Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:07 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема За млякото преди сън?!  
Автор Bella13 (новак)
Публикувано24.05.07 16:07

Да попитам: докога го дава(х)те?Аз давам айрян с банан преди следобеден и вечерен сън?!Това ни е част от ритуала,но се чудя доколко му е необходимо вече?!
Дали да не го махна и да давам кисело мляко на следобедна закуска и да започна с прясното мляко?!

Тема Re: За млякото преди сън?!нови [re: Bella13]  
Автор jana (...)
Публикувано24.05.07 18:14

Ния продължава да пие мляко преди сън. На моята приятелка детето е на 6 и го прави още. Мисля, че зависи от детето и желанията му. Защо ако си го иска и е част от ритуал даваш му сигурност, и си е част от негов си режим да му го спираш? Не е вредно, единственото като забележка е,че млякото много надува децата. Ния имаше период , в които не ядеше със дни нищо, живееше и качваше килограмите си единствено от млякото.

Тема Re: За млякото преди сън?!нови [re: jana]  
Автор TeдиМодератор (обещала)
Публикувано25.05.07 08:46

Янче, това от кисело мляко ли или от адапте?

Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано25.05.07 14:40

Дъщеря ми е на 7 г. и все още сутрин и следобед изпива по 250 мл. пр. мляко. Чесно казано не е пълничка. Млякото не пречи на другата й храна. Просто си е свикнала с него и си го търси. И аз преди време се приетснявах правилно ли е или не, понеже нейните приятелчета отдавна не пият мляко :), но после се успокоих, като порових тук-там и разбрах, че лошо няма

Тема Re: За млякото преди сън?!нови [re: 3aиpa]  
Автор Bella13 (новак)
Публикувано25.05.07 16:48

Днес дадох прясно мляко с вода и банан....да видим дали ще има реакция!

Ще си 'слушам' детето,а не някои безплатни съветчета

Автор AйeзCeдaй ((бойна))
Публикувано25.05.07 17:05

Всяко дете е различно и има различни вкусови предпочитания....досущ като нас, големите

та, мойта щерка (3 год) пие сутрин по 200 гр мляко и вечер, когато си легне още 200. Това след вечеря. Един вид за приспиване....Прясно мляко....

Но имаше един период, около 2 год и половина, дето изпиваше всяка нощ по 1 литър мляко. Това продължи два-три месеца. Сама се будеше посред нощите и рев за мляко. После сама престана. .....

Автор solecito (вярвам)
Публикувано25.05.07 19:45

здравейте и от нас. Моят патиланец е на 3г.1м. и пие прясно мляко 3 пъти на ден, сутрин със закуската около 150гр, преди следобеден сън около 200гр и вечер преди лягане пак около 200гр. Харесва му и го търси, така че не мисля да до спирам, той сам ще си покаже ако иска да го намали, така мисля. Но има дни когато не иска да вкуси кисело мляко, само пясно ече (на бълг-испански както той го казва).
Според мен остави детенце да реши.
Целувки.

....oбичам, работя, живея и стихове пиша тъй както умея........

Тема От киселотонови [re: Teди]  
Автор jana (...)
Публикувано26.05.07 21:21

Ния адаптираното го спря сама като беше на 8 месеца и оттогава не искаше д аблизне, дори тези на Нестле за над годинка отказа. Пие само кисело с четвърт ч.л. захар, повечко вода, или на йогурт ли млечко плодовите.

Тема Re: За млякото преди сън?!нови [re: 3aиpa]  
Автор *щypчo* (пристрастен)
Публикувано27.05.07 23:20

Хей, аз съм на 39, пък..ако има прясно мляко в къщи изпивам литър на ден без да го броя за храна..

Просто си го обичам..
Александър не е имал колики или стомашни разстройства от този факт.., макар че се стараех заради него да заменя прясното мляко с айрян...Не винаги успявах и..най-често си пийвах и от двете..
Децата в къщи..май всеки си има някакъв свой вкус..Каката е на 18 и пие прясно мляко също като мен..-може по литър да изпие на ден..освен храната...Малката е обявила,че е алергична от всякакво мляко...(макар,че според мен си измисля), баткото предпочита киселото мляко..а Александър...за сега е на кърма и..като съм му давала да опита кисело мляко(случвало се е да ме гледа в устата..), прави странна гримаса ..явно не го одобрава за сега..Прясно и не съм помисляла да предлагам...
Според мен..лошо няма..Щом на детето му харесва- нека си пие..
Особено пък, щом е част от ритуал..и този ритуал действа...

Тема Re: От киселотонови [re: jana]  
Автор TeдиМодератор (обещала)
Публикувано02.06.07 14:50

Т.е. качвала е само от киселото мляко?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.