Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:01 12.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Седмична спамо-чат тема - 28.1-3.2нови  
Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано28.01.08 10:45

Честита нова седмичка - хайде на приказки и виртуално кафе

.

Possum, sed nolo!

Тема Re: Седмична спамо-чат тема - 28.1-3.2нови [re: surfline]  
Автор Tedulina (мамито)
Публикувано28.01.08 10:51

Ей, тъкмо се чудех кога ще си имаме нова тема

.
Сърфче, как мина партито в събота?
Дай малко снимки от РД ...

Автор janaМодератор (лошотия)
Публикувано28.01.08 10:51

Хмм..... това ми е второто, но да те подхвана аз понеделнишки, сърфче, къде са снимките от партитата на Симона?

Автор Acя ()
Публикувано28.01.08 11:03

И аз с удоволствие ще гледам разкази в картинки.

Автор cchery (G'n'R)
Публикувано28.01.08 11:03

Здрасти, Сърфче! Аз моето кафе го изпих рано-рано и сега съм на гола водичка! Споделяй сега впечатления от празника ви! Имаше ли много дечурлига, изненада ли майките с нещо по-специално, може би типично българско!? И да не забравяш доказателствата за всичко това в jpeg-формат!

в някой прекрасен ... ден земята грабва те в плен...

Тема Как "архивирахте" бебешките дрешки?нови [re: surfline]  
Автор cchery (G'n'R)
Публикувано28.01.08 11:09

Хайде, момичета, давайте идеи, защото при мен, като успешно изпълнила репродуктивния си дълг жена, дойде момента, когато спокойно мога да сложа в "дълбоките" архиви поне бебешките дрешки на децата. Как ги опаковахте, в какво, слагахте ли някакви химии да ги пазят от гадинки, от лоши миризми?

Тема Re: Как "архивирахте" бебешките дрешки?нови [re: cchery]  
Автор Acя ()
Публикувано28.01.08 11:12

аз ги раздадох. на теб за какво са ти?

Тема Re: Как "архивирахте" бебешките дрешки?нови [re: Acя]  
Автор cchery (G'n'R)
Публикувано28.01.08 11:16

Просто не мога да си раздам дрехите на децата. Те са ми нещо като фетиш, все едно виждам децата си в тях, живи. Пък и ги пазя заради брат ми, който вече му е време да се размножава

. На него и на брата на мъжа ми, ще ги предоставя с удоволствие, иначе не мога.

Тема Re: Как "архивирахте" бебешките дрешки?нови [re: Acя]  
Автор janaМодератор (лошотия)
Публикувано28.01.08 11:16

Вие добре ги раздавате ама аз няма как, че надеждата за второ дете още е жива

Та дрешките са в найлончета, вакумирани и пратени из долапите по вилите ни. Иначе скоро разчиствах у нас, че е станало като сергия на Илиянци. Иначе играчките ги давам или по домовете или на едно семейство доста бедни хорица, половината от дрешките също

Тема Only 5 min. Please wait...нови [re: surfline]  
Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано28.01.08 11:22

Качвам снимките. Партитата минаха супер - в петък с баба и дядо, в неделя с дечурлигата - ядоха торта, ходихме на разходка, после пак трябваше да запушваме умрели от глад детски тумбаци...а бе калабалък голям

.
Сега като гледам нямаме обща снимка на всички хлапета, но беше напълно невъзможно да ги съберем на едно място...все пак баче съм успяла да нащракам май всички гости.
Естествено девчонката получи много подаръци - колело, кукленска къща, оригинално яке на "Харвард"(от вуйчо и), рокли, панталони, изобщо половин гардероб, плюшен делфин в ОРИГИНАЛЕН размер, плюшено мече(слава богу не в оригинален размер) и т.н.
Рецептите и идеите от другата тема ми бяха в страаашна помощ - особено пчеличките от маслини се котираха чудесно. По традиция от моито рожденни дни имаше и бабините сладки "Прасковки" Също соленките на Тедулина - направих ги като мини гевречета и няма да обяснявам колко бързо изчезната. Една друга мама ми даде идея за мъфини - също попадение в 10ката -направих 3 вида - солени>със сирене и спанак, сладки>с ябълка и канела и със сладко от смокини и стафиди. Ей щяха да се изтрепат тия деца с тия мъфини - всеки искаше да има "малка тортичка", съответно и всички духаха свещички. Хубаво изкарахме - от 14.30 до 20 ч...почти половин сватба стана. Догодина, дай боже, още по-добре да е.

Possum, sed nolo!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.