|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Тема
|
кьде заминаха гьрдите ми? :)
|
|
| Автор |
zurka1 (непознат
) |
| Публикувано | 18.02.08 17:34 |
|
|
Има един виц които почти описва сегашното ми сьстояние:
малко момченце пита маика си:
- мамо,мога ли да си поиграя с гьрдите ти?
-Да мамино,но не се отдалечаваи много ...
Та,след като родих 1 седм.по-кьсно бюста ми увисна грозно.Не знам доколко мога да кажа,4е е зле,но за мене положението е лошо.
поне преди гьрдите ми си бяха УХА-95см.обиколка.
сега вече не ги харесвам.
може да не са толкова зле ,но аз си искам моите .
пробвах всякакви мазила -НИЩО
МОЛЯ,споделете и помогнете сьс сьвети.
| |
|
|
|
Не искам да те разочаровам, но освен хирургическа намеса, нищо друго не може да ги върне на мястото им. Мойте също увиснаха след първото раждане. Въпрос на кожа. Разпитвах, интересувах се и това е единствения начин. Бях се навила на намаляване и повдигане - не говорим въобще за силикон, а просто изрязване на излишната кожа и връщане на бюста на мястото му- но ме достраша и се отказах.
| |
|
Тема
|
Re: кьде заминаха гьрдите ми? :)
[re: zurka1]
|
|
| Автор |
nikol82 (питаща) |
| Публикувано | 18.02.08 18:27 |
|
|
Ами може и да си върнат формата. Моите се бяха отпуснали доста, а сега са си както преди (но аз (за съжаление) не кърмих).
Пробвай с упражнения- все някакъв ефект ще има. Лицевите опори са доста подходящи за гърдите. Ако ти е трудно може да правиш лицеви опори на стената.
Успех.
п.п Вица е много як
Редактирано от nikol82 на 18.02.08 18:28.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
jana (хаплива) |
| Публикувано | 18.02.08 22:26 |
|
|
Мазила ли? Ако ставаше с тях пластичните хирурзи щяха да умрат от глад.
Не става особено ако си кърмила шанса за възвръщане на предишният бюст или поне местоположението му е нищожен. И не м иговори аз винаги съм била с размер 105 см, а сега ..... 90см. ама от рязкото отслабване се стопи всичкоооооооо .... нищо таткото ми е обещал след второто дете да ми събере пари и да се реша да легна под ножа
Липсваш ни ...
| |
|
Тема
|
[re: jana]
|
|
| Автор |
FLUKY (Montreal) |
| Публикувано | 19.02.08 06:34 |
|
|
Аз май нямам промяна в бюста след раждането но определено подгръдната обиколка ми се увеличи с един номер.
| |
|
Тема
|
[re: FLUKY]
|
|
| Автор |
tani4ka (mama na Boris) |
| Публикувано | 19.02.08 08:54 |
|
|
И аз нямам промяна, но моя по принцип е малък...
Борис - 03.06.2004
| |
|
Тема
|
[re: tani4ka]
|
|
| Автор |
dessbess (член) |
| Публикувано | 19.02.08 09:50 |
|
|
И моят бюст не се увеличи през бременността, и може би заради това след 11 месечно кърмене гърдите ми са си същите...но носех денонощно сутиен, може и това да има влияние.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
zurka1 (непознат
) |
| Публикувано | 19.02.08 10:28 |
|
|
Ако си вьзвьрнат предишния вид добре,но ако ли не ...МАЛЕЕЕЕЕ СТРАХ.
Някоя знае ли горе-долу,колко струва корекция за повдигане на бюста.не искам силикон,а само повдигане.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
jana (хаплива) |
| Публикувано | 19.02.08 12:17 |
|
|
Има една безкръвна операция в Медицинска академия от др. Евстатиев, струваше преди година към 600лв и е за стягане само на бяста. Вкарват едни шишове, които се въртят много бързо и като на захарен памук навиват мускулните влакна и ги пристягат. Сега вече нямам идея за цените.
Липсваш ни ...
| |
|
Тема
|
Re: сутиена му е майката
|
|
| Автор |
3aиpa (<<<>>>) |
| Публикувано | 19.02.08 12:44 |
|
|
Както споменава Десбес. Аз имах късмета да бъда предупредена още с първатаси бременост. От първия ден в който разберете за бебето до последния ден на кърменето, че и два месеца след това ТРЯБВА ДА СЕ НОСИ ДЕНОНОЩНО сутиен!!! Особено за тези дето са свикнали из къщи да си ходят без сутиен (както бях аз :))) си е доста трудно докато отвикнеш.
Иначе размера им малко намаля - според хората - невидимо, но аз си знам, че намаля - това ми е достатъчно. Все пак за две бремености и кърмения, второто продължило година и половина гърдите ми са си същите. Сутиена продължавам да го нося денонощно!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|