Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:34 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Варицеланови  
Автор Raboteshtata (вещер)
Публикувано27.02.08 13:26

Ей вече ще се гръмна. Обадиха се от детската градина че Ивана имала типична варицела. Снощи като си легна видях след банята, че има една пъпка, ама беше една и не и обърнах внимание. Днес има общо три и незнам как разбраха че е варицела. С доктора се чухме да се видим утре, че ако е варицела да се изпъпчи хубаво. Отгоре на всичко Боби е на диета все още и докато беше на Елоком ръчичките и бяха супер чисти. От вчера пак са изпръхнали и начепени, а я мажа редовно с Нахткерцен. Чудя се дали въобще е хранително. Пие противоалергичен сироп м***а му. На Ники пък от вчера пак му излязоха пъпки по лицето, а е на Фризопеп.

Тема Re: Варицеланови [re: Raboteshtata]  
Автор Zori_D (мама на Илийчо)
Публикувано27.02.08 14:31

Ох какво да ти кажа освен кураж и стискам палци всичко да мине бързо и неусетно!

Автор Tedulina (мамито)
Публикувано27.02.08 14:46

Кофти работа. Ама като ви е хванало

.
Дано скоро утихнат проблемите и да се радваш на здрави дечица!

Автор Kapли (it's me!)
Публикувано27.02.08 14:48

Пъпките на варицелата не могат да се сбъркат с нищо друго - те са като мехурчета, пълни с течност. Гадна е, но си минава по реда и това е.

Гледай само да няма контакти детето с бременни жени за всеки случай.

Be yourself
no matter
what
they say...

Тема Re: Варицеланови [re: Kapли]  
Автор Raboteshtata (вещер)
Публикувано27.02.08 14:49

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ точно такива са и трите и пъпки.

Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано27.02.08 15:20

Еми честито, друго незнам какво да ти кажа, ще им мине и ще я изкарат на куп и то като малки, т.е. може и да е по-леко. Аз какво да кажа като не съм карала нито една шарка, нали се сещаш как ще ги изкарвам аз покрай малката .... Братовчед ми изкара така варицелата покрай децата си в Пирогов

Липсваш ни ...

Тема Re: Варицеланови [re: jana]  
Автор Tedulina (мамито)
Публикувано27.02.08 15:40

Недей така и аз не съм карала нито една шарка, макар да съм била контактна

.
Преди време като четох за шарките не е задължително да се изкара тежко. До организъм си е, без значение дали си възрастен или дете.

Дано при Ивана да е лека форма!

Редактирано от Tedulina на 27.02.08 15:50.

Тема Re: Варицеланови [re: Tedulina]  
Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано27.02.08 15:48

Естествено дано да е лека, но да ти кажа при малките деца винаги е по-лека формата, една приятелка детенцето й изкара с две и половина пъпки както се казва, докато тя имаше и в хранопровода и го изкара доста тежка заради непрекъснатите сърбежи и прочие. Наистина си е до организъм

Липсваш ни ...

Автор SveDoGab (на Габи и Тея)
Публикувано27.02.08 16:28

Не се шашкай. Нашата кака я изкара с 15-20 пъпки. Но затова пък малката беше кошмар - имаше пъпки дори по клепачите, в ушите, нослето и дупето. Пази много бебето, защото разбрах в последствие, че децата под годинка също я карат много тежко (като възрастните). Нашето малкото беше точно преди годинката като се опъпчи зверски. Добрата новина е, че за седмица вече ще е ок, макс.10 дни... Дано я изкарате по-леко!

Габриела 2002
Доротея 2005

Тема Re: Варицеланови [re: SveDoGab]  
Автор Misis Diana ()
Публикувано27.02.08 17:07

Eй, милата дано да я изкарате много леко, ще мине не се притеснявай, стискам палци всичко да е наред.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.