Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:54 12.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Докога работихте като бременни?нови  
Автор rimia ()
Публикувано14.02.08 18:51

как беше при вас, докога ходихте на работа като бременни?
Ами при тези от вас, които ходеха на работа бременни и си гледаха и по-малките деца също?
А как се справяхте с гледането на първото дете в последните месеци от бременността?
...уф, не вярвах, че ще е толкова трудно /тук майка ми, ако прочете, веднага ще има "нали ти казах,..." = приемам съвети всякакви

,

Тема Re: Докога работихте като бременни?нови [re: rimia]  
Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано14.02.08 19:09

Изгониха ме на 45-ия ден преди термина

Липсваш ни ...

Автор incendio (разПиляна)
Публикувано14.02.08 19:39

изобщо не съм работила по време на бременноста...

мноого тъпо ми беше... но, нямаше как...

Тема Re: Докога работихте като бременни? [re: rimia]  
Автор miroslava (мама на Димана)
Публикувано14.02.08 19:48

Работих в петък, в събота родих. 9 дена бяхме в болницата, на 10-тия ни изписаха, на 11-тия се метнах на колата и пак на работа. Факти...Просто факти, с които вече не се гордея....Живот...

Димана 25.06.2005

Тема Re: Докога работихте като бременни?нови [re: miroslava]  
Автор delphin (член)
Публикувано15.02.08 07:55

Аз също работих до края -на 7-ми декември родих,на 6-ти си бях все още на работа. 5 дена в болницата, а после още на 6-я ден за 60 дена работих за по-3-4 4аса на ден и нон стоп на телефона ,когато си бях в къщи. След 60-я ден започнах нормален работен ден-8 4аса. Просто нямаше кой да ме замести на работа. Добре че майка ми беше до мен!
Сега мисля пак да работя до края,но като родя ще си взема полагащите ми се тук 45 дена майчинство, този път има кой да ме смени

А как става гледане на 2-3 годишно дете докато си бременна,ами с помощ, наче си е направо изнемогване.

Тема Re: Докога работихте като бременни?нови [re: miroslava]  
Автор nadejda99 (непознат )
Публикувано15.02.08 07:58

Можеш да си работиш обичайните неща до самото раждане, но после се пази!
Имах глупостта да вдигна и гушна баткото /~15-16кг/ само няколко часа след като родих второто бебе - бяха дошли да ме видят, че не могли да го успокоят .... Направих си непоправими бели - ще ви спестя подробностите.
С второто нямаш толкова време, но пък с всичко вече е по-лесно, познато, прясно..
За баткото имах куп помощници - жена за него, друга да чисти..., аз все бях заета /сега се чудя с какво ли?/, щом се роди сестричката открих, че изобщо не е трудно да се справяш сам - от време на време ги поверявах на една студентка...
Тогава най-големият ми проблем беше как да се справя с ревността между двете деца...

Автор tani4ka (mama na Boris)
Публикувано15.02.08 09:03

Аз родих на 3 юни, до 25 май бях на работа. По мое желание, не мога да стоя в къщи....

Първите 2 седмици майка ми помага, оттам до сега - сами с мъжа ми. Не е трудно, всичко е въпрос на добра организация.

Борис - 03.06.2004

Автор nikol82 (питаща)
Публикувано15.02.08 09:36

Спрях работа 45 дни преди термина- както си е болничния. На моменти ми се искаше да мога да избягам преди това, но после като си останах в къщи не съжалявах.
Лека бременност

Тема Re: Докога работихте като бременни?нови [re: jana]  
Автор нeмиpницa (мама на Стефан)
Публикувано15.02.08 09:50

И мен като Яна буквално ме изгониха на 45-ия ден.
От родилна зала звънях на шефката да говорим за работа и да се разсейвам.

Бях там 12 часа от 11 на обед до 22:30 все пак.

Тема Re: Докога работихте като бременни?нови [re: нeмиpницa]  
Автор Zori_D (мама на Илийчо)
Публикувано15.02.08 11:01

Бях на работа до 45 ден преди раждането.Исках да работя още, но толкова често ми се пишкаше че сама осъзнах че немога да седя повече време в тоалетната отколкото в офиса.

Беше ми много гадно да остана в къщи и да чакам, но му намерих цаката с едни дълги и уморителни разходки.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.