Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:24 09.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема хормони или куконови  
Автор djidjit (milenka)
Публикувано20.02.08 12:25

Здравейте момичета!От няколко дена на сам се питам аз ли психясвам или това е от бременностаПостоянно се питам дали мъжа ми не е спрял да ме обича,защото напълнявам(което реално погледнато е пълна глупост),все искам повече внимание,повече показване на чуства и такива неща.Шокирана съм от себе си защото по-принцип съм адски весела и ухилена и за такива неща не ми е идвало на ум а сега само това ми се върти.Някой чуствал ли се е по-същия начин или да си вземам багажчето и в психото

Редактирано от jana на 20.02.08 20:22.

Тема Re: хормони илио куконови [re: djidjit]  
Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано20.02.08 12:43

оооо, ще пробвам да ти изнамеря някои от отчетните теми от времето на моята бременност - беше масова психоза. Не се натоварвай от глупости.

Лудите, лудите, те да са живи!

За теб, Хепи!

Тема Re: хормони илио куконови [re: surfline]  
Автор djidjit (milenka)
Публикувано20.02.08 12:50

честно да ти кажа търся си успокоение

и естествено се надявам да не съм пълно куко сравнение с други мами

Автор Darcy ()
Публикувано20.02.08 13:02

И аз съм на същия хал. Имам чувството че ме гони една меланхолия, а съм с втора бременост. И параноята ме гони ама яко.
Ама всичко е от хормоните ще знаеш.

Даже си мисля дали другата седмица дали да не си взема малко отпуск ей така в това хубаво време да се моткаме с дъщеря ми из парка и малко да се поуспокоя.

Автор Heвeнa Цoнeвa (~@%^;)
Публикувано20.02.08 13:56

Познато, познато...

Ще трябва да го изтърпиш този период, няма как.

...И това е България...

Тема Re: хормони илио куконови [re: Heвeнa Цoнeвa]  
Автор mishellinna (лудетина)
Публикувано20.02.08 15:44

хормони- луди и шантави...

Тема Re: хормони илио куконови [re: Darcy]  
Автор djidjit (milenka)
Публикувано20.02.08 16:02

Дадси с теб имаме само 2 дена разлика в термините.Ей най-накрая да има човек с който ще се пържем по едно и също време на огъня.Знаеш ли какво ще е или се крие?

Моето все още се прави на срамежливо

Тема Re: чисти хормонкинови [re: djidjit]  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано20.02.08 16:14

Спокойно. Е то е ясно, че няма как да се успокоиш, но поне да знаеш че е нормално. Виж тук си намери някаква дружкакато теб, поне не си сама в "борбата"

Мен пък цялата втора беременост ме гонеше параноя и забравях всичко, ама всичко - от най-елементарни неща до важни работи, които тряба да свърша - ужас беше. Но сега си спомням с умиление за коремчето с франзелката вътре (през цялото време беше странично прилежание и изглеждах сякаш съм глътнала шпеков салам, застанал напречно в шкембето)

Леко "надуване"

Тема Re: хормони илио куко [re: djidjit]  
Автор aлбeнaди (take it easy)
Публикувано20.02.08 16:35

Ти си сладур

Абе куку сме били всичките минали през това, ама не ща е от друго, ами от хормоните... и всичко останало - напрежение за предстоящото идване на бебешора, тялото ти се променя, няма начин да не го преживяваш

Спомням си аз в края на двете бременности как ревях. Всяка вечер цив-цив-цив все нещо си цивкам... такава ревла бях станала, че не знам мъжа ми как ме издържаше. Той милия, с първата бременност все ме успокояваше, все ми правеше чайче, масажче, целувчици, гушкане..... ама с втората бременност.... беше претръпнал и ме беше изоставил като самотно сираче

Анна 8.12.2004
София 19.01.2006

Автор _veli_ (терца майорна)
Публикувано20.02.08 18:47

Бъди спокойна-така е при всички. Аз също непрекъснато си пълня главата с глупости. Мисля, че в момента мъжа ми не е достатъчно мил с мен, станала съм много обидчива. Според мен няма общо с килограмите, защото аз например съм в 34 седмица, а в момента съм качила само 10кг и то само в корема. Изглеждам като гладно сомалииче

. Имам чувството, че по време на бременността просто ставаме по-чувствителни и имаме нужда непрекъснато да ни обясняват и доказват колко ни обичат/най-вече половинките ни/. Споко-после нещата ще се обърнат-ние ще трябва да доказваме на мъжете си, че не сме ги забравили покрай бебчетата.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.