|
|
|
Тема
|
Чували ли сте за ...
|
|
| Автор |
misheto1984 (непознат
) |
| Публикувано | 16.10.07 15:38 |
|
|
... кремче против подсичане на име Бейбидрийм?
Аз писах и в друга тема, ама не знам дали ще я види някой - съжалявам за спама, ама ми го препоръчаха за подсечено бебешко дупе, и като се разрових в нета видях това - онова за него : http://az-jenata.com/index.php?page=article&aid=4976
Имаше го и в други форуми, които четох, май е отскоро на пазара, ама е евтино сравнително и ако върши работа - ще е чудно!
Някой да е чувал/ползвал и да има мнение?
Мерси!
| |
|
|
|
Не съм го ползвала то вече има толкова много за подсичане на пазара .... но аз съм верна на Penaten от едно време още
Вече майка, никога преди това не съм вярвала в чудеса
| |
|
|
|
"Бочко" и няма да съжаляваш. Мойте са вече дърти магарици, пък още им мажа дупетата с тях.
А има и страхотен ефект върху капризната ми кожа на лицето.
| |
|
|
|
Прави са, Пенатен е уникален, Бочко също, може да ползва спокойно и крем "Здраве".Опитай, последните два са и евтини, Пенатен-също е на поносима цена, като се има предвид колко дълго се ползва една кутийка.
Welcome Back, Mr. Anderson......
| |
|
Тема
|
Re: Чували ли сте за ...
[re: maniana]
|
|
| Автор |
pre.sto (gazirana) |
| Публикувано | 17.10.07 13:41 |
|
|
Здравей !
Бебешката козметика "Babydream" я продават из някои немски дрогерии,но нямам конкретни впечатления-предполагам,че не се отличават кой знае колко от други бебешки кремчета.
Zdravej !
Bebeshkata kozmetika "Babydream" ja prodavat iz njakoi nemski drogerii,no njamam konkretni vpe4atlenija-predpolagam,4e ne se otli4avat koj znae kolko ot drugi bebeshki krem4eta.
Редактирано от Teди на 17.10.07 13:53.
| |
|
|
|
|