Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:43 07.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема ДЕТСКА ЧАСТНА КУХНЯ  
Автор galiushka (надеждата)
Публикувано22.06.07 17:35

Здравейте! Имам питанка за детска кухна. Чух, че има частни такива, които разнасят храната по домовете. Ние сме в Банкя и ни трябва за тук. Да уточня, че питам за племенника ми, да не реши някой, че имам вече бебе без да съм се похвалила!

Благодаря Ви предварително!

Тема Re: ДЕТСКА ЧАСТНА КУХНЯнови [re: galiushka]  
Автор *щypчo* (пристрастен)
Публикувано22.06.07 21:31

има инфо за детска кухня Хер Бебе.
В момента Александър е записан на нея...
Ако някоя мама знае за друга частна кухня- да помага..

Тема Re: ДЕТСКА ЧАСТНА КУХНЯнови [re: *щypчo*]  
Автор emii (мама на Бубка)
Публикувано23.06.07 11:23

Щурчо,а би ли ми казала нещо повече за храната-колко яденета са,по колко грама и разнообразна ли е? И как се записваш -за цялата седмица или може и ден за ден? Благодаря!

Тема Re: ДЕТСКА ЧАСТНА КУХНЯнови [re: emii]  
Публикувано23.06.07 14:40

Аз записах Александър в един от раздавателните пунктове, който ми е най-близък.
Записването става за една седмица, като може от понеделник до петък или от понеделник до събота включително.
Всеки понеделник получаваме и менюто за седмицата заедно с бурканчетата.
Бурканчетата са 180-190 грама ..общо 3 броя.
Има супа, основно ястие и десерт.
Аз давам на обяд на Александър супата с добавени 2 счукани сухара в нея (понеже той си предпочита по-гъста храната) и давам част от десерта -колкото иска и ако иска.
След обяд давам основното ядене и другата част от десрта или само десерта или...както прецени Александър,че е гладен..
Цената е 2 лв на ден...На мен ми взеха допълнително ЕДНОКРАТНО 5лв за амбалажа..

Хубавото е,че не искат първия път никакви бурканчета, а след това даваш празните и взимаш пълните.
..
Храната е като за бебета..Не съм забелязала настъргани белтъци до сега..иначе поне като меню е разнообразна, макар,че на мен всички кремчета , торти и т.н за десерт ми изглеждат еднакви(с изключение а цвета)..Ама..можеш да опиташ за една седмица дали ще хареса на твоето детенце и..да прецениш дали да го запишеш после пак...

Тема Re: ДЕТСКА ЧАСТНА КУХНЯнови [re: *щypчo*]  
Автор emii (мама на Бубка)
Публикувано23.06.07 18:44

На мен ми харесва това,че могат да ми я носят до вкъщи.А дали ще спират през лятото?Кухнята, от която вземам сега храна спира за 1 м и половина -от 15 юли до края на август.Иначе Любомира яде всичко,не съм имала досега проблеми,приема всякакви манджи от различни готвачи

Благодария Щурчо за информацията!

Тема Re: ДЕТСКА ЧАСТНА КУХНЯнови [re: emii]  
Публикувано23.06.07 21:20

За лятна ваканция не съм чула..но в понеделник(ако не забравя),ще попитам дали се е чуло нещо по въпроса...Надявам се,че ще работят...Все пак частните фирми за това са частни, за да попълват празнините в държавните

,но..знае ли човек..

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.