|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
хормони или куко
|
|
| Автор |
djidjit (milenka) |
| Публикувано | 20.02.08 12:25 |
|
|
Здравейте момичета!От няколко дена на сам се питам аз ли психясвам или това е от бременностаПостоянно се питам дали мъжа ми не е спрял да ме обича,защото напълнявам(което реално погледнато е пълна глупост),все искам повече внимание,повече показване на чуства и такива неща.Шокирана съм от себе си защото по-принцип съм адски весела и ухилена и за такива неща не ми е идвало на ум а сега само това ми се върти.Някой чуствал ли се е по-същия начин или да си вземам багажчето и в психото
Редактирано от jana на 20.02.08 20:22.
| |
|
Тема
|
Re: хормони илио куко
[re: djidjit]
|
|
| Автор |
surfline (СтихияБалканска) |
| Публикувано | 20.02.08 12:43 |
|
|
оооо, ще пробвам да ти изнамеря някои от отчетните теми от времето на моята бременност - беше масова психоза. Не се натоварвай от глупости.
Лудите, лудите, те да са живи!
За теб, Хепи!
| |
|
|
|
честно да ти кажа търся си успокоение и естествено се надявам да не съм пълно куко сравнение с други мами
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Darcy () |
| Публикувано | 20.02.08 13:02 |
|
|
И аз съм на същия хал. Имам чувството че ме гони една меланхолия, а съм с втора бременост. И параноята ме гони ама яко.
Ама всичко е от хормоните ще знаеш.
Даже си мисля дали другата седмица дали да не си взема малко отпуск ей така в това хубаво време да се моткаме с дъщеря ми из парка и малко да се поуспокоя.
| |
|
|
|
Познато, познато...
Ще трябва да го изтърпиш този период, няма как.
...И това е България...
| |
|
|
|
хормони- луди и шантави...
| |
|
Тема
|
[re: Darcy]
|
|
| Автор |
djidjit (milenka) |
| Публикувано | 20.02.08 16:02 |
|
|
Дадси с теб имаме само 2 дена разлика в термините.Ей най-накрая да има човек с който ще се пържем по едно и също време на огъня.Знаеш ли какво ще е или се крие?
Моето все още се прави на срамежливо
| |
|
Тема
|
Re: чисти хормонки
|
|
| Автор |
3aиpa (<<<>>>) |
| Публикувано | 20.02.08 16:14 |
|
|
Спокойно. Е то е ясно, че няма как да се успокоиш, но поне да знаеш че е нормално. Виж тук си намери някаква дружкакато теб, поне не си сама в "борбата"
Мен пък цялата втора беременост ме гонеше параноя и забравях всичко, ама всичко - от най-елементарни неща до важни работи, които тряба да свърша - ужас беше. Но сега си спомням с умиление за коремчето с франзелката вътре (през цялото време беше странично прилежание и изглеждах сякаш съм глътнала шпеков салам, застанал напречно в шкембето)
Леко "надуване"
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
aлбeнaди (take it easy) |
| Публикувано | 20.02.08 16:35 |
|
|
Ти си сладур
Абе куку сме били всичките минали през това, ама не ща е от друго, ами от хормоните... и всичко останало - напрежение за предстоящото идване на бебешора, тялото ти се променя, няма начин да не го преживяваш
Спомням си аз в края на двете бременности как ревях. Всяка вечер цив-цив-цив все нещо си цивкам... такава ревла бях станала, че не знам мъжа ми как ме издържаше. Той милия, с първата бременност все ме успокояваше, все ми правеше чайче, масажче, целувчици, гушкане..... ама с втората бременност.... беше претръпнал и ме беше изоставил като самотно сираче
Анна 8.12.2004
София 19.01.2006
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
_veli_ (терца майорна) |
| Публикувано | 20.02.08 18:47 |
|
|
Бъди спокойна-така е при всички. Аз също непрекъснато си пълня главата с глупости. Мисля, че в момента мъжа ми не е достатъчно мил с мен, станала съм много обидчива. Според мен няма общо с килограмите, защото аз например съм в 34 седмица, а в момента съм качила само 10кг и то само в корема. Изглеждам като гладно сомалииче. Имам чувството, че по време на бременността просто ставаме по-чувствителни и имаме нужда непрекъснато да ни обясняват и доказват колко ни обичат/най-вече половинките ни/. Споко-после нещата ще се обърнат-ние ще трябва да доказваме на мъжете си, че не сме ги забравили покрай бебчетата.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|