Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:36 12.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Пелени за многократна употребанови  
Автор rimia ()
Публикувано23.02.08 15:50

ЗДравейте, някоя от вас използвала ли е пелени за многократна употреба? Като тези например:

А какво ви е мнението и впечатленията от тях?

,

Тема Re: Пелени за многократна употребанови [re: rimia]  
Автор kolelo (минаващ)
Публикувано23.02.08 16:21

Аз използвам памучни памперси за малкия от около 2 месеца и половина. Но не такива като на снимката. Не живея в Бг.

Доволна съм. Минах на тях заради едни обриви на сина ми. Дупето му веднага се оправи. Трябваше да се науча да ги слагам добре, иначе протичаха. Необходимо е да се сменят по-често, защото не попиват така добре като хартиените. Поради същата причина през нощта ползвам памперс за еднократна употреба. Имам 6 на брой. Идеално ми стигат. Запирам добре акото преди да сложа в пералнята.

Баткото - 2 г. и 6 мес.
Мъникът - 4 мес.

Тема Re: Пелени за многократна употребанови [re: kolelo]  
Автор rimia ()
Публикувано23.02.08 17:25

но всъщност голяма хамалогия ли е? Вие по принуда ли ги използвате или ги смятате за по-добри от хартиените и по-удобни?

,

Автор kolelo (минаващ)
Публикувано23.02.08 17:36

По-голяма хамалогия е от гледна точка на това, че ги запирам, ако са наакани, преди да ги сложа в пералнята.

Започнах да ги използвам, защото ужасно много се подсичаше дупето на сина ми от хартиените. Сменях марки - нищо не помогна. Едва когато минах на памучни - нещата коренно се промениха. Не е принуда, собствено желания. Пък и пазим дърветата и се грижим за околната среда.

Баткото - 2 г. и 6 мес.
Мъникът - 4 мес.

Редактирано от kolelo на 23.02.08 17:37.

Тема Re: колело...нови [re: kolelo]  
Автор incendio (разПиляна)
Публикувано23.02.08 17:46

моля те дай повече информация за тези пелени... как изглеждат?! коя е марката?! производителя има ли сайт?!

Тема Re: Пелени за многократна употребанови [re: kolelo]  
Автор pre.sto (gazirana)
Публикувано23.02.08 17:56

Аz бях полzвала подобни пелени преди години,но не на собственото ми дете(гледах иzвестно време чуждо дете),но на мен с текстилните пелени ми се стори в продължение на времето досадно_трудно се почистваха и съхнеха(трябва да имаш повечко от тях). И майката на детето с времето се откаzа от тоzи модел пелени(а бяха иначе хубаво качество от био_платове) .
Предполагам,че е въпрос на навик(едно време нашите майки и баби малко ли са прали,та сега ние да се оплакваме),а и ако детето страда с нормалните "памперси" Ще сменяш и пушек Ще се вдига.Но от гледна точка на удобство(zа майката) еднократните пелени са с предимство пред другите.
Прецени си сама ...

Тема Re: колело...нови [re: incendio]  
Автор rimia ()
Публикувано23.02.08 18:07

на мен ми препоръчаха този сайт

, една майка си беше поръчала, те ги прават в София и ти ги пращат в къщи директно. Иначе имало и някакви канадски сайтове, ама не ги знам

,

Автор fascinating oceanid (:)))))))
Публикувано23.02.08 19:25

разгледах сайта , и много ме учуди факта че няма размери... някак не си представям как от новородено до дете на 2,5г /за каквито те самите споменават/ да могат да минат с един и същ размер.

звучи ми непрофесионално да публикуваш 100 десена, които нямат никаква функционалност а и под дрешките е все тая какъв е десена, а ако има размери и дума да не се споменава за това... и за това как са определени размерите- на височина, кг, възраст или какво..
а и на всички снимки размерът май е еднакъв....

по принцип съм чувала за такъв тип пелени- две марки, от които едната с много повече положителни отзиви. За съжаление не се внасят в БГ
нещо на "биз" завършваше, и се бях навила много но... като няма по магазините...

Автор kolelo (минаващ)
Публикувано23.02.08 23:27

Ето сайта на производителя:

Баткото - 2 г. и 6 мес.
Мъникът - 4 мес.

Автор FLUKY (Montreal)
Публикувано25.02.08 00:32

Ето още няколко сайта с тия пеленки

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.