Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:33 13.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Рожден ден във Варна  
Автор JuliHelp (силна)
Публикувано23.07.07 14:46

Моля Ви, помагайте. Пак съм закъсняла, за 8.08 Хоризонт и Мишел са заети. В Максим и Макдоналдс вече сме били. Баткото ще става на 6 и търся заведение с катерушки и пързалки, но като за него/ в Делфинариума му се виждат много бебешки/. Някой бил ли е във вила Буров? Или Робинзон, на плаж Кабакум?

Виктор - 08.08.2001
Ивета - 15.08.2005

Тема Re: Рожден ден във Варнанови [re: JuliHelp]  
Автор milena* (Варна)
Публикувано23.07.07 17:08

Това за което се сещам е Детския кът в морската градина. Правят чудесни партита ,като междувременно обикалят атракционите групово. Стига да не ходите често там. Друг вариант е Еко парка до св.Константин и Елена. Недостатъка там е,,че трябва ти да си приготвиш масата, но пък има чудесни поляни и простор за тичане.
Буров имат една пързалка и една люлка. Сега разбрах че рожденния ден трябва да е от 12 до 18 ч. и има задължително меню за деца и възрастни. Аз лично не го харесвам за детски рожден ден.

Златко и Стоян

Тема Re: Рожден ден във Варнанови [re: milena*]  
Автор JuliHelp (силна)
Публикувано23.07.07 19:31

На 'Детския кът' бяхме миналата година, в 'Пицарела' пързалката миналата седмица беше в окаяно състояние. Днес минах през вила 'Буров' и не ми хареса особено - пързалката е за по-мънички деца, а и трябва до 18ч. да сме приключили. А някой да знае какво е положението в 'Гранда' - имат ли детски кът отвън?

Виктор - 08.08.2001
Ивета - 15.08.2005

Автор marchela_82 (непознат )
Публикувано23.07.07 21:42

в ЕЛИТИС в клубТАРАЛЕЖ е много хубаво има катерушки и като се пусне детето пада в топки,има програма с клоуни детегледачки.времетраенето на рождения ден е 2 часа,слет това за всяко дете се плаща по 2 лв. на дете ако искаш да продължиш.малко е скъпичко но е супер на мен ми хареса а децата неим се тръгваше

v ELITIS v klubTARALEJ e mnogo hubavo ima katerushki i kato se pusne deteto pada v topki,ima programa s klouni detegledachki.vremetraeneto na rojdenia den e 2 hasa,slet tova za vsiako dete se plashta po 2 lv. na dete ako iskash da prodaljish.malko e skapichko no e super na men mi haresa a dechata neim se tragvashe

Редактирано от Teди на 24.07.07 07:45.

Тема Re: Рожден ден във Варнанови [re: marchela_82]  
Автор JuliHelp (силна)
Публикувано23.07.07 23:24

Къде се намира този клуб Таралеж?

Виктор - 08.08.2001
Ивета - 15.08.2005

Автор maya_g ()
Публикувано25.07.07 11:07

Намира се в сградата на ЕЛИТИС, която се намира на около стотина метра над Пикадили-Практикер.На мен също ми хареса,като изключим цената...
Аз лично направих последния рожден ден на Вики пред блока на една моя приятелка.Трета година под ред правим двоен рожден ден,защото е много по-весело, а и иначе няма как да се поканим една друга,както и общите ни познати.
А рождения ден се получи много весело.Направихме го на полянката пред блока,където има и люлки. Кетаринга поръчахме на Камерия. Извикахме и клоун,който се погрижи за забавлението и озвучението.Останало - като безалкохолни и т.н. си взимахме от магазинчето,което за наше улеснение имаше във входа

Получи се наистина невероятен купон и както искахме,никой не ни ограничи във времето, което във всяко едно заведение го правят и е много неприятно. Ето час от купона

Редактирано от maya_g на 25.07.07 11:16.

Тема Re: Рожден ден във Варнанови [re: maya_g]  
Автор JuliHelp (силна)
Публикувано25.07.07 11:56

Идеята ви е страхотна! А клоуна откъде беше и доволни ли сте? Децата изглеждат много щастливи. Браво!

Виктор - 08.08.2001
Ивета - 15.08.2005

Автор maya_g ()
Публикувано26.07.07 09:46

Много съм доволна от клоуна.Втора година ползваме услугите на тази фирма. Миналата година бяха две момчета,които също бяха много добри.А съм била и на парти със самия клоун Мимо.Много съм доволна от подбора им на забавления според възрастта на децата.Ще ти оставя телефоните им на лични, ако те интересува

Тема И най-обикновенотонови [re: JuliHelp]  
Автор Smile (стара, ама нова)
Публикувано26.07.07 21:27

заведение става, стига да има забавление.
Аз лично ти препоръчвам заведение с климатик, много място за тичане и

Правила съм всичките им видове партита и децата бяха във възторг от всичките.
Едно полицейско парти няма хич да ви се отрази зле.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.