Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:28 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Какви искат да бъдат децата ви като пораснатнови  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано18.03.08 13:11

Хайде споделете, да се посмеем. Ако са ви малки дечицата, споделете за вас...

Аз започвам с моите питомници. Първата като се осъзна, като човек и започна да си избира каквото се сети мина през много професии - най-фрапиращи бяха: мияч на прозорци

, ковач, "човека който следи тенистопките на високото столче" . Сега нещо се е отплеснала по "ветеринар-ка", ама усетих, че са й подшушнали. Иначе иска да стане певица и като сподели с някой, а той й каже, че не било сериозна професия тя отговаря, че денем ще работи нещо друго: "ще се наспивам, ще се гримирвам, ще се сресвам, ще пробвам тоалети ... такива работи"

Дребната естествено още не може да каже каква ще става, но много я подозирам, че ще е нещо свързано с терминатори, заличители, унищожители - много й се отдават тия дейности....

Тема Re: Какви искат да бъдат децата ви като пораснатнови [re: 3aиpa]  
Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано18.03.08 13:29

Аз исках да стана лекар от малка, другата мечта ми бе да имам къща с много деца. А дребната искала да гледа бебета, не искала да работи. Явно нито едно от двете ни няма да стане кариеристка

Тема Re: Какви искат да бъдат децата ви като пораснатнови [re: jana]  
Автор *margo* (мама на двама)
Публикувано18.03.08 13:34

Светослава също минава през много професии, но най-честите - военен (няма на кого да прилича детето с тези униформи в къщи)

, когато сервираме за вечеря или обяд става сервитьорка, а когато и разреша да ми скубе косата - "прави прически" - става фризьорка.
А когато я попиташ направо извън всякакъв контекст - става ученичка... Явно и тя като мама все няма да и стига ученето.

Тема Re: Какви искат да бъдат децата ви като пораснатнови [re: *margo*]  
Автор tani4ka (mama na Boris)
Публикувано18.03.08 15:45

И Боби е на моменти

. Май най-често иска да е машинист и да кара влак. У дома има вече поне 4-5 влака и още иска . Освен това много обича да ми прави прически с ластичета.
Понеже ще си има скоро братовчедка ми разказваше как ще я води в яслата преди работа, а после ще я прибира .
Да видим какъв ще стане като порастне .

Борис - 03.06.2004

Тема Re: Какви искат да бъдат децата ви като пораснатнови [re: tani4ka]  
Автор anamari (член)
Публикувано18.03.08 15:48

Исках да стана библиотекарка

-изпълних си мечтата.

Ането искаше да е лекарка, после балерина, сега-кралица-майка(тия пусти детски)

Автор Astarte (емоционална)
Публикувано18.03.08 16:12

Люба искаше да е певица, после лекарка и сега за наш ужас "барерина". Ние се опитваме да й внушим нещо по-сериозно, ама не - периодът сега е полички и танци

.

Тема Re: Какви искат да бъдат децата ви като пораснатнови [re: Astarte]  
Автор dessbess (член)
Публикувано18.03.08 16:42

Аз пък силно исках да стана художничка! Голяма мечта ми остана, но не се доразви

...сега се пробвам да насочвам малкото, купих му пастели и моливи, ама май съм я надценила, освен да гледа да ги подхапне, не се досеща за какво иде реч
Другата ми мечта беше да стана журналистка, това пък откъде ли?!
Иначе дълги години мечтаех да съм състезателка по лека атлетика, световна шампионка и олимпийска също на сто метра жени!. Обичах вечер като си легна, да затворя очи..и си представях как ме награждават със златен медал, аз плача ли плача на химна и после обикалям стадиона с българското знаме

пролет

Автор natby (ниа-катя)
Публикувано20.03.08 12:57

не съм писала тука от сто години, на тези които още ме помнят здрасти. а иначе дребната на 4 и три месеца иска да става магьосница, даже скоро под влиянието на хари поритър ме питаше кога ще и купя пърчка и втичка. втория вариянт за професия е гимнастица или фотоапаратка щото обича да снима с телефон. остави ни надеждата да израсте тия професии че иначе ще трябва да тръся най-близкия влак за хогуътс след някоя и друга година

Тема Re: Какви искат да бъдат децата ви като пораснатнови [re: natby]  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано20.03.08 13:36

"Фотоапаратка" не звучи зле. Хубава професия е

.

Добре дошла обратно.

Тема Re: Какви искат да бъдат децата ви като пораснатнови [re: dessbess]  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано20.03.08 14:08

Защо не започнеш да рисуваш пак?! Но трябва време... и аз като теб съм недоразвита художничка, не че исках да ставам художничка, но родителите ми ме спряха рязко преди да кандидатствам в Гимназията... Ама ме сърбят ръцете за рисуване ...

А иначе имаш ли нещо общо с леката атлетика или така си мечтаеше само

?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.