|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
дайте идея
|
|
Автор |
djidjit (milenka) |
Публикувано | 02.03.08 19:10 |
|
здравейте на всичкиИмам една молба-кой ще ми помогне с име за бебчо и мъжко и женско.Искам да е с буквата Б, но и също така ми се иска да е по нестандартно.Винаги съм си мислила че каквото име носи детето ти такъв ще му е живота--знааам суеверия ама...
| |
Тема
|
Re: дайте идея
[re: djidjit]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 02.03.08 19:15 |
|
Погледни
Липсваш ни ...
| |
|
Боян/а, Боряна, Блага, Благовест/а, Божидар/а, Бранимир/а, Бела, Белослава, Божана, Божил/н, Борис, Борислав/а, Бойко, Биляна.....
| |
Тема
|
[re: dessbess]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 02.03.08 22:08 |
|
Има си поверие за името Божидар, Божана, Благовест ..... така се кръщават дългоочакваните деца (Найден също)
Липсваш ни ...
| |
Тема
|
[re: jana]
|
|
Автор |
lavender (старо куче) |
Публикувано | 02.03.08 22:30 |
|
Богдан/а,Боримир/а,Бранимир/а.......
| |
Тема
|
[re: jana]
|
|
Автор |
vesel4o (новак) |
Публикувано | 02.03.08 22:33 |
|
Ох,на мене избора на име ми беше голям проблем!9месеца мислих,мислих и накрая тръгнах за родилното без да съм измислила нищо!Когато ми показаха бебчо и попитаха как ще се казва,аз казах-Анжела.30 минути по-късно вече беше записана с името Александра!Така,че не се притеснявай-все ще измислиш нещо та даже и в последния момент!
| |
|
С Б харесвам Божана
иначе харесвам най-много
Клементина и Анастасия
за момче- Валентин
май не ти помогнах много....
| |
|
Още - Бианка, Бригита, Бетина
| |
|
и Емил.. и Добромир
Всъщност когато видях малкия за пръв път сякаш името Емил изкънтя в мене, но... вече бяхме го решили - да е на баща ми и т.н. Много странно ми беше
Така че съвета ми е да си мълчите докато не го видите мъничето- аз сега малко съжалявам, защото за моя изненада то сякаш си дойде с името детето, аз през цялата бременност се двоумях, имах чувството че просто не се сещаме точното име а то е сякаш пред очите ни...но мъжа ми каза че думата си на две не прави и така..
| |
|
Бисер, Бисера, Боян и Бояна са ми много любими имена.... също харесвам Баян, Бела, Беатрис, Бурян...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|