Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:23 03.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Къде са заченахте децата си?нови  
Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано12.03.08 22:58

Идеята ми дойде от спамърската тема, но мисля че ще се получи забавно четиво.
Та къде "направихте" децата си и имат ли според вас някаква връзка с мястото (на подсъзнателно ниво).

Аз първа - Ния я сътворихме на морето, незнам дали има връзка, но тя обожава морето и най-вече водата (не сме я правили във водата и без мръсни милси)

Редактирано от jana на 12.03.08 23:01.

Тема Re: Къде са заченахте децата си?нови [re: jana]  
Автор gigikas (мама на Алекс)
Публикувано12.03.08 23:33

Ние много консервативно - в собственото си легло :)
Май за това Алекс сега само при нас се гушка :)))

Алекс 07.12.2005г.

Тема Re: Къде са заченахте децата си? [re: jana]  
Автор tyfi (новак)
Публикувано12.03.08 23:46

При нас нищо не ставаше година и половина.Заминахме на Трявна за няколко дни.После като се върнахме един приятел на мъжът ми беше дошъл да живее у нас за 2 седмици.Този период беше ужасен щото той е голям досадник и аз бях супер нервна и все сърдита.Та точно тогава стана и сега се бъзикаме че като почваме второто пак ще го поканим.

Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано12.03.08 23:46

Направихме си я в къщи, но на много специален ден за мен - Гергьовден.
Винаги съм била страшно впечатлена от иконите и изображенията на св. Георги. Като дете съм проходила на Гергьовден, в черквата на светеца в Пловдив и то право към иконата зад олтара. Не съм набожна или активно църкуваща, но има нещо в този празник, което ме кара да се чувствам особено.

п.п. Тя също проходи на Гергьовден. Исках и името и да е свързано с празника, но неуспях да намеря подходящ еквивалент. За компенсация избрах 6 Май за дата на кръщенето и.

За теб, Хепи!

Тема Re: Къде са заченахте децата си?нови [re: surfline]  
Автор dessbess (член)
Публикувано13.03.08 00:04

И ние като Съфчето на спалнята!

Ама при нас имаше лекарско предписание - пиене на Клостилбегит, секс по часовник, посткоитален тест, после пак секс и айде хоп! Хубавото е, че стана от раз, че доста се бях сдухала! а за дата - 10 или 11 Април, около 8 часа сутринта!
Малко спам, ама и аз съм зачената на хубав празник - 15.08!

Тема Re: Къде са заченахте децата си?нови [re: dessbess]  
Автор FLUKY (Montreal)
Публикувано13.03.08 00:17

И при нас по баналния начин - в спалнята

. Стана от първия изстрел

Тема Re: Къде са заченахте децата си?нови [re: tyfi]  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано13.03.08 03:23

Хахаха много весело това

. На инат значи заченато бебешорчето . Е, има ли отражения в характера???

Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано13.03.08 03:37

При нас е по-скоро въпроса: "Къде стана гафа?", щото определено не сме планирали дребните

.

Първата - по време на слънчевото затъмнение на Камен Бряг, на каманаците, по точно в нощта (по-скоро ранната сутрин) преди затъмнението. Под звездно небе и лунна светлина. Със сигурност е тогава, понеже след това към 3 седмици бяхме разделени, та няма начин . Ама аз бях и неразположена.....

Втората - тъкмо ми беше свършил МЦ. Ако някой ви казва, че тогава не може да стане бебе - посочете ме мен за пример - два пъти . Бяхме в София, на едно таванче, на едно много екстравагантно и неудобно легло (аз съм си заявила, че ще го купя, когато собствениците тръгнат да се отказват от него) и ... пак се разделяхме за месец.... а то какво стана....

Третото ще го планираме!!! В спалнята задължително !

Автор *margo* (мама на двама)
Публикувано13.03.08 07:13

Светослава е дългочакано (малко повече от година) бебе, най-прекрасния завършек на една ужасна изнервена година (на работа)... накрая се сборихме за пет дни почивка и с половинката забегнахме - в буквалния смисъл. Имаме апартамент в Бургас, и роднини, но ние отидохме в Ахтопол (тогава в далечната вече 2002) там си беше полудиво, без големи хотелски комплекси, взехме си къщичка под наем (квартира, но бяхме в цялата къща само ние)... И така като се върнахме работих около 40 дни без прекъсване, почти денонощно (не предполагах, че съм бременна), докато един ден просто не ми стана лошо от миризмата на изгорелия керосин и заради ниско кръвно ме прегледа лекар, освободиха ме за няколко часа от работа, но аз не можах да отида в следващите 40 дни... полежах си и в болница (просто пълно изтощение), но после нещата се наредиха...
Александър е замислен сутринта и произведен в Коледната нощ през 2006 в Бургас. По случай предстоящата мисия на съпруга ми в Афганистан посещавахме малко роднини, хем да им кажем, хем да се видим по празниците... Имаше кой да гледа каката, та ние малко да отморим. Пък и искахме момче, а нали казват, че мъжете като отиват на война, момчета правят... може и да има нещо вярно... и така броени дни преди да го изпратя на летището разбрахме новината...
Стана дълго, но Янчето все успява да ни накара да си върнем хубавите спомени...

Тема Re: Къде са заченахте децата си?нови [re: *margo*]  
Автор anamari (член)
Публикувано13.03.08 07:32

Божее Марго, още ли е там?

Мястото и времето ги казах-Варна. И двата пъти пътувах с мъжа ми с тира. За голямата почти година правехме опити и накрая мъж ми вика-Ще те заведа на Побитите камъни, мястото е особено, там ако не стане....Е, стана. Тонката-също като Заира-ден след цикъла, дето уж не става, въобще не беше плануван-ама ето го. Тогава вече пътуваше по чужбина и използвахме всеки миг заедно и се повлякох с него във Варна да разтоварва, та леглата в тира стават и за тая работа.
А Варна-просто го обичам този град-такъв дух и атмосфера има в него....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.