Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:39 12.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Как и къде се запознахте с бъдещият татко?нови  
Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано17.02.08 19:57

(жена) за двамата ни кавалера ... и естествено какво ви беше първото мнение за него (нея)?
Айде поровете из спомените

Липсваш ни ...

Редактирано от jana на 17.02.08 19:58.

Тема Re: Как и къде се запознахте с бъдещият татко?нови [re: jana]  
Автор Raboteshtata (вещер)
Публикувано17.02.08 20:04

А защо не даде тон за песен ти?

Скоро си мислех да пусна такава тема, но незнаех дали ще се въприеме. Иначе ще е готино да се върнем пак в спомените.

Редактирано от Raboteshtata на 17.02.08 20:05.

Автор pepel (gossip girl)
Публикувано17.02.08 20:05

Ами ... в кварталното кафе

...приятел на настоящето ми /тогава/ гадже...Бяхме приятел4ета,но съдбата е имала други намерения за нас...... След известно време слу4айно се заси4аме в едно друго кафе,празнуваме заедно Великден и от тогава до сега-8 години и 2 де4ица

Редактирано от pepel на 17.02.08 20:33.

Тема Re: Как и къде се запознахте с бъдещият татко?нови [re: Raboteshtata]  
Публикувано17.02.08 20:09

Ние ... ами ние се запознахме когато влезнахме и двамата в университета. Бяхме една и съща група и в интерес на истината всичко почна от един бас

Мъжа ми има брат близнак и с приятелката ми оттам се хванахме на бас коя първа .... ще спечели сърцето на избранния от нея кавалер. Хванахме се на бас и месец по-късно бас вече нямаше, 8 години по-късно се появи Ния

Липсваш ни ...

Публикувано17.02.08 20:10

Що да не се пиреме, айде света не е тръгнал с появата на детето, ами преди това ...

Разказвай при тебе

Липсваш ни ...

Тема Re: Как и къде се запознахте с бъдещият татко?нови [re: pepel]  
Публикувано17.02.08 20:20

С мъж ми се запознахме малко след като се върнах от морето където бях командирована за 5 месеца. Запозна ни един приятел и в интерес на истината въобще не ми хареса на пръв поглед. Аз обичам тъмни мъже, а той е със светла коса и сини очи. Бях приключила една дълга връзка и нямах намерение да започвам нова. Пихме по едно в Студенски град и той ме закара до вкъщи щото моите приятели се направиха на ощипани. Разбрахме се с компанията преди да си тръгна да се видим на следващата вечер в една дискотека и трябваше да минат да ме вземат от вкъщи. Е сещате се кой дойде да ме вземе. В дискотеката беше фул и отидохме двамата в О!шипка. Оказа се много интересен събеседник. Беше разбрал от приятелите ми къде работя и на следващата вечер дойде да ме вземе от работа и така всяка вечер. След два месеца решихме да се оженим и да имаме дете за ужас на родителите си. Нашите го бяха виждали веднъж, а и свекър ми ме беше виждал веднъж

. Майка ми беше в потрес когато казахме че ще се женим и съм бременна, защото аз бях на 19г тогава. И така на 2март ще станат 6години от както сме женени и 6г и половина от както сме заедно.

Публикувано17.02.08 20:26

Супер звучи ... леле какви времена ...

Липсваш ни ...

Публикувано17.02.08 20:35

Утре мога да кача и малко свадбени снимки

ако ми остане време.

Публикувано17.02.08 20:42

Супер, ам анай-добре ако имате като гаджета

чакай да поровя и аз да видя

Липсваш ни ...

Публикувано17.02.08 20:46

Е та ние гаджета бяхме два месеца, после той влезе в болница за три месеца, а аз приготвях свадбата през това време. Абе то беше една история... Ама друг път ще я разкажа и нея.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.