Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:15 03.01.26 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Ще и стърчат ли ушите?  
Автор nikol82 ()
Публикувано29.11.07 10:58

Пак питанка!
Запрята си ушите, докато спи! И това е постоянно. Понеже вече малко са започнали да стърчат се запрятат на всяко обръщане на главата. Пробвах с лента за глава- купих три различни вида и никоя не става. В смисъл леко хлабавки са и се свличат на очите и се дразни. А тя по принцип и шапки не търпи по главата си и много реве като и сложа... Пробвах да и ги оправям като заспи, ама тя доста си върти главата и мисията е невъзможна...
Ще станат ли стърчащи? Съвети...?

Тема Re: Ще и стърчат ли ушите?нови [re: nikol82]  
Автор Kitten (in love)
Публикувано29.11.07 11:22

Ами.. на мъжа ми така са му се подгъвали ушите като спи... даже той се въртял и не можел да заспи докато не му се подгъне ухото, на която страна спи... и.. да, сега стърчат

Но пък и на малкия му стърчат ушите, без да си ги подгъва
Аз не се впрягам изобщо, но пък нали гледам мъж... Защо не пришиеш малко лентите за коса, та да са й тамън?

Тема Re: Ще и стърчат ли ушите?нови [re: Kitten]  
Автор nikol82 ()
Публикувано29.11.07 11:33

Ами тя на лентите и сега им се нервира, а камо ли ако и стягат... Явно всичко, де що е на главата и- не го иска!

Автор jana (...)
Публикувано29.11.07 11:38

Има ленти на Чико за тази цел

Автор jana (...)
Публикувано29.11.07 11:55

Сега се сещам, че и на малката така й се подгъваха навремето, но сега не стърчат повече от обикновенно .. смисъл ако има такъв ген със спане върху тях и без те ще й стърчат ...

Аз се успокоявах че е момиче и с една дълга коса няма да си личат .....
Каквото ти се е паднала такова, няма връщанката

Автор gus_gus (член)
Публикувано29.11.07 11:56

И аз да се включа

. Значи моите уши стърчат и аз от дете винаги съм имала този комплекс и понеже се притеснявах за ушите на сина ми (4г., 9 мес.), който също непрестанно ги подгъваше докато спи, един ден попитах лекарката му, а тя знаете ли какво ми отговори? "Ееее, твоите като стърчат да не би да не си се омъжила!" Голям смях падна! Между другото на сина ми наистина му стърчат, но е толкова чаровен, че като му ги притисна, все едно не е той (50 % от чара му изчезват). Таткото все ме бъзика, че е имало "copy-paste" на ушите на мама.
И всъщност мъжът ми и дума не дава да издумам да си направя пластична операция на ушите - казва, че затова се бил оженил за такава хубава прилепка.
Сега обаче си имаме госпожица на 2 месеца и мама дебне да няма подгъване на ушетата, въпреки, че тя не си ги подгъва засега.

Хайде, цункай бебчето по сладките ушета и не ги мисли - може именно те да са ключът към щастието!

Тема Re: Ще и стърчат ли ушите?нови [re: jana]  
Автор nikol82 ()
Публикувано29.11.07 12:00

А те някакви по- специални ли са тия ленти или...

Автор Raboteshtata (вещер)
Публикувано29.11.07 12:02

И аз съм с клепнали уши. И ми беше стахотен комплекс който ми беше насаден от майка ми, щото все ми се присмиваше. Но при мен самата ушна мида си е растяла така. Не е от подгъване или нещо друго. С кво ли не са ме мъчили като бебе, че и даже са ми ги лепили с лепенки. Я не мъчи детето и да останат така какво от това. Просто не и го насаждай като комплекс. След като се ожених и се роди беба започнах да ходя с вързана коса щото много ме скубеше, а аз съм с доста дълга коса и забелязах, че никой не обръща внимание на ушите ми. Та този комплекс тогава изчезна. Е от време на време се смеем с мъж ми, че като сме се запознали бил много доволен да види Чебурашка на живо, но....

Автор jana (...)
Публикувано29.11.07 12:37

Една мама беше взела такива на детето си, то са по-скоро нещо като лепенки не ленти .... но мисля че става и с обикновен копринен лейколаст, противоалергичен естествено

Но не мисля, че едни лепенки, ленти или каквото ид а било може да оправи ДНК-то (гена)

Тема Re: Ще и стърчат ли ушите?нови [re: jana]  
Автор nikol82 ()
Публикувано29.11.07 14:02

Звучи много хитро това- задължително ще потърся.
Аз настоявам, щото нито в моя нито в тоя на мъжа ми има щръкнали уши и си мисля, че ако стърчат, то ще е от запрятане.
Брагодаря!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.