Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:27 12.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Изсъхване на устатанови  
Автор delphin (член)
Публикувано06.11.07 15:20

Здравейте момичета,
пак въпросче:Бременна съм в 4-я месец случва ми се често да ми изсъхва устата,но така че ако не пийна нещо направо ще пукна. Сега от два дена постоянно съм с пресъхнала уста ,главоболие и все имам чувтвото че ще препадна

Знаете ли на какво се дължи това странно изсъхване на устата, при полужение че не сприрам да пия течности,но те не ме напиват

Редактирано от delphin на 06.11.07 15:42.

Тема Re: Изсъхване на устатаЗнови [re: delphin]  
Автор surflineМодератор (veche poznat)
Публикувано06.11.07 15:36

По колко литра чиста вода пиеш?

Possum, sed nolo!

Тема Re: Изсъхване на устата [re: surfline]  
Автор delphin (член)
Публикувано06.11.07 15:47

Пиех по 1,5-2 вода преди да забременея,сега ми се повръща за жалост от водата и немога да я пия. Пия нон стоп айрян и сок,нон стоп също плодове

Тема Кръвната захарнови [re: delphin]  
Автор jana (...)
Публикувано06.11.07 15:47

Говори с лекуващитя ти лекар да ти направи обременяване с глюкоза да не си с гестационен диабет.

Тема Re: Кръвната захарнови [re: jana]  
Автор delphin (член)
Публикувано06.11.07 15:52

Много страшно ми звучи това

Може ли да чакам до 20-ти,тогава съм на преглед?
Какво се прави в такива случай -знаеш ли?

Тема Re: Кръвната захарнови [re: delphin]  
Автор anamari (минаващ)
Публикувано06.11.07 16:11

Пресъхването наистина е признак за диабет, за твое успокоение си направи изследване на захарта. Вместо да чакаш до 20-ти иди сутрин рано в някоя лаборатория и поискай да ти вземат кръв за проверка на захарта, на гладно, разбира се. Ще покаже дали има проблем. Обременяването с глюкоза става по-бавно-на първо време направи по-простия тест. Стискам палци всичко да е наред. С първото дете имах захар около 9 през цялата бременност, после си влезе в стойностите. Не се притеснявай излишно, просто си следи нещата.

Тема Re: Изсъхване на устатанови [re: delphin]  
Автор surflineМодератор (veche poznat)
Публикувано06.11.07 16:16

Течностите не са много в никакъв случай - можеш да ги поувеличиш.
Момичетата са писали за теста - не е лошо да го направиш, поне самата ти ще си спокойна.
Не се притеснявай на мен също ми лепнеше устата, но не съм имала диабет.

Possum, sed nolo!

Тема Re: Кръвната захарнови [re: anamari]  
Автор delphin (член)
Публикувано06.11.07 16:20

Благодаря!
утре сутрин ще отида до болницата.Но трябжа ли да е 100 % на гладно,аз без закуска умирам....

Тема Знамнови [re: delphin]  
Автор jana (...)
Публикувано06.11.07 16:24

Обременяването с глюкоза показва какво е нивото ти на кръвна захар през деня. Дават ти да пиеш глюкоза на прах с малко вода (100мл.), като преди това те боцкат, пиеш съдържанието с водата и 1ч. по-късно те бочкат отново, така след известно време отново те бодат и следят как организма ти се справя с приемането и обработката на захарта. От стойностите се разбира дали имаш гестационен диабет (само по време на бременността).
Нищо страшно няма, просто си на диета ако наистина имаш такова нещо и сле раждането изчезва. Аз имах

Тема Re: Изсъхване на устатанови [re: delphin]  
Автор Raboteshtata (вещер)
Публикувано06.11.07 16:24

И аз съм със трахотно пресъхване на устата от около седмица, налитам страшно много на сладко и през ноща се потя ужасно и първото нещо за което си помислих е гестационен диабет. На 8ми съм на консултация и ще го помоля за изследване на захарта. До колкото знам, не е страшен и после изчезва.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.