Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:49 18.05.26 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Говорилникнови  
Автор surflineМодератор (veche poznat)
Публикувано18.08.07 00:02

Дерзайте!

Тема Re: какво става с incendioнови [re: surfline]  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано18.08.07 12:32

има ли някой информация дали е родила, кога, какво ... зачезна точно 1 ден преди термина си и .... потъна

Тема Re: какво става с incendioнови [re: 3aиpa]  
Публикувано18.08.07 12:37

Вчера писа в старата тема. Още няма бебе - виж последните постове

.

Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано18.08.07 13:04

ХАХАХА сега прочетох. Милата!!! Дано роди днес... или поне до края на зодията - че лъвче е готино... А аз вече я писах родила

...

Тема Re: какво става с incendioнови [re: 3aиpa]  
Публикувано18.08.07 13:11

Лъвчетата са супер (справка вж. модераторката

), но пък девите са много по-спокойни, подредени, системни, раздаващи се и леки за гледане. Важното е да не докара до везна.

Автор incendio (разПиляна)
Публикувано18.08.07 13:26

САКЪН... пепел ти на езика... то е ясно, че ще раждам бебе-слонче, ама чак пък везна... иначе сестра ми е дева и хич не ми се щеше да минава 21ви, ама като гледам как нямам никакви признаци...

Заира, и на мен ми се щеше отдавна да съм се писала родила, ама йок... още си се влача с тумбака - горките ми крачета вече приличат на орехови дънери...

Тема Re: какво става с incendioнови [re: incendio]  
Публикувано18.08.07 13:37

Нали ти казах, че ще родиш Супермодел - недей рИва!

Тема Re: какво става с incendio [re: surfline]  
Автор incendio (разПиляна)
Публикувано18.08.07 13:46

не рива, ама си искам бебето вече - мъжът ми горкия се изпренада от чакане... през 2 часа ми звънят всякакви роднини от всички краища на света да ме питат родила ли съм... кошмар...

обаче да ви се похваля че си имам свекърва за чудо и приказ...

не я познавах много много до сега, ама жената за 3 дена 2 пъти ми изчисти основно къщата и откак е дошла не съм пипнала чашка и чинийка за миене... хехехе... ваканция,ваканция,ваканция УРА...

Тема Re: какво става с incendio [re: incendio]  
Автор fascinating oceanid (:)))))))
Публикувано19.08.07 01:17

Ами... и така и така още ни си родила за да не скучаеш докато чакаш ...да ти споделя ъгловия камък на 10 годишното ми разбирателство с моята свекърва... Освен това, че по принцип е свестна и добронамерена като мене ... и живее на 300км, деее

Когато остана да ми помага след като родих баткото и правеше нещо по някакъв различен от моя начин си повтарях, че ако се бях родила на произволно друго място, например в семейство подобно на това на мъжа ми, аз нямаше да съм същата и с голяма вероятност щях да правя нещата точно като нея... и че много от нещата на които държа са всъщност случайни, в смисъл...че човек не избира родителите си и на какво ще го научат първите 7 години... просто съм свикнала с моя си начин, и че има много и различни добри начини да се направи нещо...
А ННАААЙЙЙ-добрия начин от тях е, някой да му пука за тебе и да ги прави той/тя вместо теб, а ти да си както каза: ВАКАНЦИЯ

Така преживях и то без особени сътресения и никакви нерви от моя страна (ако щеш вярвай) дори изрязаните накриво парчета стар мокет, които беше наредила пред всяка врата в апартамента... за да се запазвало чисто за по-дълго... и разни други откровени селянийки

Усмихни се на живота, по-малкия поздравява пръв!

Редактирано от fascinating oceanid на 19.08.07 01:21.

Тема Re: Говорилник [re: surfline]  
Автор Nasinda (Мама на торнадо)
Публикувано19.08.07 09:46

Тами, знаеш ли от колко време се каня да те питам какъв шампоан за коса използваш. Хора писна ми от боклуците, които се продават в България. Давайте идеи...........

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.