|
|
|
Тема
|
проблем с акането
|
|
| Автор |
temmy (мама на Мартин) |
| Публикувано | 28.02.08 20:23 |
|
|
Здравейте, в последно време моят син има проблем с акането. Едвам на 3, 4 ден сяда на гърнето. Не съм променяла храната му, помислих си че може да е това. Щурее си на двора, не се е застоял, има движение. Разбрах, че е малък за каквито и да е разхлабителни. Дадоха ни в аптеката да пием по половин хапченце от Lax-S, билкови са. Сутрин му давам лажичка мед, пие много сокове. Вече се чудя какво да правя. Моля, дайте ми някакъв съвет. Поздрави*
| |
|
Тема
|
Re: проблем с акането
[re: temmy]
|
|
| Автор |
coccinella (майка юнашка) |
| Публикувано | 28.02.08 21:06 |
|
|
Нектарчето от кайсии върши чудеса.
| |
|
|
|
Също пюре или сок от слива или круша. При нас действа на момента.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
gigikas (мама на Алекс) |
| Публикувано | 28.02.08 21:25 |
|
|
дай му да си хапне круша или му я направи на сокче, има ефект
Алекс 07.12.2005г.
| |
|
|
|
Доктора изписа на Ники, а той е на 2 месеца Лактолоза МИП за разхлабване, защото той е със страшен запек. Пише, че се пие три четири дни за лекуване на запека и после може да се дава за поддържане. Не водело до ленивост на червата, защото мене това най ме притесняваше. Давах му го три дни и да чукна на дърво от тогава ходи всеки ден. На листовката пише, че става включително и за кърмачета. Ако искаш пробвай го.
| |
|
|
|
Сваряваш овесени ядки и му даваш да пие водичката! Действа незабавно...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
surfline (СтихияБалканска) |
| Публикувано | 29.02.08 12:25 |
|
|
Закуска от овесени ядки и да пие водичката в която са запарвани, повече пълнозърнест хляб за сметка на белият, няколко кивита дневно също действат много добре, вечер му давай преди лягане да гризе 1-2 сурови морковчета...
За теб, Хепи!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Grami () |
| Публикувано | 29.02.08 12:31 |
|
|
Дуфалак - пие се по схема, за 10 дни ще го регулира.
иначе рискуваш освен физическа, да му докараш и психическа травма. А децата колкото и да са малки не забравят бързо.
Иначе си му давай храните , които по - горе са ти казали.
Знам, че и с хомеопатия оправят много дечица - но тук не мога да кажа нищо - но все някой ще се включи и ще ти разкаже.
Много деца са запечени като малки, но мисля от опит че трябва да се действа бързо, защото обикновенно от самосебеси /как се пише тая дума бре?/ проклетото запичане не се оправя
| |
|
Тема
|
[re: Grami]
|
|
| Автор |
jana (хаплива) |
| Публикувано | 29.02.08 17:40 |
|
|
Ако ще приемате лекарства вземете Дулколакс, ние бяхме на него цели 10 месеца, а пък на мен ми остана трайна психическа травма само като чуя акане и ми се изправят косите
Липсваш ни ...
| |
|
|
|
|