Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:32 31.10.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Логопед в Люлиннови  
Автор buba_atan (мама на двечки)
Публикувано25.03.08 21:40

Моля,ако някой може да ми препоръча и да ми даде координати на логопед в Люлин.А ако е в района на 33 училище ще е направо чудесно.
Предварително благодаря

Тема Re: Логопед в Люлиннови [re: buba_atan]  
Автор Tanika (диреща)
Публикувано26.03.08 09:57

Не ви ли е още рано за логопед? Поне аз също мислех да водя моя сладур на логопед не можеше да казва "Р" , но преди дни усетих че вече казваме Рибка а не Липка, та изчакай до 5 годинки, поне така и на мен ми казаха да изчакам!

Автор mimy (мама на Ния)
Публикувано27.03.08 08:57

Не съм много сигурна, но мисля, че в самото 33-то училище има логопед. Една приятелка води там нейното момченце, ще питам тези дни и ще пратя координати. Със сигурност в "Ябълковата градина" в І м-н има нещо като ресурсна група за деца с логопедични проблеми, може и там да пробвате.

Тема Re: Логопед в Люлин [re: mimy]  
Публикувано27.03.08 09:43

Да и на мен от детската ми казаха,че в 33 има и днес ще отида до там да питам.Според учителките на дъщеря ми тя нямала нужда от логопед,но педиатърката ме посъветва да я водя за развитие на речта и изчистване на говора.Тя не може да казва Р и някои думички са и трудни.

Автор mimy (мама на Ния)
Публикувано27.03.08 10:10

Мисля, че има време, макар да нямам личен опит. На първата братовчедка на моята щерка до шест годинки не й се разбираше какво говори и непрекъснато бъркаше звуците, но сега детето е на седем и половина и вече говори добре. Така че се надявам да нямате проблем.
Между впрочем и аз съм от "Люлин", ІІІ част, така че може и да сме се засичали по градинките.

Тема Re: Логопед в Люлиннови [re: mimy]  
Публикувано27.03.08 10:20

наистина може да сме се засичали като гледам Ниа и моята малка дъщеря са почти набори ,така,че може и на детската кухня да сме се виждали.

Редактирано от buba_atan на 27.03.08 10:22.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.