Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:26 12.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Чували ли сте за ...нови  
Автор misheto1984 (непознат )
Публикувано16.10.07 15:38

... кремче против подсичане на име Бейбидрийм?

Аз писах и в друга тема, ама не знам дали ще я види някой - съжалявам за спама, ама ми го препоръчаха за подсечено бебешко дупе, и като се разрових в нета видях това - онова за него : http://az-jenata.com/index.php?page=article&aid=4976

Имаше го и в други форуми, които четох, май е отскоро на пазара, ама е евтино сравнително и ако върши работа - ще е чудно!

Някой да е чувал/ползвал и да има мнение?

Мерси!

Тема Re: Чували ли сте за ...нови [re: misheto1984]  
Автор jana (...)
Публикувано16.10.07 15:41

Не съм го ползвала то вече има толкова много за подсичане на пазара .... но аз съм верна на Penaten от едно време още

Вече майка, никога преди това не съм вярвала в чудеса

Тема Ползвай [re: misheto1984]  
Автор Smile (стара, ама нова)
Публикувано16.10.07 15:45

"Бочко" и няма да съжаляваш. Мойте са вече дърти магарици, пък още им мажа дупетата с тях.
А има и страхотен ефект върху капризната ми кожа на лицето.

Тема Re: Чували ли сте за ...нови [re: misheto1984]  
Автор maniana (утрешна)
Публикувано16.10.07 16:19

Прави са, Пенатен е уникален, Бочко също, може да ползва спокойно и крем "Здраве".Опитай, последните два са и евтини, Пенатен-също е на поносима цена, като се има предвид колко дълго се ползва една кутийка.

Welcome Back, Mr. Anderson......

Тема Re: Чували ли сте за ...нови [re: maniana]  
Автор pre.sto (gazirana)
Публикувано17.10.07 13:41

Здравей !
Бебешката козметика "Babydream" я продават из някои немски дрогерии,но нямам конкретни впечатления-предполагам,че не се отличават кой знае колко от други бебешки кремчета.

Zdravej !
Bebeshkata kozmetika "Babydream" ja prodavat iz njakoi nemski drogerii,no njamam konkretni vpe4atlenija-predpolagam,4e ne se otli4avat koj znae kolko ot drugi bebeshki krem4eta.

Редактирано от Teди на 17.10.07 13:53.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.