|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
По колко им се дава сега на ръка?
|
|
Автор |
rimia () |
Публикувано | 09.01.08 16:16 |
|
Моля, споделете , колко струва раждането сега?
По колко се дава на лекаря, който изражда, на анестезиолог, на друг персонал? Мина време от първото ми раждане, а няма още толкова много време да събера парите за второто, затова, моля за вашите препоръки. Ще раждам в София, не се знае още дали ще се наложи секцио или не. Знам, че всичко е въпрос на договорка с лекаря, но моята е такава, че не казва колко иска точно и така става много трудно за преценка.
| |
Тема
|
Re: По колко им се дава сега на ръка?
[re: rimia]
|
|
Автор |
jana (...) |
Публикувано | 09.01.08 16:23 |
|
Преди близо 3 г. раждах в Майчин дом, с уговорка, по здравна каса, планово секцио = 0 лв. От добра воля мъж ми гонил двамата ми оператори да им дава пари от благодарност
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Petya () |
Публикувано | 09.01.08 16:45 |
|
Аз юли раждах в "Света София". Там си има официален ценоразпис, който го има и на site им - има избор на екип, стая и т.н.. На ръка нищо не съм давала.
| |
Тема
|
[re: jana]
|
|
Автор |
rimia () |
Публикувано | 09.01.08 17:38 |
|
Направо си имала късмет и много доброжелание от екипа. хубаво е да чуе човек по нещо такова от време на време
| |
Тема
|
[re: Petya]
|
|
Автор |
buba_atan (мама на двечки) |
Публикувано | 09.01.08 17:44 |
|
Първото ми секцио е направено в МД ,там дадох пари на ръка.
Втория път родих в Тина Киркова и там си платих всичко на болницата.Избор на екип-500 лв,упойка-250(секцио) и по 75 лв.за стая,но това всичко е по мое желание,никой не ми е искал нещо на ръка
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jana (...) |
Публикувано | 09.01.08 17:46 |
|
Аз затова много държа на тях и ги уважавам не само като лекари, но и като хора. Наистина направиха много за мен и Ния без да имат облага, както сме свикнали
| |
Тема
|
|
|
Автор |
else (varelse) |
Публикувано | 09.01.08 19:25 |
|
Никога не бих дала пари на ръка. Самата мисъл, че някой може да го очаква от мен ме ужасява, затова си избрах болница, където просто няма такива работи.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nickkaka (непознат
) |
Публикувано | 09.01.08 19:42 |
|
аз плащах на рька 800лв вьв втора градска за нормално раждане . без упоики нищо и пак не ми обьрнаха внимание щях да умра а и другите лекари не ти обрьщат нарочно внимание защото те не са взели пари . така е в 2градска. ходи да родиш в мед. академия и не плащаи нищо почерпиги след това ако си доволна.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
coccinella (майка юнашка) |
Публикувано | 09.01.08 20:16 |
|
Две раждания, двата пъти секцио, нищо не съм давала. Не са ми искали.
Раждането се заплаща от здравната каса.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dafna (с посл.буква А) |
Публикувано | 09.01.08 20:51 |
|
Всяка болница си има официална тарифа за избор на лекар, ако желаеш. Може да си избереш един куп екстри- анестезиолог, стая, присъствие на таткото и т.н.
И двата пъти платих за избор на лекар на касата на болницата и нищо повече.
Успех!
вече майка на двама сина
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|