Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:24 15.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема не иска да спинови  
Автор maja (новак)
Публикувано07.02.08 12:38

Мили момичета,
Не знам вече какво да правя. Моята госпожица вече е на един месец и покрай коликите свикна да я гушкаме. Сега вече баба и си отиде , аз съм съвсем сама и не мога да се справя. Ядем 30 мин , гушкаме се 20-30 докато ми заспи на рамото , след като я оставя в креватчето след 10 мин е будна и плаче. Спирла само ако я гушна. Не съм спала повече от седмица и ме е страх че ще взема да я изтърва накрая.Не смогвам да измия шишетата и да приготвя мляко даже- през цялото време се реве на пълен глас. Какво да правя. Ивмате ли съвет

Тема Re: не иска да спинови [re: maja]  
Автор Пиcaнa (Консерва)
Публикувано07.02.08 12:46

София

Автор Acя ()
Публикувано07.02.08 12:47

купи си слинг!

Автор maja (новак)
Публикувано07.02.08 12:50

Това ще ми реши проблема през деня. А как да поспя поне един час

Автор Пиcaнa (Консерва)
Публикувано07.02.08 12:51

Като спите заедно, гушнати

Автор Acя ()
Публикувано07.02.08 12:52

Ами гушваш я и спиш с нея, ако случайно още кърмиш я слагаш на гърда.

Тема Re: не иска да спинови [re: Acя]  
Автор incendio (разПиляна)
Публикувано07.02.08 12:57

казали са ти го другите... ако се притесняваш нощем, гониш татито на дивана и спинкате двете... това е етап и ще отмине...

Автор maja (минаващ)
Публикувано07.02.08 13:11

Дали ще отмине. Страх ме е да не я смачкам. Пък и веднъж пробвах ,не и хареса да е легнала на леглото и да я гушкам. Иска да ми е на рамото, като за оригване - само така заспива.

Автор Acя ()
Публикувано07.02.08 13:18

ами намирате поза, в която ви е удобно да спите и така. Денем като тя спи и ти спиш. Не я оставяш да е преуморена и тогава да я приспиваш. Опитай да я оставяш като е спокойна на шум-сушоар, абсорбатор, прахосмукачка. Въобще пробваш всякакви варианти. Ти трябва да си мноооого спокойна, щото детето усеща всичко.

Автор rimia ()
Публикувано07.02.08 13:37

Не знам кърмиш ли го. Ако не, не можете ли да се редувате с таткото нощно време?

,

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.