

То не стига че почти ен си качилра, ами иси ги свалила вече .
Аз този път качих доста, или поне доста ми личат. Със самото раждане махнах около десет кг, но останаха още. И всичките са су трупнали баш на дупето, ханша и на талииката. Мъча ги с разни диети, ама да видим кой ще е по-упорит.
Стрии с втората бременост нямах така че поне това не го мисля.
След първото раждане си спомням, че не съм правила нищо, само малко упражнения чат-пат и след година време всичко си се върна където трябваше.

Тема Re: Отслабване след ражданенови [re: mini_mis]  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано27.03.08 12:55

Аз не бях качила много първата, а втората въобще. Първата вече не си спомням как отслабнах, голямо ходене по разходки беше и май така. А втората до последно бях кльоща с корем (и цици де). Така че като родих и се прибра корема (за към 5 дни) започнах да си закопчавам панталоните (преди това ги носех откопчани с дълги фанели

), останаха ми само цици , но като спрях да кърмя и те си дойдоха на мястото. Стрии не знам как се махат - аз имам тук таме... по корема поне нямам . Но не са ми проблем. При мен има едно малко островче сланинка около пъпа и направо ме подлудява .

Тема Re: Отслабване след ражданенови [re: Aлa-Бaлa]  
Автор vesel4o (минаващ)
Публикувано27.03.08 13:04

Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано27.03.08 13:10

Я кажи ти колко имаш да сваляш?

Автор mefirst (новак)
Публикувано27.03.08 13:17

Качих доста - около 25 кг, но ги свалих сравнително лесно, без диети, за около шест месеца след раждането... Всъщност не ги свалих всичките, но може би така стана по-добре,защото преди да забременея бях много кльощава - 43 кг. Сега съм с около пет отгоре, но се чувсвам добре

. Кофтито е, че дупето ми се поразшири, а и бедрата се позакръглиха, но ще го преживея някак си

Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано28.03.08 08:21

Не качих кой знае колко - 15 кг., но още имам 5 за "украса", въпреки че детето ми е на 2 години и 2 месеца. Трудно качвам, но и трудно свалям - това е моят проблем.

За стрии има много дълга тема в клуб Козметика - там има какви ли не рецепти. Като започнеш от скъпа козметика и се спреш на мазане с отвара от брашлян, ако искаш погледни я.

Автор redd (случайна)
Публикувано28.03.08 09:59

аз нямах проблем с килата ( не съм слаба - не бях преди, не съм и сега), но на 6-ия ден след раждането си закопчавах старите панталони. Не надебелях, въпреки, че точно от това се страхувах.
Все пак шкембето хич не си го харесвах, защото много беше виснало, въпреки че се закопчавах. Обаче, започнах да фитнесирам вкъщи с гирички. Едни вълшебни упражнения намерих от един промо диск на Дева (вървеше с душгел и някакъв гел за стягане или нещо подобно). Точно както обещават в диска, 1 месец упражнения и отново сме във форма - не съм спортистка, моля моля, но мразя да съм кюфте

Тема Re: Отслабване след ражданенови [re: Aлa-Бaлa]  
Автор mini_mis (новак)
Публикувано28.03.08 10:44

Аз качих 14кг. , с раждането свалих 5кг. и останалите бързо ги свалих за около 2 месеца, но основния проблем са ми стриите по дупето. Уж ги мажа ама невиждам подобрение.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.