|
Тема
|
търся жена за гледане на дете
|
|
Автор |
guest_78 (непознат
) |
Публикувано | 25.10.07 10:35 |
|
Търся детегледачка, първите два месеца мисля, че ще ми е
нужна в ЖК Надежда, а след това в Дианабад. Ако някой
може да помогне с произволно мнение, препоръка, телефон
на жена, която би се навила да гледа дете ще съм му доста
благодарен. Детето е на 15 месеца, момченце. Дори само
за първите два месеца да намеря жена (т.е. за ЖК Надежда)
ще съм благодарен.
Ако някой може да помогне да ми пише моля
един отговор тук в този форум/тази тема/, а после
ще се свържем допълнително (ще оставя данни
за контакт).
Предварително благодаря на всички.
| |
Тема
|
Re: търся жена за гледане на дете
[re: guest_78]
|
|
Автор |
f(x)dx () |
Публикувано | 25.10.07 10:49 |
|
човек, с конкретни имена не мога да ти помогна, но съм го вървял този път и ще ти кажа няколко акъла:
* разлепи обяви (колкото повече, толкова повече) около детската кухня, детските градини, училищата. Там се мотаят много баби и майки. Вероятността някоя от тях да има позната дето търси да гледа дете е голяма
* Говори с личния лекар. От там също може да изскочи някой заек.
* Свържи се със специализирани агенции. Има бол такива. Все пак не очаквай чудеса от тях. За съжаление в България обслужването навсякъде куца
м/у другото няма ли някоя баба, на която да прехвърлите майчинството
| |
Тема
|
Re: търся жена за гледане на дете
[re: f(x)dx]
|
|
Автор |
jana (...) |
Публикувано | 25.10.07 10:51 |
|
От агенции е малко нож с 2 устриета .... плаща се там двойно Иначе ако искаш пусна обява и в бг мама .... там има отделен клуб само затова
| |
|
Малко ОФФ
но темата ме подсети:
защо не опитаме да видим коя мама от къде е и да си помагаме. Както казват където едно там и две, така на разменни начала ще можем мамите да отидем за час два на фризьор, на среща с приятелка. А дори и да отидем две мами заедно за два поредни часа за фризьор заедно с децата- няма дя си оставяме децата но все пак едната ще наглежда двете докато фризират другата и така..
чувала съм че по скандинавските страни от доста време правят детски градини на този принцип. Събират се 6-7 мами(някои си регистрират сдружение с идеална цел и отперелят правилата черно на бяло дори) и всяка мама и/или тати от тях гледа 6-7 дечица но по един дено от седмицата в своята къща. и така се извърта седмицата, 5 дена си на работа 1 гледаш детската градина и 1 ден почиваш.
| |
|
|
|
|