|
|
|
Тема
|
Пепоръчайте ми гинеколог
|
|
| Автор |
krisy75 (непознат
) |
| Публикувано | 27.08.07 13:58 |
|
|
Търся мниние за гинеколозите в многопрофилната болница св. София, която се намира на бул. България - над Била! Предварително благодаря на всички, които ще споделят мнение!
Редактирано от krisy75 на 27.08.07 14:31.
| |
|
Тема
|
Re: как се казва болницата на бул. България?
[re: krisy75]
|
|
| Автор |
jana (...) |
| Публикувано | 27.08.07 14:11 |
|
|
Нована на Мазнейкова ли?
Вече майка, никога преди това не съм вярвала в чудеса
| |
|
Тема
|
[re: jana]
|
|
| Автор |
krisy75 (непознат
) |
| Публикувано | 27.08.07 14:22 |
|
|
Не знам чия е, но определено е нова. Близо ми е бх искала там да правя консултации с гинеколог. Предварително благодаря на всички, които ще дадат някаква информация!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
anamari (новак) |
| Публикувано | 27.08.07 14:30 |
|
|
Болницата е на Мазнейкова-"Св. София" се казва. Не зная никой лекар там, освен нея-само като име.
| |
|
Тема
|
[re: anamari]
|
|
| Автор |
jana (...) |
| Публикувано | 27.08.07 14:44 |
|
|
Моя близка сега роди там (на 23. миналата седмица). Ражда с нейн си лекар от Правителствена, но там защото там били много добри онко хирурзи (има миома). Координатите там са Медицински център "Света София" бул. България 104, тел.028184600-информация
Вече майка, никога преди това не съм вярвала в чудеса
| |
|
Тема
|
Re: Пепоръчайте ми гинеколог
|
|
| Автор |
krisy75 (непознат
) |
| Публикувано | 28.08.07 16:48 |
|
|
Никой ли не е ползвал услугите на гинеколозите от болницата? Вдиях, че ммазнейкова е шефка на АГ отделението. Но ми ще препоръка за някой от докторите там.
| |
|
Тема
|
Re: Пепоръчайте ми гинеколог
|
|
| Автор |
Darcy () |
| Публикувано | 28.08.07 17:17 |
|
|
Аз работя много близко до тази болница и исках да ходя на преглед там на гинеколог. Като отидох на рецепцията и попитах кои са докторите които преглеждат ме попитаха кой ми трябва, така че по скоро си харесай някой и го питай дали преглежда там. Иначе съм ползвала услугите на тази болница и не съм много впечатлена.
| |
|
|
|
|