Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:34 17.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Жестоката истина за аборта - НЕ Е ЗА БРЕМЕННИ!!!нови  
Автор NikiFin (пристрастен)
Публикувано04.02.08 10:53

Взех темата от бг мамма, мисля, че ще е полезно да се види

Това са филми, показващи какво реално представлява убийството на неродени деца, наречено АБОРТ

Редактирано от jana на 04.02.08 12:11.

Тема Re: Жестоката истина за абортанови [re: NikiFin]  
Автор incendio (разПиляна)
Публикувано04.02.08 12:07

отвратително...

Ники, трябваше да предупредиш, че не е за всички да го гледат - тук има и бременни...

Тема Re: Жестоката истина за аборта - НЕ Е ЗА БРЕМЕННИ!нови [re: NikiFin]  
Автор cchery (G'n'R)
Публикувано04.02.08 12:23

Това реално няма никакъв смисъл тук! Ники, откъде го изкопа това нещо? Убийство също така е да родиш нежелано дете и да го изхвърлиш, отхвърлиш или дадеш в дом! Всеки трябва да бъде родител тогава, когато е готов за това, а не когато му го налагат обстоятелствата. Защото някои от тези наистина будещи съвестта ми ембриони може да е бъдещ сериен убиец, камикадзе, педофил, насилник и т.н. и е по-добре да не се ражда. Тук много говорим за правото на личен избор и това да дадеш живот или не е точно такова. Защото да станеш майка изобщо не е само да родиш.

в някой прекрасен ... ден земята грабва те в плен...

Тема Re: Жестоката истина за аборта - НЕ Е ЗА БРЕМЕННИ!нови [re: cchery]  
Автор _dexter_ (оптимист)
Публикувано04.02.08 12:31

Съгласна съм с Cchery на 100%. Поддържам напълно правото на избор.

Тема Re: Жестоката истина за аборта - НЕ Е ЗА БРЕМЕННИ!нови [re: _dexter_]  
Автор coccinella (майка юнашка)
Публикувано04.02.08 13:11

Ох, момичета, и аз съм за правото на избор.
Интелигентната позиция е да се мисли преди , а не след фала. По същата логика някой от тези ембриони би могъл да бъде даровит музикант или художник, учен или просто нормален човек. Всеки си взема сам решението и си носи последиците от него. Аз, лично, не бих искала да съм поставена пред подобен избор.

Тема Re: Жестоката истина за аборта - НЕ Е ЗА БРЕМЕННИ!нови [re: cchery]  
Автор Acя ()
Публикувано04.02.08 13:17

Абсолютна истина.
Имам и още една причина да съм "за" легалните аборти, когато трябва да се правят криминални аборти риска за жената е огромен, както за живота и така и за репродуктивната и система.
Много е жестоко, аз се моля никога да не ми се налага да правя аборт, защото това е ужасно трудно решение за мен...Сега ще кажете ама мисли като правиш нещо, да така е, обаче понякога човек прави всичко възможно и бебето пак се получава- забременяла съм на 29 ден от последната ми редовна менструация след спукване на презерватив.

Тема Re: Жестоката истина за аборта - НЕ Е ЗА БРЕМЕННИ! [re: NikiFin]  
Автор Nemo^ (ex Diana^)
Публикувано04.02.08 13:29

Въпреки, че съм с над 5 години стерилитет, поддържам правото на избор!
Другото е сектантска работа за мен.

Тема Знаете линови [re: NikiFin]  
Автор janaМодератор (лошотия)
Публикувано04.02.08 13:45

Преди известно време бях пред същата дилема - тогава ми правиха биопсия и се оказа че съм бременна. Преди да излезнат резултатите гинеколога ми каза, че шанса ми е 50/50, като риска за мен е голям ако го задържа. Колко сълзи пролях само за си знам, слава Богу явно имам ангел-хранител, който ми спести този избор, защото никога нямаше да си го простя (ако бях направила аборта) - направих спонтанен. Жалко наистина, но поне избора не беше мой.

Бих рискувала живота си, но не и да убия детето си .... макар е малък ембрион

Липсваш ни ...

Тема Re: Знаете линови [re: jana]  
Автор scarlet81 (mama)
Публикувано04.02.08 14:26

Аз същ съм за правото на избор - все пак живеем в 21ви век!
Но въпреки всичко ми стана ужасно гадно като гледах клипчето и не го догледах!

Тема именнонови [re: cchery]  
Автор NikiFin (пристрастен)
Публикувано04.02.08 14:31

правото на личен избор. Тези филми не отнемат ничие право на личен избор - по-скоро ни осветляват между какво правим избор, щото съм сигурна, че има хора, които дори не се замислят какво всъщност правят, не осъзнават. Като видят за какво става дума тогава вече може да се каже, че са направили наистина осъзнат избор.
Наистина темата не е баш за тук, ама за къде е... !!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.