Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:12 12.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Анкета за връзката между...нови  
Автор NikiFin (пристрастен)
Публикувано17.06.07 18:33

часът на раждане и режимът на децата. Просто ми хрумна, може би е тъпо, но...
Първо да се похваля, че си родих 2 близначета. Записаха ги на различни дати - Ева на 9ти юни, а Теодор на 10 ти. Тя се роди 1 мин преди 12 часа и така прецениха. Вече сме си в къщи след едноседмичен престой в болницата и сме добре и много щастливи.
Та за анкетата. Прави ми впечатление, че и двате ми деца около часът на раждането започват да бодърстват, но не само да са будни ами си реват стабилно и така откарват няколко часа докато се укротят. Чудех се родените сутрин примерно дали в първите дни след раждането си са превръщали деня в нощ, както правят моите пакостници - цял ден спят и вечер се почва със серенадите.

Тема Re: Анкета за връзката между...нови [re: NikiFin]  
Автор cchery (мама на двама)
Публикувано17.06.07 18:40

Честито, Ники

! Да са ти живи и здрави малките сладури!

На въпроса ти, не съм забелязала такава връзка при Бела, но при Коко, който е роден в 6 без 10 вечерта сега ми хрумва нещо - до 3-я си месец, периодът между 6 и 9 вечерта беше запазен за неистов рев и мрънкане, та ... дали е така!?

Бълг. медици в Либия и Ашраф са НЕВИННИ!

Автор Aдpиaнa (:-))
Публикувано17.06.07 20:13

Здравей,

Да са ти живи и здрави и много послушни дечицата

Относно въпроса ти аз също не съм забелязала такава зависимост.

Поздрави

Автор crazy_chick ()
Публикувано17.06.07 20:23

Ники, честито! Много се зарадвах на вестта, че всичко е минало ОК и вече сте една щастлива, пълна къща! Да са ти живи и здрави двете нови бръмбарчета, а също и Давид /нали сте ни адаши

/

По темата - не съм забелязала подобна зависимост при моето потомство.

Давид 21.12.03

Автор *щypчo* (пристрастен)
Публикувано17.06.07 21:52

Най-напред ЧЕСТИТО!!!!
Да са ти живи и здрави малките човечета!
Как мина раждането? Колкото килограма са девойката и младежът? Как възприема баткото събитието?Това укроти ли го или напротив?
И изобщо...много ми е интересно всичко отколо гледането на близнаци, така,че..ще се радвам да разказваш!

За анкетата..
Моите деца са родени в различни часове..като тенденция съм забелязала,че родените сутрин стават лесно сутрин, с усмивка , а родените вечер сутрин много трудно се събуждат..
Иначе не съм забелязала някой да е обръщал деня в нощ..,ама може и да съм забравила..

Автор dafna (с посл.буква А)
Публикувано17.06.07 22:39

Ехаа...първо да ти честитя двойната радост!

Много да са здравички и послушни, само хубави неща да ви се случват
Направо страхотно! Тайно си мечтаех да си имам един ден близнаци- момче и момиче.

По темата, не съм забелязала такова нещо при моят юнак. Сега ще дебна при второто, живот и здраве.

Днес приятелката ми разказа, как видяла една майка да бута две колички- една с близнаци и една с детенце по-малко от нашите...бута едната, оставя я, връща се за вторат аи така се придвижавала..та оставила своите и отишла да помогне на мамата. Да си била ти?
Миличката, голямо семейство сте, щастие голямо, ама дупе да ти е яко . Честно, не мога да си представя да имам дете под 2г и близнаци

ПП. Май съкровищата ти ще предизвикат много по-голям интерс от темата

бъдещият батко е роден май 2005
малкият мъж се чака ноември 2007

Автор Ramalama ((bang bang))
Публикувано18.06.07 02:03

Честити бебоци! Да сте все така щастливи, здрави, послушни и да се разбират с баткото. Той как ги приема? Страхотно е, че всичко е минало добре, а от поста ти разбирам и леко, тъй като не казваш нищо за самото раждане

, дано! Бебоците са много малки още, трябва им време да свикнат. Търпение, ще стане. Гушкай ги много

И я дай рецептата сега... ако я помниш! Искам и аз такива близнаци

I'm a pure new pleasure-seeker

Автор TeдиМодератор (обещала)
Публикувано18.06.07 08:49

Честито, Ники, да са ви живи и здрави

Пожелавам ти от сърце да са кротички и послушни!

На въпроса ти - при моите деца нямаше такава зависимост. Според мен спането/бодърстването е индивидуално и не зависи от часа на раждане.

Редактирано от Teди на 18.06.07 08:50.

Тема Re: Анкета за връзката между...нови [re: Teди]  
Автор ДжacтaПpacтa (мама на Искрен)
Публикувано18.06.07 09:15

Честити Ви рожби.Пожелавам Ви да са здрави,кротки и усмихнати бебчета,а батко Давид да е по-послушен и да ти помага(доколкото това е възможно)

Надявам се да сте добре и тримата
По въпроса-моят син е роден в 8ч сутринта.По това време почти никога не спи.не мога да направа връзка,пък и е сутрешен час...

Автор happy_mama (усмихната)
Публикувано18.06.07 10:15

Честито, NikiFin!
Да са ти живи и здрави близначетата!
Да растат умни и добри. Винаги да се подкрепят (само ако може да не реват едновременно

нали!).

Пожелавам ви къщата да ехти от весел детски смях. Баткото много да им се радва, да ги обича и да помага.

На въпроса ти - не съм забелязала връзка между часа на раждане и режима.
Моите са родени в 2 без 10 на обяд, втория не се сещам - към 9 и 30 - 10 сутринта, а третия - в ранни зори - в 5 без 20. Големите са раннобудни, малчо се буди около 8.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.