Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:12 18.05.26 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Болки в гърбанови  
Автор jana (...)
Публикувано10.09.07 20:52

Втори ден Ния ми сочи, че я боли гръбчето отзад малко над дупето. Вчера не обърнах внимание защото реших, че се е ударила някъде или имитира баба си (както го прави напоследък), но днес вече ме зачовърка червейчето на съмнението, че нещо не е наред. Звъннах на педито и тя каза утре да пусна урина. Явно е с песъчинки, защото като я тупам на посоченото място тя казва, че я боли. Сблъсквали ли сте се с подобно нещо, не е ли много малка за този вид оплакване????

Вече майка, никога преди това не съм вярвала в чудеса

Тема Re: Болки в гърбанови [re: jana]  
Автор SveDoGab (на Габи и Тея)
Публикувано10.09.07 23:44

Да не би просто в тия студени дни да е изстинала, ако случайно е била с голо кръстче? Аз моите кукли уж ги обличам и винаги ги запасвам, а кога погледна - то кръстчетата им разпасани от игра...

Габриела 2002
Доротея 2005

Тема Re: Болки в гърбанови [re: jana]  
Автор Acя ()
Публикувано11.09.07 00:05

На мен толкова ниско не ми се струва да е от песъчинки. Аз съм имала песъчинки и ме болеше значително по високо. Проверката за болка в бъбреците става като слагаш ръка на гръбчето на предполагаемото място на бъбрека, с другата ръка, свита в юмрук, удряш по ръката върху бъбречето. Няма начин да се сбърка, би имало реакция .
Има обаче нещо, което ми хрумва...както споделих аз съм си с проблеми в тази област, та ми е направило впечатление, че в моменти, когато имам запек

се появяват и проблеми с отделителната ми система, което си има обяснение де...Това, което искам да отбележа е, че нали напоследък Ния имаше проблеми с изхождането, дали няма връзка между двете?!
Има неща, абсолютно безвредни, които можеш да направиш-отвара от липа или лайка, повече вода да пие, сок от касис или сок от боровинка също действа добре.
Мен на времето със всякакви антибиотици са ме тъпкали и не е помогнало на края ме е оправило само мечо грозде, но не ти го препоръчвам преди изрична консултация с лекар.

Тема Re: Болки в гърбанови [re: Acя]  
Автор surflineМодератор (veche poznat)
Публикувано11.09.07 08:50

Аз си помислих АБСОЛЮТНО същото!

Яни, оправили се коремчето на госпожицата? Напълно е възможно да е от това.

Тема Re: Болки в гърбанови [re: SveDoGab]  
Автор jana (...)
Публикувано11.09.07 18:37

Ами тя винаги е с боди, имам предвид като е по-хладно.

Тема Резултатите от днес ....нови [re: surfline]  
Автор jana (...)
Публикувано11.09.07 18:39

Изследванията й са напълно чисти, няма песъчинки в урината, но явно както предположихте вие е от запека. Педито е почти сигурна , че е от това и дори ми даде координатите на психиатърки детски да се консултирам с тях. Записах си час и утре сме там с Нийчуната, интересно ми е само как ще направят профил и лечение на 2 годишно, приположение, че не всичко което казнва е истина, а и все още не може да разговаря съвсем добре

Ще ви кажа утре как е минало

Тема Re: Резултатите от днес ....нови [re: jana]  
Автор pre.sto (gazirana)
Публикувано12.09.07 15:50

Яна ,бях чела скоро един пост от теб zа zапека на детето ти.Имай впредвид ,че българина традиционно си се храни с бял хляб,който води лесно до zапек.
Аz подкрепям напълно мнението на Surfline_овесени ядки или пълноzърнесто мюсли zа zакуска всяка сутрин.С мляко или беz,сварено или просто накиснато в топло мляко(zа да поомекне),с наряzан плод или не.Децата по принzип го обичат.
Аz живея от доста време в Немско,тук е рай на пълноzърнестите храни_откакто почнах да се храня с подобни продукти не се zапичам

,а имах едно време тоzи проблем.Немските деца се хранят редовно с подобни продукти(не само овесени ядки,а и пълноzърнест хляб),моето дете съЩо.Просто това е спасението от zапека с дълготраен ефект.

Автор dafna (с посл.буква А)
Публикувано12.09.07 19:00

Това са хубави новини, че няма песъчинки и изследванията са добре
Дано се окаже, че имитира някой или както мамите писаха е от запека.
Ще чакам с интерес да прочета за детския психиатър

бъдещият батко е роден 2005
малкият мъж се чака ноември 2007

Автор surflineМодератор (veche poznat)
Публикувано12.09.07 20:59

Ей супер, дано се отървете най-накрая от този запек.

Тема Re: Резултатите от днес ....нови [re: surfline]  
Автор vihrogonche (хлапето е на 3)
Публикувано13.09.07 13:46

и аз ви стискам палци

Правете каквото трябва, да става каквото ще!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.