Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:40 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема моето ангелченови  
Автор gevi (непознат )
Публикувано25.01.08 17:49

искам да ви покажа моето ангелче.
казва се каан и е почти на 6 месеца.

Редактирано от jana на 26.01.08 19:37.

Тема Re: моето ангелченови [re: gevi]  
Автор *margo* (мама на двама)
Публикувано25.01.08 19:23

Много сладък юнак. Да ти е жив и здрав

Редактирано от *margo* на 25.01.08 19:25.

Автор future_momy (новак)
Публикувано25.01.08 21:01

Много е красив.Да ти е жив и здрав.Името му е страшно интересно.Можеш ли да разкажеш за него

Тема Re: моето ангелченови [re: future_momy]  
Автор pre.sto (gazirana)
Публикувано25.01.08 21:11

Много ти е сладко патето.Нека расте жив и zдрав,и да грабва моминските сърца,когато му дойде времето.

Тема Re: моето ангелченови [re: future_momy]  
Автор cchery (G'n'R)
Публикувано25.01.08 23:34

И аз това щях да те питам името означава ли нещо и с какъв произход е? Определено не съм го чувала. А пък ангелчето ти е голям сладур.

в някой прекрасен ... ден земята грабва те в плен...

Автор incendio (разПиляна)
Публикувано26.01.08 00:28

страшен ти е бебока, геви... пу пу...
и аз се присъединявам към искащите инфо. за името?! от къде е?!

Тема Re: моето ангелче [re: gevi]  
Автор gevi (непознат )
Публикувано26.01.08 11:11

при нас е много объркано- почти латино сериал:))
свекърът ми е турски гражданин, а свекървата американски.съпругът ми е с двойно гражданство.семейството им е обиколило почти целия свят, тъй като до пенсия са били служители на ООН.
за името на детето искахме нещо което е по- универсално, но все пак с балкански корен и звучене.
каан - идва от старобългарски и означава хан или каган, на съвременен език повелител, господар, със същия смисъл е думата и в старотурския, на турски, дори има и изписване каган, но -г-то не се произнася.ние избрахме опростения варият без - г- просто каан, така се пише и чете.същевременно сме търсили по интернационално име, а не типично турско като мустафа или типично българско, като георги например.
също искам да ви кажа, че в момента живеем в истанбул, но сме живели по 1 година в неапол и никозия, пак заради работата на съпруга ми.
поздрави и благодаря за хубавите думи за каан. :)))

Редактирано от gevi на 26.01.08 11:17.

Тема Евала за иметонови [re: gevi]  
Автор Kapakoлю (абсолютен дрил)
Публикувано26.01.08 16:17

Незнам доколко сте запознати, но историята която сме учили в училище е силно изопачена с цел да се изкарат т. нар. прабългари с монголско - татарски произход и да се подчертае дебело, че сегашните българи са повече славяни т.е. един народ братя с русия, което е една огромна манипулация.
Цялата работа с т.нар "прабългари" е една долна манупулация и национално унижение с цел да се подмажем на другарите от СССР.
Самото понятие "прабългари" е до такава степен обидно и унизително. Някой от вас да е чувал за пранагличани, прагерманци или праруси? Не и няма и да чуете. Самита прабългари са си българи и изобщо нямат нищи общо с монголци или татари.
Следва другата голяма манипулация с цел присламчване на българите към монголско - татарските народи и това е титлата на предводителя им - именно грешното Хан. Титлата си е точно КАН - КАНА СЮБИГИ, което си е равнозначно на Цар дори Император. По тази тема мисля, че вече няма спор и в научните среди и видни историци като проф. Божидар Димитров е използват. Ето ви един линк в който тои използва титлата КАН

Казвам всичко това защото заблудата и невежеството по всички тези въпроси свързани с миналото ни направо ме озадачават.
Друга интересна заблуда е относно хан Аспарух, което е крайно грешно - правинлното е кан Исперих. Както всички знаем има такъв град, а Испер означава гигант/великан/исполин Рих е владетел, докато Аспарух не значи нищо освен националният нихилизъм и предателство на тези които са употребили този термин и са го вкарали в учебниците пи история.

п.с. В Пловдив откриха паметник на кан Крум. Може да видите надписа на първата снимка:

Автор janaМодератор (лошотия)
Публикувано26.01.08 19:40

Голям сладуран е пу пу. Да ви е жив и здрав и поздравления името е страхотно.

Автор FLUKY (Montreal)
Публикувано27.01.08 06:34

Сладурче!

Да слушка много мама и татко и да папка, за да стане голям и силен мъж

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.