|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Докога работихте като бременни?
|
|
Автор |
rimia () |
Публикувано | 14.02.08 18:51 |
|
как беше при вас, докога ходихте на работа като бременни?
Ами при тези от вас, които ходеха на работа бременни и си гледаха и по-малките деца също?
А как се справяхте с гледането на първото дете в последните месеци от бременността?
...уф, не вярвах, че ще е толкова трудно /тук майка ми, ако прочете, веднага ще има "нали ти казах,..." = приемам съвети всякакви
,
| |
Тема
|
Re: Докога работихте като бременни?
[re: rimia]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 14.02.08 19:09 |
|
Изгониха ме на 45-ия ден преди термина
Липсваш ни ...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
incendio (разПиляна) |
Публикувано | 14.02.08 19:39 |
|
изобщо не съм работила по време на бременноста... мноого тъпо ми беше... но, нямаше как...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
miroslava (мама на Димана) |
Публикувано | 14.02.08 19:48 |
|
Работих в петък, в събота родих. 9 дена бяхме в болницата, на 10-тия ни изписаха, на 11-тия се метнах на колата и пак на работа. Факти...Просто факти, с които вече не се гордея....Живот...
Димана 25.06.2005
| |
Тема
|
[re: miroslava]
|
|
Автор |
delphin (член) |
Публикувано | 15.02.08 07:55 |
|
Аз също работих до края -на 7-ми декември родих,на 6-ти си бях все още на работа. 5 дена в болницата, а после още на 6-я ден за 60 дена работих за по-3-4 4аса на ден и нон стоп на телефона ,когато си бях в къщи. След 60-я ден започнах нормален работен ден-8 4аса. Просто нямаше кой да ме замести на работа. Добре че майка ми беше до мен!
Сега мисля пак да работя до края,но като родя ще си взема полагащите ми се тук 45 дена майчинство, този път има кой да ме смени
А как става гледане на 2-3 годишно дете докато си бременна,ами с помощ, наче си е направо изнемогване.
| |
Тема
|
[re: miroslava]
|
|
Автор |
nadejda99 (непознат
) |
Публикувано | 15.02.08 07:58 |
|
Можеш да си работиш обичайните неща до самото раждане, но после се пази!
Имах глупостта да вдигна и гушна баткото /~15-16кг/ само няколко часа след като родих второто бебе - бяха дошли да ме видят, че не могли да го успокоят .... Направих си непоправими бели - ще ви спестя подробностите.
С второто нямаш толкова време, но пък с всичко вече е по-лесно, познато, прясно..
За баткото имах куп помощници - жена за него, друга да чисти..., аз все бях заета /сега се чудя с какво ли?/, щом се роди сестричката открих, че изобщо не е трудно да се справяш сам - от време на време ги поверявах на една студентка...
Тогава най-големият ми проблем беше как да се справя с ревността между двете деца...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
tani4ka (mama na Boris) |
Публикувано | 15.02.08 09:03 |
|
Аз родих на 3 юни, до 25 май бях на работа. По мое желание, не мога да стоя в къщи.... Първите 2 седмици майка ми помага, оттам до сега - сами с мъжа ми. Не е трудно, всичко е въпрос на добра организация.
Борис - 03.06.2004
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nikol82 (питаща) |
Публикувано | 15.02.08 09:36 |
|
Спрях работа 45 дни преди термина- както си е болничния. На моменти ми се искаше да мога да избягам преди това, но после като си останах в къщи не съжалявах.
Лека бременност
| |
Тема
|
[re: jana]
|
|
Автор |
нeмиpницa (мама на Стефан) |
Публикувано | 15.02.08 09:50 |
|
И мен като Яна буквално ме изгониха на 45-ия ден.
От родилна зала звънях на шефката да говорим за работа и да се разсейвам. Бях там 12 часа от 11 на обед до 22:30 все пак.
| |
Тема
|
[re: нeмиpницa]
|
|
Автор |
Zori_D (мама на Илийчо) |
Публикувано | 15.02.08 11:01 |
|
Бях на работа до 45 ден преди раждането.Исках да работя още, но толкова често ми се пишкаше че сама осъзнах че немога да седя повече време в тоалетната отколкото в офиса.
Беше ми много гадно да остана в къщи и да чакам, но му намерих цаката с едни дълги и уморителни разходки.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|