|
|
|
Тема
|
Д-р Алексиев -- Детско здраве
|
|
| Автор |
maja (минаващ) |
| Публикувано | 19.02.08 15:15 |
|
|
Някой чувал ли е за д-р Алексиев - от Детско зрдарве. Има д-р Алексиев и в Горна баня и не знам дали става въпрос за един и същи лекар. Педиатърката ми даде тел на този от Детско здраве и направление за оротопед за малко бебче . Имате ли някакви отзиви за него.
| |
|
Тема
|
Re: Д-р Алексиев -- Детско здраве
[re: maja]
|
|
| Автор |
Darcy () |
| Публикувано | 19.02.08 15:35 |
|
|
Аз водих мойта дъщеря при него като беше бебе и съм много доволна. Ходила съм и при съименика му от Горна Баня и той е готин но за ехограф се чака доста при него и май преглежда само в петък.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
jana (хаплива) |
| Публикувано | 19.02.08 15:40 |
|
|
Супер специалист и човек е. Водих Ния на 40 дена като беше и после на контролен на 6 месеца- Много съм доволна от вниманието към детето. Мисля, че е един и същ. Аз съм ходила навремето когато работеше само в Горна Баня. Сега май е наистина в Детско Здраве на ул. "Ами Буе" нали?
Липсваш ни ...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
jana (хаплива) |
| Публикувано | 19.02.08 22:55 |
|
|
StaroVreme има проблем с публикуването и ме помоли да го напиша вместо нея:
Преди 3 години в Ами Буе работеше д-р Михаил Алексиев, а този в Горна Баня е Венелин Алексиев. Последния и сега си работи в Горна Баня, но мисля само частен прием.
Аз се заблудих по същия начин по фамилии тогава и отидох в Детско здраве на Ами Буе при този М. Алексиев. Впечатленията не да ми точно негативни, по-скоро ме издразни това, че въпреки, че съм колега, на контролния преглед за плоскостъпие на детето, който направи след три месеца, въпреки оформящия се вече свод, той ни прати в "специална лаборатория" от негово име за изработване на стелчици.
Е, аз пък не отидох, ама защото ги знам тия номера.
А детето вече си е с добре оформен свод.
Липсваш ни ...
| |
|
|
|
|